Gå til innhold

Tilbake til hverdagen...


Lilywhite

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Nja, jeg ville vel heller sagt at jeg er en normal pæreform. :gjeiper: Det er vel heller oppstramming enn det å ta av som gjelder for meg.

Og nei, du er ikke stor. :kose:

Uansett, du ser bra ut som du er :) Men trening er jo alltid bra selvfølgelig ;)

Takk, du er søt :) Men det er jo noe med trivselsvekt... Da jeg ble sammen med kjære veide jeg 68-70 kg, og følte at jeg var "akkurat passe". Etter at jeg har gått ned litt nå er jeg jo ikke akkurat direkte feit, men jeg kunne som sagt definitivt gått ned et stykke til... Det ironiske er at helt til jeg var ca. 18 var jeg tynn, og fra jeg var 18 til i fjor har jeg lagt gradvis på meg og de siste par årene vært lettere overvektig, men det var faktisk da jeg var et beinrangel av en 14-åring at jeg var mest misfornøyd med kroppen min... :sjenert: Jeg var vel aldri superfornøyd med kroppen min når jeg var 17-18 år heller, selv om jeg ser på bilder nå og tenker: "Jøss, så jeg virkelig så bra ut?" :fnise: Aldri lett å være fornøyd med det man har! Hehe...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grattis med forlenget vikariat :hoppe:

Og synes du er flink som klarer å gå ned i vekt.. Jeg gikk ned 4 kg to dager før jul - men det var omgangssyken's skyld :ler: Det er vel den eneste slanke dåden jeg kan skryte av. (Hvis man ikke regner med at jeg begynte å trene skikkelig i 2006 da.. Da falt faktisk kiloene endel, selv uten endring i kosthold)

Ha en flott helg!

:klemmer:

Takk, skjønningen :)

Ja, det krever litt disiplin... I dag har jeg ikke vært flink, først ble det ikke trening fordi mannen følte seg slapp og jeg ikke gadd gå alene, og så ble det godis når min søster kom på besøk, men er tross alt lørdag da :) Får ta det igjen til uken :) Har begynt å like spinning nå da, så det er jo positivt :) Man kan komme et godt stykke bra med trening ja. Du er jo kjempeflink med trening :) Men skader ikke å ha noen gode regler på kosthold heller... Jeg spiser egentlig forholdsvis sunt, for meg er utfordringen å få spist frokost + holde meg unna sjokolade i hverdagen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når det gjelder shopping, så er hovedgata Kalverstraat og den fortsetter (over de Dam, en stor åpen plass hvor det ofte er marked, tivoli eller mye anna gøy, her ligger også Madame Tussaud) i Nieuwendijk (uttales noe sånt som nivvendæik). Langs hele her er det masse små enkeltbutikker og også kjøpesentre.

Blomstermarkedet er jo veldig koslig å gå langs, og verdt å få med seg når man først er i Amsterdam sentrum :blomst:

Av museer så er Rembrandt museet et must. Det er nederlendernes store stolthet. Jeg likte også veldig godt Van Gogh museet, og det ligger også i et utrolig koslig område å spasere i (er det litt finere strøket av byen). Jeg må også skryte av Heineken museet. Nederlendere er veldig stolte av ølet sitt, og har en skikkelig øldrikkende kultur, så det var kjempegøy å være der! Kanskje litt uheldig hvis du er blitt :gravid: da, men kanskje noe for mannen?! :lur: Å besøke en skikkelig brun pub er uansett stas. Det ligger flere ordentlig gamle midt i sentrum som jeg kan gi deg navnet på hvis det er interessant.

Ellers er det utrolig koslig med en liten tur på kanalen også. Det optimale er turen som går akkurat rundt solnedgang, for når det blir mørkt, så lyses alle broene opp! Kjemperomantisk :hjerte:

Ang. spising så liker vi oss veldig godt rundt Rembrandtplein. Å spise i sentrum er kjempedyrt, dårlig service og kjip mat. Men fra Rembrandtplein og nedover mot Keizersgracht og Prinsengracht er det utrolig mange gode og relativt rimelige restauranter. Så her er det bare å holde øynene åpne! Små kjipe innganger kan vise seg å være utrolig koslige restauranter!

