Gå til innhold

*Enigma*s algoritmer 2


*Enigma*

Anbefalte innlegg

Masse som må gjøres i dag før jeg reiser i morgen, så like grei å få laget en liste så jeg får unna alt!

- Løpe

- Sette på klesvask nr. 1

- Vaske opp

- Legge vekk klær

- Henge opp klesvask og sette på nr. 2

- Gå ut med søpla

- Pakke

- Henge opp klesvask nr. 2

Endret av *Enigma*
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Så bra du syntes at babypraten ikke tok overhånd, jeg prøver å være veldig bevisst på akkurat det. Og at du krøller deg sammen i sofan vår synes jeg bare er koselig, for da har vi oppnådd det vi ønsker: at du slapper av. :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hos Nótt og Mannen er virkelig et av de mest avslappende og komfortable stedene å være ja! :jepp:

Lykke til med alt du skal gjøre idag :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hos Nótt og Mannen er virkelig et av de mest avslappende og komfortable stedene å være ja! :jepp:

:sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:natti: kom på besøk her, så jeg endte opp med en times tid med hodet på hodeputa. Aner ikke hvor energien min blir av for tida. Dermed utgår rydding før jeg stikker, må fortsatt pakke ... Ingen aning hva jeg skal pakke. Tviler på at jeg orker å gå ut noe mens jeg er der. Har ikke noe overskudd eller lyst til å stikke ut og finne noe godt å spise eller noe som helst. Med ting som skjedde i forhold til jobb før helga har jeg egentlig totalt mista lysten på hele Londonturen.

Akkurat her og nå har jeg i grunnen mista lysten til det meste framover. Tung dag, sikkert fordi jeg er så trøtt. Var ikke like nedfor tidligere i dag, så jeg håper det er bare derfor jeg føler sånn nå. :tristbla:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

:klemmer:

håper du føler deg litt bedre ja.. ikke noe gøy å føle det sånn.

om du allikevel skulle få lysten til å gå ut å spise når du er der så kan jeg tipse om Gaucho Grill, som ligger i Swallow st, en sidegate av Regents Street.. fantastisk kjøtt.

skulle gjerne vært med! :klemmer: sånn sett bort i fra at du skal jobbe da. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hotellet jeg bor på har en bra restaurant med utmerkelser, og den er ikke horribelt dyr, så blir nok til at jeg spiser der. Orker ikke stikke ut etter jobb og trening. Har kikka på menyen og det er ting der som ser veldig godt ut. Men takk for tips, LekeHusmor, det spares til senere en gang! :)

Snakka med P i går om hvordan ting er om dagen. Etter meldingen jeg skrev tidligere om at jeg heller ville kutte kontakten enn å få en sms nå og da har han vært litt forvirret og ikke helt visst hvordan han skulle oppføre seg fikk jeg vite i går. Vel, han kunne jo bare spurt for pokker, det var jo han som ville snakke om saken, men han har jo aldri tatt noe initiativ til det.

Fikk i det minste forklart litt hvordan jeg føler det, men det hjelper jo ikke stort når han aldri klarer å snakke ferdig om sånne ting, men gjerne så vidt begynner å ta opp ting som er vanskelig for så å si at han skal sove. :murvegg: Ga en rimelig klar beskjed på sms i går at han ødelegger nattesøvnen min av sånt, og nei, jeg sov ikke så mye i natt. Det siste vi pratet om var at jeg ikke hadde lyst til å ha kontakt bare for å ha kontakt, og da følte han visst det var på tide å stikke til sengs, så det fikk vi prate om en annen gang.

Jeg øynet et ørlite håp i går om å få treffes før jeg reiser bort, siden han kommer til Oslo den 20. Prøvde å spørre om vi ikke kunne treffes, men han fant til slutt ut at den 22. var han opptatt, så det funka dårlig. :tristbla:

Jeg vet ikke hvorfor jeg fortsatt orker å forsøke ... Det virker jo ikke som det er noe poeng. Akkurat nå angrer jeg som pokker på hele Stockholmsturen, og kan ikke fatte og begripe hvorfor jeg lot meg overtale.

Endret av *Enigma*
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Faen! Jeg holdt på å fortelle P ting i dag. Om hvordan jeg er inne i en ond sirkel i forhold til kropp, mat, spiseforstyrrelser ... Men reaksjonen i det jeg forsøkte å forklare ble for sterk, sikkert fordi jeg begynte litt feil fordi jeg ikke helt visste hva jeg skulle si og hvordan jeg skulle si det, eller om jeg i det hele tatt kunne si det. Så alt ble bare feil og jeg forsøkte å prate det bort ...

Jeg vil så gjerne fortelle, forklare hvorfor jeg har det så jævlig om dagen, hvorfor alt som ikke er bra blir så til de grader galt. Men jeg klarer ikke, for hvordan skal jeg kunne forklare noen hvordan jeg tenker, hvorfor jeg reagerer som jeg gjør? Jeg vet det jo ikke selv engang, og sånn ting ble nå så kan jeg ikke ta opp tråden igjen, forklare hvordan det egentlig er ...

