Gå til innhold

Stay on these roads


Roadrunner

Anbefalte innlegg

God morgen!

 

:natti:

Litt trøtt fuggel i dag, sov så godt da vekkerklokka ringte. Lå komfortabelt, temperaturen var perfekt og jeg ville bare sove mer... Men, jeg har da kommet meg på jobb og første halvtimen er unnagjort.

 

Solid treningsøkt i går, med mør skrott som resultat. Kjenner i dag også at kroppen har fått kjørt seg - deilig! Nå starter etterhvert høstprogrammet for fullt, og da får jeg se om jeg ikke kan finne en god plan for treningsuka. Litt redusert antall timer foreløpig, men plutselig er det fullt trøkk igjen. :trene: Klar for å få skrotten i bedre form!

 

Ute bøtter det ned, og skal visst regne ganske godt de neste par dagene. Får satse på litt maling og husarbeid i ettermiddag da kanskje? Så er det gjort? :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

:kaffekopp:

 

Hump day og midtuke nådd denne uken også, og kan så vidt begynne å skimte helgen der fremme.

Ble ingen maling i går, og ikke så mye husarbeid heller. Men det ble veldig koselig besøk av ei venninne, masse skravling som gjorde godt. Lenge siden jeg har sett henne, så var veldig enkel prioritering. I dag satser jeg på intervallspinning, og i morgen har jeg en plan om litt utendørstrening om jeg ikke drukner... Vi får se - har ikke lyst til å bli søkksøkk våt og kanskje syk, så får ta det litt som det kommer. En dag av gangen!

 

Men først serveres :kaffekopp: til alle som måtte stikke nesa innom :nigo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Snart lunsj! *matvrak*

 

Litt hektisk i dag, men har fått gjort unna litt før lunsj og fortsetter etterpå. Kan jeg slippe overtidsjobbing og heller trene så gjør jo ikke det noe :nigo:

 

Men trøtt gitt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

:bond:

Travel ja - bare fornavnet...

Ikke fylt vannmugga, knapt vært på do, bare jobbet som en helt. 45 minutter igjen nå, og jeg begynner å senke skuldrene litt tror jeg. Må begynne å lade opp til i morgen, da er det et system som skal oppgraderes/endres og jeg har en av hovedrollene. Herlig...

 

*****

 

Så langt kom jeg i går, før resten av dagen bare gikk og jeg glemte både KG og annet.

Nå har det blitt F R E D A G ! ! ! :strix: og det nærmer seg tid for oppgraderingen. Fuggel'n er så forberedt hun kan og får bare gjøre det beste ut av det. Er forberedt på hektisk dag...

 

:kaffekopp:

 

Paps kommer i ettermiddag, så må regne på litt listelengder før den tid. Fikk en runde bedriftsidrett i går, før jeg dro hjem til litt enkel middag, en kort time på sofaen før lang prat med paps, maling av 2.strøk på kommoden og litt generelt husarbeid. Kantet i seng kaputt rett over 21:30, leste litt men måtte til slutt legge fra meg boka og la drømmeland ta over. Våknet et par ganger i natt av regnet (bare halvvåken registrert at det har bøttet ned - litt koselige lyder :jepp: ) og sov tungt da klokka ringte. Veldig klar for å slippe vekkerklokke i morgen :opplyser:

 

:kaffekopp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:veslejenta: 

 

Fuggel'n har landa i sofaen etter to effektive og fine dager med besøk av paps. Vi har fått på plass litt gulvlister og taklister,stikkontakter og lysbrytere er på plass, fuggel'n har nyfarget hår, nymalt kommode har flyttet inn på riktig rom og printeren er koblet til igjen og fungerer fremdeles :nigo: Nå gjenstår bare ei seng og litt bokhyller, men ingen stor hast. Vi var litt slitne og lei på slutten i dag, så var greit å ikke holde på til sene kvelden. Klar for en litt rolig søndag i finværet som er meldt :sol: 

 

:natti: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:veslejenta:

 

Rolig søndag ble det nok ikke, men det ble en veldig FIN søndag! :strix:

Startet rolig med litt sløvings i senga før litt sløvings på sofaen mens vaskemaskinen jobbet med sengetøyet. Hang det ut på verandaen og tok bilen på tur for å oppsøke en flott turterreng jeg ikke har besøkt på ei stund. Ruslet rundt og spiste blåbær, bjørnebær og bringebær og bare koste meg. Plutselig møtte jeg 3 gode kollegaer og fikk selskap videre på turen. Underveis avtalte jeg også med Sauen at vi skulle møtes i byen litt senere. Etter turen dro ene kollegaen og jeg til byen og var litt turister i egen by, før vi møtte Sauen. God mat på uterestaurant, skravling og finvær - herlig! :strix: Avrundet det hele med en is på byens beste isbar, før det var tid for å vende nesa hjemover. Låste meg inn, og hadde akkurat tatt av meg skoa da det tikket inn sms fra ei venninne: "gå tur om en time?" Kan jo ikke si nei til sånt! :hoppe: Fikk inn sengetøyet fra snora og fikk det på senga, før en rask toalettur og 10 minutter på sofaen før avreise igjen. Nesten 8 km tur i flott vær og fin natur, gjorde godt! Sliten, nydusja skrott har inntatt sofaen igjen og skal snart finne senga. Har altså kun vært hjemme 40 minutter mellom kl 12 og 20 i dag, men kosa meg glugg :nigo: At støvsugeren fremdeles står midt på gulvet i stua og at det er ymse ting som burde vært gjort får heller være. Vil heller ha en søndag som dette!