Ang. mat så må dere prøve FEBO. Et utrolig festlig "fast-food" konsept som du finner nesten over alt. Det er små porsjoner, så det blir bare for eksempel for å få noe i magen etter å ha shoppet noen timer (ligger bl.a. en rett ved inngangen til Nieuwendijk ;)), men det er utrolig godt! Og ikke minst veldig nederlandsk.

Hvis dere bor i nærheten av en trikkelinje, så vil jeg anbefale dere å kjøpe trikkekort. Kjempeenkelt å bruke, og det går som regel ofte trikker til de sentrale tingene. Ellers må jeg jo si at det er veldig romantisk å bare spasere langs kanalene i Amsterdam :rødme:

Da har det blitt noen tips, og skulle du være på utkikk etter noe spesielt, så si ifra :)

Og sist, men ikke minst! Gratulerer så mye med forlenget vikariat! :klemmer: Det var gøy å høre :jepp:

*edit: smileykrøll

Oj, tusen takk for at du tok deg tid til å skrive ned så mange supre tips :) Vi skal bo rett med blomstermarkedet, det er etter hva jeg har skjønt veldig sentralt, så tror vi skal greie å gå til det meste :)

Når det gjelder øl så har ikke jeg helt greid å begynne å like det enda, til min kjæres fortvilelse :ler: Så uansett om jeg er :gravid: eller ikke på det tidspunktet så blir det nok ikke noe øl på meg ;) Men kjære er veldig glad i øl, så han blir sikkert glad for tips når det gjelder sånt :)

Det der FEBO-greiene hørtes genialt ut! :)

Og en romantisk kveldstur er jo aldri å forakte heller :hjerte:

Takk :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ok, ja det var hovedutdannelsen jeg tenkte på ja. Men det er kult, jeg må innrømme at jeg valgte studie litt ut fra at jeg ikke ante hva jeg ville og at jeg anså det som noe fint å ha i bunnen, i alle fall. Så får vi se hvor livet fører meg :) gratulerer med forlengelse da! Ha en fin lørdag :)

Edit: forresten vil jeg gjerne blande meg inn med et par Amsterdamtips hvis det er lov :) var der i høst og besøkte en kompis av samboeren min, og hadde en fantastisk helg grunnet den kyndige veiledningen til en innfødt :)Jeg vil på det sterkeste anbefale dere å dra på Anne Frankmuseet så tidlig som mulig på dagen, gjerne når det åpner, på grunn av køen. Vi gikk forbi det første dagen og køen strakk seg rundt kvartalet... da vi kom tilbake morgenen etter, jeg lurer på om det faktisk var klokka ni en søndagsmorgen, var det allerede en god del folk der. Og så vil jeg anbefale å dra på Albert Cuyp Markt i De Pijp og sjekke ut bodene og de koselige kafeene i det området! Det er også en restaurant som jeg tror heter Bazar i Albert Cuypstraat, som er en gammel basar (merkelig nok :)) med veldig god mat! :)

Jeg er fortsatt litt forvirret om vi har samme hovedutdanning eller ikke, gadd ikke bla meg tilbake å sjekke om jeg har skrevet om hovedutdanningen min spesifikt også ;) Men både økonomiske fag som jeg har holdt på med i det siste og hovedutdanningen min er jo matnyttige fag, så du har nok gjort et klokt valg uansett ;) Jeg har også vært litt usikker på hva jeg skulle velge som utdanning osv, da interessene mine spriker litt i alle retninger :fnise: Men jeg trives veldig godt i jobben jeg har nå, så får jeg se hvor jeg ender opp med tid og stunder jeg også ;)

Kjempekoselig at du også vil komme med tips selvfølgelig :) Når det gjelder Anne Frank museet så har jeg faktisk hørt det samme selv fra mine foreldre, så det skal vi huske på :) Men takk for tipset uansett :klemmer:

De andre tipsene var nye for meg, så de er notert :) Tusen takk, ha en fortsatt fin lørdagskveld!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har hatt en kjempefin og avslappende helg :) Håper dere andre har kost dere i helgen også!

