Gå til innhold

Småbakst


Gjest gjest_A

Anbefalte innlegg

Jeg tenkte å overraske mamma og tanter med litt småkaker til jul (samme som bestemor pleide å lage til alle før).

Men når kan jeg begynne med bakingen? Og hvordan holder dem seg best? Litt kjedelig om de blir "gamle" før jeg skal overrekke dem (som blir like før julaften).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg baker julekaker fra ca Luciadagen og de siste blir gjerne spist en uke etter nyttår, altså nesten en måned, og de kunne nok fint vart enda lengre. De har god holdbarhet selv om de er bakt med ekte smør. Jeg lagrer dem i vanlige kakebokser og i et kjølig rom.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...