 

Hvordan står det til hos Jerle da?

:natti:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:kaffekopp:

 

Mandag morgen, ny uke er igang og fuggel starter i vanlig modus: trøtt. Må forsøke å komme litt ajour denne uka, for jeg vet det kommer til å gå i ett neste uke og da er det viktig at jeg har fått gjort det som skal gjøres denne uka (egentlig snakker jeg nå mest om private ting på fritiden, men er jo viktig det også :ler: ).

 

Sovet godt i natt, kanskje ikke så rart med overdose frisk luft i går, og rett hjem til nyvasket sengetøy. Tror jeg kunne snust på meg en eller annen diagnose i går kveld, lå bare og nøt lukten av soltørket sengetøy. Herlig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

God morgen. :kaffekopp:

Takk for en trivelig ettermiddag i går. :bolledeig:

 

Jeg lurer på om jeg skal prøve meg på soltørket sengetøy i dag jeg. Det er fantastisk godt.

*tusle ut på soverommet for å ta av sengetøyet*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Selv takk! Var veldig koselig :jepp:

 

Og soltørket sengetøy anbefales på det sterkeste - synes nesten det burde vært mulig hver dag... :sukk: For en luksus!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:natti:

Vrakfuggel vurderer å skippe alt som heter trening i dag og begynne på litt seriøst husarbeid hjemme. Kjenner jeg har minialt med lyst til trening, men kanskje jeg kan få ruslet meg en tur i stedet. Vaskemaskinen må jobbe, støvsugeren må jobbe og det må handles og gjøres ærender. Kan ta det i morra, men kanskje jeg har mer lyst til å trene i morra? :klo: I dag har jeg ikke lyst... :sukk: Bare trøtt, tung i hodet og frustrert i humøret. :murvegg:

Vil hjem...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

:kaffekopp:

 

Mårnings!

Ble en litt rotete og slækk ettermiddag i går, var rett og slett ikke i modus til trening. Dro rett fra jobb til Ikea, og fikk unnagjort litt ærend der og spiste middag. Brukte sikkert dobbelt så lang tid som hadde vært nødvendig, gikk bare i min egen tåke og soste. Dro hjem og slappet av 10 minutter da jeg fikk melding fra ei venninne om jeg ville ta turen til en fotballbane i nabolaget der sønnen spilte kamp og hun skulle henge rundt en times tid. Veldig koselig med en liten kjas i ettermiddagssola, og fikk da ruslet noen skritt også... Kom hjem igjen en drøy time senere og landet på sofaen... Men intet blir gjort mens man ligger på sofaen, så jeg tok meg selv kraftig i nakkeskinnet og fikk startet vaskemaskinen, hengt opp tøyet, støvsugd og ordnet et par småting. Godt for alt som er gjort!

 

Snille foreldre tilbød seg å komme allerede til fredag, og vente på meg hjemme med ferdig middag når jeg kommer fra jobbreise. Akkurat i går var jeg ikke i stand til å tenke selv, men kjenner jo at det hadde vært fristende. Så får vi litt mer ut av lørdagen også, kanskje litt bokhyller på gjesterommet? :nigo: Æsj at man skal være så skrullete noen dager altså. Gårsdagen var helt håpløs, men sannelig ikke sikker på om jeg bare kan skylde på hormoner, eller om det generelt bare var en dårlig dag... :murvegg:

 

Har trua på at det er/blir en bedre dag i dag, men det gjenstår å se utover dagen. Får ta en time av gangen.

 

:kaffekopp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bedre dag i dag :opplyser:

 

Nå henger det kanskje sammen med at jeg ikke har hatt tid til å kjenne etter noe annet, siden det har gått fullstendig i ett, og jeg faktisk har blitt observert i lett jogg mellom avdelingene ved 2 tilfeller. Ingen planer om mer jogging...

 

Skrev dette for et par timer siden og vips gikk klokka i rasende fart igjen.

Får bare avrunde her tror jeg - kommer sterkere tilbake!

 

Plan om å handle inn litt som trengs i dag, og forberede litt til selskapelighet neste uke. Det henger over meg...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...