Var på café i dag og fikk vite at ene venninnen min er 11 uker på vei med andremann :hjerte: Håper jeg følger etter snart :)

Er bare kjapt innom her nå fordi bestevenninnen min har bursdag om ikke så lenge, "rund" dag, og jeg lurer på hva jeg skal finne på :sjenert: Jeg har sagt hun må ha fest, men hun synes hun har for liten leilighet...

Hun er jo i mye samme vennegjeng som meg, men i tillegg har hun en del venner på jobben som jeg ikke kjenner noe særlig... Har tenkt på å ha fest hos oss, men er redd vi blir litt mange... Noen som har en lur idé til hva jeg kan finne på? Hadde vært så kjekt om hun fikk en ordentlig feiring, men hvis jeg skal planlegge noe må jeg snu meg litt rundt, er bare 3 uker til bursdagshelgen :sjokkert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Ja, reising er alltid kjekt :) Kroatia er fantastisk, kan absolutt anbefales. Utrolig mange fine steder, og billigere enn f. eks. Spania, Frankrike og Italia :)

Hvor jeg vil anbefale dere å dra spørs hva dere liker å gjøre på ferie. Om dere bare vil bade/slappe av, gå turer, om dere er interessert i historie osv... Det eneste som er litt dumt i Kroatia er at det er få sandstrender, men er utrolig fint og klart vann, så er deilig å bade, og mange sier det er veldig godt egnet for snorkling/dykking, uten at jeg har prøvd selv. Kanskje ikke den beste aktiviteten for en som er :gravid: da :sjenert:

Pula (jeg er litt barnslig og må alltid :fnise: litt når jeg sier det navnet, men de uttaler det Pola) er en kjempefin by på Istria-halvøyen, med masse romerske ruiner. Vi bodde i bungalow rett på stranden noen km utenfor :)

Bol på øyen Brac har en kjempefin strand som heter Zlatni rat, men her var det ikke så mye annet å gjøre enn å ligge på stranden (veldig deilig, men man kan bli litt rastløs etterhvert).

Hvar by på øyen Hvar ser litt ut som en Kardemomme-by :) Her er det en festning man kan gå tur opp til og en del uteliv.

Korcula er også en fin øy, med gamle smale gater, markeder ++

Split har en gamleby som er utrolig kul, hele gamlebyen er egentlig et keiserpalass fra romertiden med sfinxer osv :)

Trogir litt utenfor Split er en kjempesjarmerende liten by med trange gater og "piazzaer" med caféer og restauranter, og en fin strandpromenade. Det var ikke så mange bademuligheter i selve byen, men man kan enten dra med buss noen km utenfor eller ta båt ut til små øyer med sandstrender :)

Dubrovnik er jo selvfølgelig også verdt å se, men den regner jeg med du har hørt en del om fra før :)

Nå tror jeg jeg har nevnt de stedene vi har vært i Kroatia som vi synes var verdt besøket, så og si :fnise:

Ble litt oppramsing, men nå har du i allefall fått noen tips, så får du spørre mer hvis du lurer :klemmer:

Tusen hjertelig takk for gode tips :dagens-rose: Snorkling går fint når man er :gravid: men dykking er ikke å anbefale grunnet trykkforskjellene :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen hjertelig takk for gode tips :dagens-rose: Snorkling går fint når man er :gravid: men dykking er ikke å anbefale grunnet trykkforskjellene :)

Værsågod :) Takk for info ;) Det var jo egentlig logisk :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Snorkling må jo bare være deilig. Ligge og flyte, for én gangs skyld vektløs. :fnise:

:ler: Jepp.. Jeg så nettopp program om cruise i Karibien, med snorkling i krystallklart vann... Den som hadde hatt tid og penger :sjenert: Hehe...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det har vært utrolig travelt denne uken, jobbet en del overtid osv, så da blir det ikke så mye KG-tid :sjenert: Føler i allefall det ser bra ut i forhold til jobb enda lengre enn vikariatet også, når det er så mye å gjøre :)

