Gå til innhold

Puslas plass


pusla

Anbefalte innlegg

:velkommen:

Nytt ti-år, nye muligheter og jeg fikk lyst til å starte opp dagbok igjen.

Jeg vil starte boka med dette flotte bildet tatt på nyttårsaften:

post-589-1262441639_thumb.jpg

Skulle det ramle innom noen her som ikke kjenner til meg fra før, så er jeg i 30-åra, lykkelig samboer med skjønnemannen og en vakker golden retriever <img src='http://forum.kvinneguiden.no/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/wub.gif' class='bbc_emoticon' alt=':rødme:' /> Frilufsliv tar mye av tida vår, ellers er jeg veldig glad i å lage mat.

For 2010 så er jeg ikke snauere enn at jeg ønsker meg både :bryllup: og :gravid:

I dag har svigermor reist hjem etter å ha vært her en ukes tid og jeg sitter i skrivende stund og psyker meg opp til å lese til eksamen :tommel:

Endret av pusla
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

:vinke: Pusla!

Åh for et vakkert bilde!

Det er vakkert når det er snø, men dog veldig mye jobb også. Jeg har akkurat vært å måket (igjen, jaja første gang i dag da) Så jeg krysser fingrene for at vi får en tidlig vår i år.

Fine ønsker du har for 2010, har skjønnemannen samme ønskene?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:goodbye: trulta og pleiepike, stas med besøk :)

Fine ønsker du har for 2010, har skjønnemannen samme ønskene?

Godt spørsmål :ler: Når det gjelder verpesyken, så deler vi den. Giftesyken er det nok jeg som er hardest ramma av, men vi er nå blitt enige om å gifte oss i 2010 så da må jeg jo tro at det blir noe av og :)

Jeg har eksamen på fredag og er i full gang med lesinga. Har tatt meg fri fra jobben hele uka, så nå skal det leses :tommel: Jeg synes det er vanskelig og litt kjedelig stoff og er litt bekymra med tanke på eksamen, men håper disse dagene skal hjelpe på. I dag er ikke engang vofsen hjemme, så jeg har fått sitte helt i fred. Det hjelper :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Pusla! Så koselig at du skal ha dagbok igjen da :klemmer:

Jeg har litt planer om å blåse liv i min egen etter hvert, men enn så lenge vet du hvor du finner meg ;)

Og 2010 ser ut til å bli et veldig spennende år for dere, gleder meg til å følge dagboken din - og masse lykke til med eksamenslesing og eksamen, det går nok strålende skal du se :jepp: (litt travel start på det nye året, sliten i dag, så kommer innom igjen litt senere jeg).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

:vinke: Pusla

Så at du skrev at du hadde ordnet deg ny dagbok inne hos Ulva, så da måtte jeg inn her å hilse på :)

Nydelig bilde du tok nytårsaften, veldig stemningsfullt :jepp:

Får håper det blir både :bryllup: og :gravid: i år, spennende :)

Lykke til med lesinga :hug:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for besøk, Ulva, kospia og MissLille :klem: Stas at noen skriver her i min nye bok altså :hoppe:

Lag deg gjerne dagbok MissLille, da finner jeg deg på mine innlegg, så glemmer jeg deg ikke ;)

Ja, det blir et spennende år, ser det ut til. Det er jo ikke sikkert det blir så mye action som jeg håper på, men uansett så blir det nok fint. Hvert år siden jeg traff skjønnemannen har vært veldig bra :rødme:

Det skjer ikke stort i min verden for tida, annet enn at jeg dypdykker i massemedia og massekultur så det griner etter. Jeg leser masse nå og har virkelig satt inn støtet. Det er ikke gøy, for det er mye teori, men jeg synes det er litt godt å sitte sånn helt fokusert også. Jeg er jo en lite lese-nerd ;)

I dag har vi spist ovnsbakt torsk med blomkål og persillesmør, jeg har også hatt poteter til.

:goodbye: Nå skal jeg hive meg over semiotikkens verden!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvert år siden jeg traff skjønnemannen har vært veldig bra :rødme:

Åh så koselig :hjerte:

Har dere vært sammen lenge?

I dag har vi spist ovnsbakt torsk med blomkål og persillesmør, jeg har også hatt poteter til.

Åh nå ble jeg sulten.

Jeg skal ha pitapizza jeg, det er veldig enkelt. Kjenner jeg er sulten nå, jeg har ikke spist siden lunsj. Skulle på trening, så da ble det ikke middag før, og så måtte jeg jo dusje, og så innom farmville :sjenert:

Men nå er ovnen på, og pitabrødene ligger å tiner. Så det blir nok mat på meg også.

