Gjest Gjest Skrevet 25. desember 2009 #1 Del Skrevet 25. desember 2009 Vi skal ha svinekjøtt i dag. I går freste jeg kjøttet i panna, men i alt stresset med julemat og annet så glemte jeg fredagsmiddagen på komfyren. Kjøttet ligger i stekepanna uten lokk og der har det ligget i 15 timer nå... Jeg lurer på om det har gått bakterier i det som gjør at vi ikke kan bruke det i dag? Det har ligget i romtemperatur. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 25. desember 2009 #2 Del Skrevet 25. desember 2009 Jeg skrev freste men mente stekte. Kjøttet er altså ferdigstekt allerede. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 25. desember 2009 #3 Del Skrevet 25. desember 2009 Du kan jo lukt og smake på det først da. Lukter eller smaker det ikke rart, så er det ikke noe problem. Sjansen for at det er helt ok, er større enn at det er ødelagt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Hansa_* Skrevet 25. desember 2009 #4 Del Skrevet 25. desember 2009 Men når mat ligger åpent i så lang tid så blir det vel fullt av bakterier eller? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kykkelikokos Skrevet 25. desember 2009 #5 Del Skrevet 25. desember 2009 Det er nok spiselig. Vi er ikke flink til å sette rester kjølig over natten. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå