Gå til innhold

Glemte kjøttet på komfyren


Gjest Gjest

Anbefalte innlegg

Vi skal ha svinekjøtt i dag. I går freste jeg kjøttet i panna, men i alt stresset med julemat og annet så glemte jeg fredagsmiddagen på komfyren. Kjøttet ligger i stekepanna uten lokk og der har det ligget i 15 timer nå... Jeg lurer på om det har gått bakterier i det som gjør at vi ikke kan bruke det i dag? Det har ligget i romtemperatur.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Du kan jo lukt og smake på det først da.

Lukter eller smaker det ikke rart, så er det ikke noe problem.

Sjansen for at det er helt ok, er større enn at det er ødelagt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...