Lykke til med lesingen din!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for heia-rop, MissLille :)

trulta: vi har vært sammen i fire og et halvt år. Jeg hadde noen "turbulente" halv-single-år før det hvor jeg falt for flere menn som det var mye rart med. Når jeg først ble kjent med skjønnemannen hadde jeg bestemt meg for å ikke rote meg borti mannfolk på en laaaang stund; derfor var vi venner en stund først og ble godt kjent. Det er jeg glad for :) Jeg er ikke i tvil om at dette er den rette mannen for meg :rødme:

22 minusgrader og strålende :sol: her i dag :fryser: Det er vindstille og tørr og fin luft, så det er ikke helt krise å gå ut, faktisk. Vofsen og jeg har vært ute et par ganger allerede i dag, men det er jo godt å komme inn til peisen igjen da.

Jeg har siste lese-pensum-dag i dag; i morgen skal jeg se på tidligere eksamensoppgave og gjøre sånne siste-dagen-ting. Jeg må nok lese endel i kveld også for å komme i mål, men da har jeg faktisk vært igjennom nesten hele pensum to ganger og det er jo bra. Om jeg husker noe er noe helt annet :fnise:

:duskedame: pusla!!

Endret av pusla
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ulva35

:vinke: Pusla

Så herlig å høre at du og Skjønnemannen har det så bra :rødme:

Og så glemte jeg å :duskedame::duskedame: for deg og ønske deg lykke til med lesinga. Vel da ønsker jeg deg masse lykke til med eksamen :klemmer:

Hvordan går det ellers da? På jobb og nattesøvnen?

22 minus :fryser::fryser: . Det er kaldt det og sola varmer ikke mye for tida, men heldigvis går kalenderen rette veien.

Hos broren min var det 30 minus i dag :fryser::fryser:

Her har det vist ikke vært så lang kuldeperiode siden 1968. Det laveste vi har hatt er 16 minus da, men jeg synes det er kaldt jeg :sjenert:

Ha en fin kveld Pusla :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ulva :klem:

Det går bedre med nattesøvnen; har jo hatt langfri fra jobb nå og da sover jeg bedre også. De siste nettene har jeg rota noe skikkelig, men det tror jeg er fordi jeg leser til eksamen. Søvnen min blir lett berørt hvis jeg har mye i hodet, har jeg funnet ut :fnise: Når det gjelder jobb har jeg jo ikke vært der på en god stund nå, så det føles bra nå. Så får jeg se på nyåret igjen, om ting går bra :)

Skjønnemannen ligger i senga allerede, han er ikke helt frisk :forkjola: Jeg tusler vel snart etter :natti:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Ulva35

:vinke: Pusla

Så bra at du sover bedre om natta :) Og så var jeg vist en dag for tidlig ute jeg, så jeg sier det igjen: Lykke til med eksamen i morgen :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk Ulva :klem: Jeg trenger alle lykkeønskninger jeg kan få!

Jeg har av flere årsaker hatt en ganske dårlig dag :kjefte: Og nå er jeg litt deppa, sliten og lei. Det passet igrunn litt dårlig i siste innspurt før eksamen, men jeg skal vel klare å karre ned noe på papiret i morra.

Jeg har aldri fått en dårlig karakter i mitt liv og kommer sikkert ikke til å få det denne gange heller, men jeg føler meg dårligere forberedt enn f.eks. til eksamen i fjor. Nå skal jeg sitte kanskje en time til og bla igjennom der jeg er mest usikker og så får det bare stå sin prøve :tommel:

Endret av pusla
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Haloisen Pusla :vinke:

Jeg har følgt deg inne hos Ulva og måtte selvsagt sjekke ut den nye dagboken din. :)

Jeg er som deg i 30årene med samboer og vofse, og ønsker som deg bebis for 2010. :jepp: Brudlaup har vært på ønskelisten i flere år, men har foreløpig ikke sett snurten av en ring...

Masse lykke til på eksamen idag! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for gode ønsker, jenter :hug: Det hjalp desverre lite :fnise: Jeg vet at ingen tror meg når jeg sier det ikke gikk så bra, men i dag kan jeg iallefall si det med sikkerhet - den oppgaven som telte mest var om noe jeg rett og slett ikke hadde tenkt på var viktig engang. Det inngikk ikke i noe av teksten jeg har fulgt på nettet, så jeg vurderte det dithen at mye av den aktuelle læreboka var mindre relevant. Så feil kan ma ta :ler:

Jeg bare ler av det nå, for jeg vet at jeg har lært mye og jeg hadde skikkelig uflaks. Jeg tror ikke jeg stryker, for jeg skrev endel som jeg vet er riktig, men jeg får nok min første dårlige karakter. Det får jeg bare tåle - jeg er ferdig for denne gang iallefall :hoppe:

mocci: da har vi ganske lik sitausjon da :) Jeg har ikke sett snurten av en ring jeg heller, han er rimelig treig der han samboeren min også. Noe frieri blir det nok ikke fra han; jeg har mer forhandlet meg frem til bryllup :fnise: Ikke så romantisk kanskje ;)

Nå er jeg sliten i hodet og lettere himmelfallen over at jeg bomma på eksamen i dag, ligger henslengt på sofaen og venter på skjønnemannen. I kveld skal vi feire at jeg er ferdig med eksamen - vi skal spise brasiliansk indrefilet og drikke rødvin :sikle:

Ha en fin fredagskveld :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...