Kjente da jeg reiste tilbake til hotellet i dag og så alle turistene hvordan jeg lengter etter en romantisk langweekend med noen jeg er glad i. Det er 4 år siden sist jeg kunne gjøre noe sånt. 4 år siden jeg hadde noen som var glad i meg for den jeg er, og som ikke bare ville ha meg når jeg var blid og søt og enkel å ha med å gjøre. 4 år siden jeg hadde noen som ønsket å gjøre dagen min bedre når jeg hadde en drittdag.

Alt jeg vil er å ha noen som tar meg som jeg er, som er glad i meg, selv når jeg er irrasjonell, dum og lei meg. Som ikke skyver meg unna når jeg trenger noen å hyle til og klage til når jeg er sur og drittlei, og som ikke bare forventer at jeg skal være der for dem til sånt bruk, mens de ikke orker å være der for meg.

Jeg er drittlei av å være bruk-og-kast, drittlei av å være bra nok når man ikke har noe annet. Jeg er møkkalei gutter som sier jeg må være drømmedama, men som gjør det klart at de kan aldri tenke seg å være sammen med meg, for gudene skal vite at jeg ikke ser ut som drømmedama.

Jeg orker ikke flere halvkvedede viser, jeg orker ikke lenger bli sett på som et objekt uten annen funksjon enn å tilfredstille fysiske behov. Jeg hater å få høre at med meg kan du prate med om alt, uansett hva som plager deg, for jeg vil virkelig være her for deg; men om jeg ikke har det bra og sier rett ut at nei, i dag er ingen god dag, så har de visst ikke tid til å prate med meg likevel.

Hvorfor skal man være nødt til å være flink pike hele tiden? Hvorfor kan ikke jeg også få lov å trenge en armkrok å krype inn i, slippe å si noe som helst, bare sitte der og føle meg trygg og passet på, fordi om jeg bare har noen som holder rundt meg så er ikke verden et så fordømt jævlig sted likevel?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skulle ønske du var her, ved siden av meg i senga.

Kunne kjenne varmen fra en stor og trygg kropp,

tett inntil meg.

Kjenne pusten din kile meg i nakken, i det du begraver nesa di i håret mitt,

for å komme tettest mulig inntil meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Han fikk se innlegget i går, sendte ham en mail. Han sa ikke så mye, bare lurte på hvorfor jeg ikke hadde fortalt ham ting før ... Han kunne jo ikke hjelpe meg, men om jeg trengte det kunne jeg alltid komme til ham og snakke om ting. Det kom ikke til å gå videre, og han ville i det minste høre på meg, og være der for meg selv om han ikke visste hva han skulle si eller gjøre for å hjelpe meg med problemene mine.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:klem: Du er flink til å uttrykke følelsene dine her i dagboka, og det er ikke så lett å si noe flinkt tilbake, men jeg skulle jo inderlig ønske du fikk noen bedre følelser snart.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

:kose:

:klem:

:klem: Du er flink til å uttrykke følelsene dine her i dagboka, og det er ikke så lett å si noe flinkt tilbake, men jeg skulle jo inderlig ønske du fikk noen bedre følelser snart.

Hmm, jeg vet vel ikke om jeg er så flink, jeg er bare dønn åpen og ærlig. ;) Vet ikke om det nødvendigvis er så lurt, men jeg har behov for å være det, fordi ellers spiser grubleriene og problemene meg opp innenfra.

Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre nå, jeg har havnet i et dilemma. Jeg er så lite flink til å si i fra om ting, sette grenser fra begynnelsen. Rett og slett fordi jeg ikke helt vet hva som skjer, og hva som ligger bak folks handlinger og oppførsel.

Jeg har ikke noen forpliktelser overfor noen, men hvordan finner man ut hvilke intensjoner noen har? Jeg får meg ikke til å spørre rett ut. Det føler jeg blir fryktelig teit. Lurer på hva jeg ville fått til svar om jeg spurte rett ut: Du, hva er egentlig intensjonen med flørtingen din, skal du bare ha meg til sengs, eller har du mer langsiktige planer? :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:ler: go for it!

Så herlig befriende å bare spørre egentlig? Burde gjøres oftere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:ler: go for it!

Så herlig befriende å bare spørre egentlig? Burde gjøres oftere.

Hehehe, mest sannsynlig ville jeg få et dønn ærlig svar også, er bare litt redd for hva svaret vil bli. ;) Har hatt noen litt spesielle samtaler med denne personen. Jeg tror aldri jeg har møtt noen som er så til de grader rett fram og ærlig som ham. Til tider kanskje i ærligste laget, det er ikke alt kvinnelige kollegaer har behov for å vite om sine mannlige kollegaer. :gjeiper:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Æsj, ja, det er det som er så dumt med ærlige spørsmål. Man kan få ærlige svar. Bør brukes med omhu. Burde komme med bruksanvisning og sikkerhetsforskrifter, egentlig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...