Gå til innhold

Bake amandinepoteter?


Gjest Gjest

Anbefalte innlegg

Har ved et par anledninger snakt urtebakte amandinepoteter, og tenkte jeg skulle prøve meg på det til nyttårsmiddagen i morgen.

-Hvilke krydder er godt på? Noen som er must?

-Må jeg ha noe mer enn kryder og olje i langpanna?

-Hvor lenge skal de være i ovnen?

Håper noen kan hjelpe meg litt med dette! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Spørs hva du skal bruke de til.

Kryddre med salt/pepper. Grovsalt og nykvernet pepper seff. Hell på litt olje over så blander du alt med hendene i ovnsformen du skal steke de i..så slipper du at de setter seg fast! :)

Rosmarin er også veldig godt på, eller hva du ønsker selv.

Potetene er ferdige når de er gyllenbrune. Stek de på ca 220grader. Går ikke så lang tid med amandine's.

Endret av Nyttig
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spørs hva du skal bruke de til.

Kryddre med salt/pepper. Grovsalt og nykvernet pepper seff. Hell på litt olje over så blander du alt med hendene i ovnsformen du skal steke de i..så slipper du at de setter seg fast! :)

Rosmarin er også veldig godt på, eller hva du ønsker selv.

Potetene er ferdige når de er gyllenbrune. Stek de på ca 220grader. Går ikke så lang tid med amandine's.

Takk for svar! Skal ha til svinekjøtt. Blir det bra med timian på?

Vet du sånn ca hvor lang tid det tar før de er ferdige? SNakker vi 15 min eller en time liksom?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjenner ikke din komfyr, ville satset på alt mellom ca 15-20min. Følg med. De holder seg varme en god stund etterpå....

Ville nok valgt rosmarin i stedet, men smak og behag!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...