Gå til innhold

Hormonella


Ambriel

Anbefalte innlegg

Jeg har sikla på dem siden i høst, og nå var det på tide å slå til!

Betalte 530 kr på ebay, så MYE billigere enn hva dem er i Norge! :biggrin:

Endret av Ambriel
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

God morgen mine søte Kg-jenter :klemmer:

22 UKER IDAG! :bolledeig:

Lillegutt var utrolig aktiv igår, og jeg føler idag at magen min har endret litt form, den har litt mer gravidform nå ;)

Oppe tidlig fordi jeg skal på skolen igjen idag... Prøver å få i meg frokost før bussturen men når jeg ikke er sulten, og allerede uggen så er det ingen god kombinasjon.. At det skal være så komplisert å spise litt mat :sukk:

Jaja, får gjøre meg ferdig her jeg da :) Ha en fin dag alle sammen :klemmer::hjerte:

:gravid:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da var enda en dag snart over :)

Gikk kjempefint på skolen idag! Hadde øvelser i kommunikasjon, var faktisk litt morsomt :fnise:

Jeg var på gruppe med 2 andre, og jeg skulle da spille pasient.. En non-verbal dement sykehjemspasient.. Det beste var jo at seansen ble filmet og vist for klassen etterpå :fnise:

Lillegutt fikk gave av ei venninne av meg idag, et søtt lyseblått helseteppe :) Blir en heldig liten gutt, med masse "tanter" som gleder seg til å treffe han ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

:Nikke: Yes he does!! :hoppe:

Hei søtnosen min :hjerte:

Hvordan går det med deg?

Så boka di var slettet :(

:klemmer:

:vinke:

Hvordan ble det med praksisen? Fikk du ordnet opp i det?

Håper du får en fin dag :klemmer:

Heeei :biggrin:

Vel, jeg fikk byttet meg fra Arendal til Grimstad.. Dvs en halvtime mindre ca hver vei.. Men jeg tok det opp med legen, så det er mulig at han sykemelder meg.. Jeg går på postafen hver dag pga kvalmen, og det er jo ikke farlig, men det er ikke bra i lengda heller, og noe særlig kvalmestillende kan jeg egentlig ikke ta i siste trimester (som starter om 1 mnd! :overrasket:)

Uansett, praksisen begynner 15. feb, og jeg skal tilbake til han 16. feb, så jeg får ikke gjort så mye annet enn å vente til da før jeg vet hva som skjer :)

Håper du også får en fin dag vennen :klemmer:

:klemmer:

Hvordan er formen idag?

Heeei snuppis :hjerte:

Idag er formen fin, sov jo til klokka 11 :sjenert: Skylder på postafen jeg ;):fnise:

:klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sover så lenge om morgenen pga postafenen jeg tar om kvelden! Det irriterer meg litt egentlig for jeg føler halve dagen går!!

Ei venninne fra klassen skulle egentlig opp hit idag og regne litt medikamenter sammen med meg, men så kunne hun ikke likevel :sukk: Jeg som hadde laget brownies til oss og greier :sukk:

Jaja, får kose meg alene på sofaen med strikketøyet mitt jeg da.. Mamma overtok jo babyteppet så da får jeg prøve meg på babysokkene istedet :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest ~Milla~

Så snilt, laget brownies og greier :)

Kos deg med strikkingen istedet du!

Har du tenkt noe på hvem du vil ha med deg på føden når den tid kommer?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er litt merkelig, for med en gang kvalmen slipper taket om ettermiddagen, så har jeg SÅÅ lyst på søtt! Jeg ser for meg kakao med krem, svære amerikanske sjokoladekaker, sjokolade, ja you name it! Og lager jeg f,eks en kopp kakao så orker jeg bare halve koppen :rolleyes: Morro å være gravid :fnise:

Hmm, ja jeg har tenkt litt, og nå vet jeg jo ikke helt hvordan reglene for svineinfluensaen er på sommeren, men slik de er nå så har jo kun jeg og pappaen tilgang til fødeavdelingen. Jeg vil uansett ha S der, men siden jeg ikke vet når jeg føder så kommer jeg til å ha mamma der til han evt kommer, ellers så vil jeg ha begge to der om det er mulig.. Jeg vet jo ikke helt hvordan fødselen blir om jeg har rier lenge før jeg evt må på sykehuset eller om ting skjer veldig raskt! Så må nesten se ann til da hvem som ender opp der oppe sammen med meg :gjeiper:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Koselig tur i postkassa idag :biggrin:

Der lå det et koselig kort fra min bror, som gleder seg masse til å treffe nevøen sin til sommeren :hjerte:

I tillegg fikk jeg smykket jeg bestilte meg for en liten stund siden: dette :)

Fadderene mine er i boks, de tre jeg har spurt har sagt ja! :hjerte: Nå gjenstår de som S evt vil velge, som jeg ikke vet noe om enda. De jeg har valgt er min bestevenninne, min bror og min tante, som er mennesker jeg vet vil være der for lillegutt :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Så deilig med valg av faddere da, ville tro det er deilig med alt som kan krysses av for "gjort" :ler:

Ja har slettet boken, ble litt lei og det er så mye styr nå så prøver å leve litt mer i her utenfor pcen akkurat nå :fnise: Men alt er bra!

:kose: :kose: :kose:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så deilig med valg av faddere da, ville tro det er deilig med alt som kan krysses av for "gjort" :ler:

Ja har slettet boken, ble litt lei og det er så mye styr nå så prøver å leve litt mer i her utenfor pcen akkurat nå :fnise: Men alt er bra!

:kose: :kose: :kose:

Absolutt deilig med alt som kan krysses ut :Nikke:

:fnise: Burde vel prøve å leve litt mer utenfor pcen jeg også ;) hi hi

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg må ærlig innrømme at jeg er bittelitt skuffet, igrunnen veldig skuffet :(

Min venninne L, hun som var hos meg i Oslo flere ganger (for dere som leste den vanlige dagboka mi), har vært en av mine aller nærmeste venninner gjennom 11 år. Vi hang sammen som erteris før, så hadde vi en periode på et par år hvor vi dessverre mistet kontakten pga forskjellige interesser, prioriteringer osv... Så sommeren 2008 fikk vi igjen kontakten, og hun var jo hos meg i oslo flere ganger iløpet av høsten og frem til jeg dro til usa, våren 2009. Hun var min aller aller nærmeste venninne, og det samme sa hun om meg! Vi delte absolutt ALT! Og da hun fant ut at hun var gravid før jeg dro, så skulle jo jeg liksom bli "tante"!

Siden jeg dro til usa og frem til nå har vi ikke hatt muligheten til å ha så mye kontakt, hun fikk jo en sønn i nov09 og jeg har jo vært mye dårlig etter det.. Først finner jeg ut at hun ikke har valgt meg som fadder, og jeg skal ærlig innrømme jeg ble litt skuffet over det :sjenert: Jeg har alltid sett på henne som en "forhåndsbestemt" fadder til mine barn, men de har da valgt noen andre... Så finner jeg ut at jeg ikke engang er invitert i dåpen! Unnskyldningen er at det kommer så mye familie så hun kunne ikke ha så mange venninner, men hun har valgt to av våre felles venninner som ikke er halvparten så close med henne som det jeg er! Det verste var det at hun bad dem om å holde det "hemmelig", men venninne H (som da er invitert i dåpen) synes det ble for dumt å holde det hemmelig så hun fortalte det jo til meg... Jeg forstår virkelig ingenting jeg, småskuffet og føler meg litt glemt :/

Samtidig klager hun til meg på msn over at jeg gir så lite lyd fra meg. Jeg ringte henne i over 1 time for halvannen uke siden, forklarte alt som har skjedd den siste tiden, og hun vet akkurat hvor langt nede jeg har vært pga det som har skjedd... Likevel legger hun ut på msn om sønnen og samboeren, at de er en så utrolig lykkelig liten familie.. Ja takk skal du ha, gni det inn! Samtidig så var det galt at jeg var på kino med H i forrige uke, og ikke kom løpende til henne med en gang jeg ikke var kvalm!

Uff, det har blitt mye klaging i boka i det siste, men må bare få det ut et sted :sjenert::sukk:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...