Gjest Paff Skrevet 27. august 2003 #1 Del Skrevet 27. august 2003 Hva slags pålegg bruker du til hverdags? Noe spesielt du kan tipse meg om? Jeg har stort sett skinke, hvitost, en reke- og krepsesalat (Rema) og syltetøy i kjøleskapet, og ofte grønn salat og crabsticks. Det er liksom dette det går i. I tillegg til Philadelphia. Men nå er jeg pålegglei! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 27. august 2003 #2 Del Skrevet 27. august 2003 Smøreost, brunost, leverpostei, kjøttpålegg av ymse slag, hapå, banan, eple, italiensk salat, laks... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Armonia Skrevet 27. august 2003 #3 Del Skrevet 27. august 2003 Fiskepudding med dill, majones, salt og pepper. Høres kanskje litt rart ut, men veldig godt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Embla s Skrevet 27. august 2003 #4 Del Skrevet 27. august 2003 Bytt ut hvitosten med DANSK gräddost. Den er så utrolig god, litt spenstig! Bedre enn den sedvanlige gräddosten. Tines krydderost (den røde) med epleskiver. Smakene utfyller hverandre og opphøyes (ala 1+1= 4) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
lillesol20 Skrevet 27. august 2003 #5 Del Skrevet 27. august 2003 Pastrami-kinke med majones på Hapå Pesto-skinke Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Dolphina Skrevet 27. august 2003 #6 Del Skrevet 27. august 2003 Hei! Jeg bruker litt forskjellig: Brunost (rundstykke el. knekkebrød) Gullsalami med agurk Leverpostei med agurk Hjemmelaget jordbærsyltetøy Karamellprim Eplegele Servelat med agurk Falukorv med agurk Hardkokt egg det var noen... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fakse Skrevet 27. august 2003 #7 Del Skrevet 27. august 2003 Eggesalat! Hardkok seks egg. Del på "langs og tvers" slik at det blir små biter av egg. Bland med en halv finhakket løk og en pose ekte majones. Ikke spesielt sunt, men veldig godt! Mos av soltørkede tomater (stavmikser) med salt pepper og oregano på ristet brød. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cecilie Skrevet 27. august 2003 #8 Del Skrevet 27. august 2003 Synes salami med tomatskiver, purreløk, majones og pepper er helt ubeskrivelig godt! Ellers er det godt med gräddost og paprika, Bringebær med bananskiver er kjempegodt. Brunost med syltetøy, eggesalat (egg, smør, majones, salt, pepper og gressløk - mos/bland alt sammen =nydelig), stekt egg, eggerøre, etc Er spesielt glad i varm ciabatta om morgenen jeg - da er alt pålegg godt på. Eller hva med å lage en toast? Sennep, kalkunpålegg, tomat, salat, purre og ost - noen minutter i stekovnen - et perfekt frokostmåltid. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Cecilie Skrevet 27. august 2003 #9 Del Skrevet 27. august 2003 *dobbelt* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
chimp Skrevet 27. august 2003 #10 Del Skrevet 27. august 2003 Fiskepudding med dill, majones, salt og pepper. Høres kanskje litt rart ut, men veldig godt FLØTEpudding m majones er snadder!!! Fiskekake også, forresten...m remulade.....Gravlaks m sennepssaus.....vel, kanskje ikke til hverdags, men.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
bippbipp Skrevet 27. august 2003 #11 Del Skrevet 27. august 2003 Fetaost m/tomater og persille, gjerne puttet inn i tyrkisk brød og 30 sek. i mikroen..hmm deilig Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tusenfryd Skrevet 28. august 2003 #12 Del Skrevet 28. august 2003 Vi bruker mye klasetomater og egg som pålegg. Skal man ha det i matpakke, må man nesten bare smøre skivene og gjerne litt krydder på - og så tar man med seg hardkokte egg og tomat i hel tilstand. Ruccolasalat gir også en veldig god smak, det bruker vi også mye sammen med tomat. I det hele tatt spiser vi myyye tomat her i huset. Til frokost spiser jeg alltid bare makrell i tomat - og ikke smør. Til formiddagsmat har jeg smør på, for det er best med tomat og egg el. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
bluebird Skrevet 28. august 2003 #13 Del Skrevet 28. august 2003 Leverpostei med sylteagurk Nugatti Kalkunpålegg Hvitost med slangeagurk eller paprika Peanøttsmør med syltetøy Makrell i tomat Kaviar Brunost med eller uten syltetøys Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 28. august 2003 #14 Del Skrevet 28. august 2003 Tomat med rødløk, majones og aromat. Fiskekaker, nugatti, ananasmandarin ost med druer på, fetaost med tomat og masse pepper på. Tror jeg må gå og spise nå.... ble helt sulten av å lese hva dere har på skivene. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rapitap Skrevet 28. august 2003 #15 Del Skrevet 28. august 2003 Birkelunds fårepølse. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Englepusen Skrevet 29. august 2003 #16 Del Skrevet 29. august 2003 Her i huset går det i følgende: Snøfrisk ost evt. med en skive fårepølse på og litt grønt som tomat, paprika eller salat. Yummi! Cottage cheese med tunfisk (liker best den i gele) og paprika, tomat eller agurk oppå. Og litt pepper til slutt. Bør helst lages doble da det blir mye pålegg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
koldbruna Skrevet 30. august 2003 #17 Del Skrevet 30. august 2003 Her i gården går det mest på Brødskive med - Leverpostei med sylteagurk eller rødbeter - Hvitost med paprika - Smøreost skinke eller baconost - Egg eller eggesalat - Salami med agurk - Brunost Koldbruna Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ringblomst Skrevet 30. august 2003 #18 Del Skrevet 30. august 2003 Er litt matlei selv for tiden, men krydderosten som det står Thai på er veldig god under pepperskinke og cherry-tomater på. Synes også det er godt med brie eller ridderost på maten. Ellers synes jeg makrell-i-tomat med litt salt på er godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Reina Skrevet 31. august 2003 #19 Del Skrevet 31. august 2003 Hva med en ostekveld med vennene dine da? Kjøp inn en pakke med forskjellige kjeks og forskjellige oster, f.eks: * Ridderost * Norzola * Buko (kremost) med krydder * Buko appelsin * Port salut * Brie Så må du selvfølgelig kjøpe inn litt frukt som du kan ha på toppen. Blå og grønne druer passer perfekt Kos deg!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå