Gå til innhold

Stay on these roads


Roadrunner

Anbefalte innlegg

:bond:

Tror det har roet seg litt nå, jeg har i alle fall begynt å få skuldrene ned i høvelig høyde (tror jeg). Hjulpet folk i inn- og utland, bistår konsulent når han trenger input, sendt avsted en bestilling samt ordnet med et par togbilletter. Hva man får gjort en onsdag! :daane: Får sjekke med konsulenten etterpå hvordan det går med han, og om jeg kanskje kommer fra jobb til vanlig tid i dag, eller om det blir litt over. Hjem og spise litt, skifte og klargjøre skrotten til tur og trening. Bør bli bra :jepp:

Vært en kjapp tur ute også - spist en is og kjent på solstrålende. Vil uuuut! :sol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi har hatt brannøvelse i dag - ikke så dumt når det er knallvær :nigo: Selv om det var dårlig med is-servering... Kanskje det må bli is i ettermiddag :sikle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det ble is i går :sikle: Ben & Jerry kirsebær med sjokolade og banan med sjokolade og nøtter. Man kan jo erklære is-sesongen for åpnet, men i min verden varer den strengt tatt hele året :nigo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

:bond:

Fader heller - styrete her i dag også...
Og føler fredagen kommer farlig fort - henger visst litt etter her. Mulig jobbe litt ekstra i dag for å komme ajour, men da utgår effektivt bedriftsidretten :sukk: Jaja, får ta det litt som det kommer.

:kaffekopp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ingen bedriftsidrett i dag, men en drøy time ekstra på jobb og en kjapp tur innom butikken for en enkel middag. Har målt rommet, tømt rommet og klargjort for oppussingshjelp i helga. Snart senga, stuptrøtt :natti:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:kaffekopp:

God fredag! :hoppe:

Aldri feil med fredag, selv om akkurat denne uka har gått såpass fort at en dag til ikke hadde gjort noe... :sjenert:

Men nå er handleliste skrevet og jeg er klar for en tur innom butikken etter jobb før besøket kommer.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:veslejenta:

Sliten fuggel har inntatt sofaen... Etter en intens arbeidsuke ble det handling og så hjem til foreldrebesøk fredag. Enkel middag og litt skravling før paps og jeg fikk revet skap, lister og gulv og så smått begynt med pussing og plukking på veggene. Lørdag ble det god frokost før vi satte oss i bilen og fikk handlet parkett, maling, veggfornyer (litt tykk tapet uten spesielt mønster, overmalbar), sparkel og akryl. Paps spanderte! :strix: Hjem og tømte bilen før vi fylte den med søppel og dro innom fyllinga for å bli kvitt alt. Deilig med alt som er gjort! :jepp: Resten av ettermiddagen gikk med til pussing, rive løs tapet, pusse mer, sparkle, pusse og pusse enda litt til. Må jo gjøre godt forarbeid! :opplyser: Etter middag gikk vi i gang igjen og fikk opp endel høyder tapet før vi ga oss for kvelden. Lang dag! Litt sløvings på sofaen, og litt godis før vi kantet i seng. I dag har vi tapetsert ferdig (masse hjørner rundt pipa, samt forbi vindu og dør, så mer plukk og tidkrevende enn det vi gjorde i går. Men utrolig godt å komme så langt! Ble også gått over med akryl i hjørner etc, før vi ryddet og pakket sammen. Nå må fuggel'n være flink og få malt veggene fremover, slik at paps kan ta turen tilbake så vi kan legge gulv og få opp nye tak- og gulvlister. Det tar tid, men det går veien :hoppe:

Mams og paps reiste i 18-tiden i dag, og etterpå har jeg startet vaskemaskinen (tøyet skal henges opp om to strakser), fylt og startet oppvaskmaskinen, støvsugd hele huset og snart vannet blomster. Må innrømme jeg er bittelitt sliten nå, men veldig fornøyd. Og godt å vite at det bare er tre dager på jobb denne uka, før avreise til det store utland igjen. Trenger en fin langhelg nå!

Takknemlig fuggel skal slappe av litt før senga :veslejenta:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du skal på tur igjen, du ja - det hadde jeg fortrengt... :fnise: Funnet et hotell med bedre senger denne gangen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Krysser fingrene for bedre senger denne gang :jepp: Reisefølget har bodd der tidligere, og anbefalte hotellet, så da er det bare å krysse fingrene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helgens fasiliteter.

:kaffekopp:

Mårnings! Eller, god formiddag :opplyser:

Lunsj er unnagjort, og tre timer gjenstår. Dagene går fremdeles for fort her... :sukk:

Jeg skal helst komme fra jobb til vanlig tid, spinne, spise og male. :bond: Men, sannelig om jeg vet, mistenker at det kan bli ekstra i dag også. Vil ikke! :kjefte:

Så, får vel bare hive meg rundt igjen og fortsette med moroa. Så kanskje... Kanskje...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Vi har ikke betalt prisen som kommer opp altså... Betalte vel omtrent halvparten :opplyser:

Men ja, mistenker at det er en bitteliten oppgradering fra sist :ler:

Bare det å få en hel madrass, og ikke en skjøt på tvers hjelper jo stort! :nigo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så gøy med snart nyoppusset rom. :hoppe:

For meg er det hele 52 dager 23 timer, 48 min og 50 sek(man har da nedtellingsapp, seff) til jeg skal til London. Det føles lenge når jeg leser her...

God tur!! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Veldig moro å være godt i gang med oppussingen! Fikk malt de tre lyse veggene det første strøket i dag - vi er igang. :jepp: Sliten fuggel etter intens dag på jobb, 1 time spinning og 2,5 time maling. :veslejenta:

Frikjent på tv før senga og ny dag i morgen.

Og gleder meg til tur igjen!

Ser ut til at du drar til London når jeg reiser til Mallorca, Jerle :strix:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...