Gå til innhold

generasjon meg-meg -meg?


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous

Jeg var selv singel til jeg var over 30 år, hadde vært det i alle år, var vant til å gjøre akkurat som jeg ville, når jeg ville....

Jeg traff etterhvart rett mann, fant ut jeg ville stifte familie og fikk første barn var jeg 34. Et nokså annet liv enn jeg hadde som "langtidssingel" er det riktignok, men det går riktig så fint det. Faktisk så fint at nummer to nå er på vei, og ikke har jeg fått sjokk på grunn av endring av livet mitt. Jeg har tross alt valgt å få barn selv, og var selvfølgelig klar over at livet ville bli noe endret i forhold til å være single.

Bare for å si det: Jeg vet da godt at vite at livet er hardt mange ganger, og at man kan ikke late seg hele tiden og leve livet, og aldri tro at det skal ta slutt.... (Jeg er da ikke dum heller selv om jeg er ikke giftet meg og fikk barn som 20-åring...)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Høres ut som du som skrev hovedinnlegget mener at alle burde få barn før de blir 30, om de egentlig har lyst til det eller ikke... Tror du det hadde blitt noe bra for barna? En haug med foreldre som ikke er klare for å få barn? :-?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...