Gå til innhold

Stay on these roads


Roadrunner

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

:natti:

 

Tåkelagt vrakfuggel har inntatt jobb, og undres på hvordan timene skal forseres. Det ble altfor sent i går, og jeg er rett og slett usigelig trøtt. Men heldigvis en vellykket kveld, god kake, god stemning og hyggelige folk. Og hovedpersonen selv ble både overrasket og glad :strix:

 

Men... :natti::kaffekopp::natti::kaffekopp::natti:

 

Helg snart?

 

*noterer tidenes hump day*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:kaffekopp:

Mårnings!

 

Torsdag, fuggel'n fremdeles nærmere vrak enn fungerende, men heldigvis en dag nærmere helg. Var interessant på temakveld i går, fikk litt mer inspirasjon rundt reiser og reisemål, men var dessverre ikke blant de heldige som vant premie. Jaja, fikk da kjaset litt med ei god venninne, og vi tok en liten tur på kafe etterpå. Så innom ei anna venninne på vei hjem, for å levere et kakefat jeg hadde lånt, og så rett hjem til senga. Tok selvfølgelig lang tid før jeg fikk sove, og har våknet et par ganger i natt. Men sov min dypeste og deiligste søvn da klokka ringte. Er det ikke typisk? :natti:

 

I dag er planen bedriftsidretten, men jeg er litt usikker. Har lyst - så absolutt, men formen er ikke helt topp, og har ikke spist stort så langt i dag på grunn av litt kvalme. Får se hvordan det utvikler seg, og ta det litt som det kommer. :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Intet er bestilt eller planlagt, føler meg litt vingeklippet i og med at jeg i stor grad venter på at eventuelt reisefølge skal få ting på stell. Utenfor min kontroll, og foreløpig har jeg kapitulert litt. Men vi får se. Er mulige nedbemanninger på gang her i høst også (rart om vi skulle slippe unna når resten av bransjen sliter), så jeg er vel kanskje litt generelt avventende for egen del også. Føler meg ikke veldig truet ennå, tror jeg får beholde jobben foreløpig, men man vet jo aldri hva kloke hoder finner på.

 

Time will show!

 

Fremdeles småpjusk i formen, litt kvalm og uggen, og kjenner det skal bli godt å lande på sofaen senere. Bedriftsidretten utgår dermed, kjipt men sant. Får pleie skrotten litt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:kaffekopp:

 

Fredag! :strix:

Endelig helg - endelig en helg uten altfor mye planer og endelig meldt litt oppholdsvær :jepp:

Ble en supersløv ettermiddag i går, landet på sofaen og ble der til leggetid. Hadde ettermiddagsbesøk av mine foreldre, så fikk skravlet litt og byttet biler (pappas bil er på spa her i byen i dag, siden vi har bedriftsavtale). I ettermiddag kjører jeg til hjemstedet for å bytte tilbake bilene igjen, og fant ut at jeg kunne invitere meg selv på middag :nigo:

 

I morgen tidlig har jeg spinningplaner med ei venninne, og muligens treffe ei anna venninne senere på dagen. Ellers ingen store helgeplaner, tror jeg skal trene litt og ellers slappe av. :veslejenta: Trengs!

 

Formen litt bedre i dag, men fremdeles litt uvel og tung i toppen. Går tregt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ferdig middag er aldri feil, og spesielt ikke når man får bestemme menyen selv :nigo:

 

Ellers har det gått i ett i dag også (disse timene - hvor forsvinner de?). Lunsj unnagjort, og vi nærmer oss oppløpssida på fredagen :strix:

 

Konsertbilletter til vårparten er i boks - lurer på om det kommer en måned UTEN at MasterCard kommer med ei regning (stort sett merket Kilden/Billettservice...)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:veslejenta:

Solid treningsøkt i morges og langtur i flott turterreng planlagt i morgen. Deilig med ei helg uten masse fastlagt planer døgnet rundt. Prøvde å få til litt sosialt i kveld men de jeg spurte var opptatt. Så da ble det sofaen i stedet. Og fått på plass ørten bøker i bokhylla. Gjenstår tømming av kasser med cd-er og dvd-er, samt litt annet rusk og rask, men tar litt av gangen. Morro å se hvilke bøker som dukker opp, og med min gullfiskhukommelse er det flere jeg er usikker på om jeg har lest... :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vaskemaskinen jobber og sengetøy skal henges ut i sola før fuggel'n legger ut på skogstur. Frokost er spist, så nå er det avslapning og oppladning på gang. Digger finvær i helga! :bolledeig:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

God morgen. :kaffekopp:

Sauen nyter en stille stund, mens hun venter på at gjesten skal våkne. Spiser banan, surfer litt, ser ut på finværet og vet at vi skal ut på rusletur etter frokost. Men helt greit at gjesten sover lenge... :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

To timer skogstur = 10 km i nydelig vær og godt selskap. Videre gikk turen til Dyreparken og så ble det halvannen time rusling der også. 20.000 skritt er passert og bilen og skrotten er trygt parkert. Nå skal rent sengetøy på senga og fuggel'n i dusjen før rolig avslutning på søndagen og helgen. Så glad for ei helg med nydelig høstvær! :sol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Kjære Ving.

Å sende nyhetsbrev med forslag om cruise i Det Indiske Hav er intet mindre enn tortur og skrekkelig dårlig gjort. :opplyser: På rekordtid rakk jeg å få med meg at det var snakk om steder som Madagaskar, Seychellene (2 døgn), Maldivene, Mauritius og Reunion... :sukk: Har lukket eposten og har gått inn i total fornektelse (og cruise - kunne jeg egentlig tenke meg to uker på båt? Er faktisk ikke sikker... Helt ærlig! ). Men hvilke reisemål da... *littsukkinghøresfremdeles*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er i utgangspunktet skeptisk til så lang tid på båt, men de destinasjonene hørtes jo ikke så dumt ut...

Veldig enig, skeptisk til fuggel på cruise jeg også... Var på cruise til Amsterdam fra mandag til fredag, gikk jo helt fint, men ble ikke hektet. Men så aner det meg at årstid og destinasjoner har LITT å si kanskje? Aner ikke...
Lenke til kommentar
Del på andre sider

:kaffekopp:

 

Mårnings!

Mandag morgen, trøtt fuggel, men ellers greit. Tok litt tid før jeg fikk sove i går kveld, men da jeg endelig sovnet så sov jeg godt gjennom natta. Og kjente det gjorde litt vondt da vekkerklokka ringte. Rent sengetøy sender meg rett i koma :natti:

 

Litt usikker på hva som skjer i ettermiddag, om jeg skal satse på en rusletur eller en treningsøkt. Får se ann litt vær og føreforhold tenker jeg, og ta det litt som det kommer.

 

Ny konsertbillett er i boks - kredittkortet ynker seg og lønnskontoen har gått i likegyldig modus :sjenert: Og regner med Billettservice gnir seg i hendene og smiler bredt.. Avsluttet forrige uke på Billettservice og starter denne uken på Billettservice :sjenert: Men er moro da! :hoppe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...