Vi hadde spillkveld med noen venner på fredag da, kjempekoselig :) I går var vi hos foreldrene mine på middag, det var også veldig hyggelig. Og pappa sa "tenk hvis dere får et barn i oktober" og så et eller annet om alt det koselige de gleder seg til med barnebarn... Jeg svarte bare litt kjekt at "i såfall vet du mer enn meg ;) ", men jeg håper jo han har rett :fnise: (de vet ikke at vi prøver da, så kanskje pappa er synsk han også, :gjeiper: )

I dag blir det avslapning og kanskje kino hvis vi orker :)

Jeg har forresten vært flink og trent 3 ganger denne uken! :hoppe: Merker det på formen og kroppen allerede, så håper jeg greier å fortsette, og jeg er nede på minus 8 kg siden september igjen :)

Håper alle har hatt en fin helg :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bare hyggelig å skrive tips :klem: (Jeg er forresten helt enig i Albert Cuyp! Mye billig dritt, men også mye spennende, små skatter og masse gode matboder! :jepp: Det ligger rett ved et trikkestopp. Men fra blomstermarkedet kan man gå til det meste som du sier)

Keep up the good work ang. trening! :tommelsmil: Jeg må prøve å finne meg et treningssenter selv her oppe i nord. 4 uker uten trening vil nok gjøre sitt med vekta vil jeg tro... :sukk:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så flink du er med treningen. :duskedame: At du merker fremgang er vel god motivasjon. :)

Så bra med gode jobbutsikter. Det gjelder å gjøre seg uunnværlig. :lur:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bare hyggelig å skrive tips :klem: (Jeg er forresten helt enig i Albert Cuyp! Mye billig dritt, men også mye spennende, små skatter og masse gode matboder! :jepp: Det ligger rett ved et trikkestopp. Men fra blomstermarkedet kan man gå til det meste som du sier)

Keep up the good work ang. trening! :tommelsmil: Jeg må prøve å finne meg et treningssenter selv her oppe i nord. 4 uker uten trening vil nok gjøre sitt med vekta vil jeg tro... :sukk:

:) Jeg gleeeder meg til å dra! Amsterdam virker så koselig :) ER vel alltid litt forskjellig på sånne markeder og sånt ;)

Ja, det gjelder å holde seg i form :) Hvor i nord er du? Du får låne deg et par ski :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Så flink du er med treningen. :duskedame: At du merker fremgang er vel god motivasjon. :)

Så bra med gode jobbutsikter. Det gjelder å gjøre seg uunnværlig. :lur:

Takk :) Har inntrykk av at du er flink for tiden du også ;) Ja, det er kjekt å merke det på kondisen og fasongen :) Denne uken har det ikke blitt trening, blitt altfor mye jobbing og i går var det rett på kino og se "Kongen av Bastøy". Kan anbefales forresten, trist film, men veldig god også!

Men i morgen og søndag blir det opp av sofaen da, så er det tilbake på tirsdag-torsdag-lørdag-rutine neste uke ;)

:jepp: Håper jeg får fortsette :)

------

God helg alle sammen :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:) Jeg gleeeder meg til å dra! Amsterdam virker så koselig :) ER vel alltid litt forskjellig på sånne markeder og sånt ;)

Ja, det gjelder å holde seg i form :) Hvor i nord er du? Du får låne deg et par ski :fnise:

Skal sende deg en pm med hvor i NN jeg er, men det er faktisk overraskende lite snø her! Har nettopp hatt 2 dager med regn!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skal sende deg en pm med hvor i NN jeg er, men det er faktisk overraskende lite snø her! Har nettopp hatt 2 dager med regn!

Bra du trives :) Fin bursdag også? Regn faktisk... Hadde trodd det var snø der nå... Jeg foretrekker egentlig regn jeg da :sjenert: I allefall i Bergen hvor det er snø-is-regn om hverandre :fnise: Hvis det er stabilt vintervær er det jo noe annet...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har forresten funnet på noe jeg tror er et skikkelig bra opplegg til bursdagen til venninnen min :hoppe: Men det er overraskelse for henne da, så tror jeg må vente til etter lørdag med å avsløre ting her ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...