Gå til innhold

Vaffler


Jinx

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Poirot

Husker ikke selve oppskriften, men uansett blir alle vaffler bedre med vaniljepulver og kardemomme oppi!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

uh..

Er ikke oppskriften til vafler noe man tar på feelingen?

To egg og litt sukker piskes sammen til en luftig sak.

Har i en t-skje bakepulver og en t-skje salt.

Hell i melk... spe ut(eller kanskje det heter inn? hihi) med mel og ha i litt smeltet smør.

La røren hvile i kjøleskapet.. helst en dag, men 10min funker også for sultne mager!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dra til butikken, finn toro sine poser, dra hjem igjen, og følg anvisningen på pakken. Bruk gjerne litt rømme, det gjør smaken enda bedre.

Lett og godt :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg lager alltid vaffler bare på "feelingen" Jordbær..

En dæsj av ditt og en dæsj av datt..

De blir alltid gode, men fikk servert noen skikkelig

gode og sprøe..

Tror de var laget med potetmel..?

Derfor oppskrift..

Men jeg får vel bare kjøre sammen noe som vanlig

- med potetmel..

Toro sine er kjempe gode ja Joplaya :P

Vaniljesukker og kardemomme har jeg alltid oppi

Donpedro :wink:

Takk :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Natron som hevemiddel og kulturmelk i røra gir en jevn og fin brunfarge på vaflene. Du må ha noe surt i for at natron skal virke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Liker litt grove vafler, jeg, da......

For eksempel noe sånt som dette:

Grove sunne vafler

(10 plater)

2 store egg

Søtningsmiddel eller sukker etter smak

6 dl skummet melk/skummet kulturmelk

70 g grovt sammalt hvete/havregryn

260 g hvetemel

1 ts bakepulver

1 ts vaniljesukker

Kardemomme

Pisk egg og søtning til eggedosis.

Tilsett mel og melk.

La røren stå minst en time før steking.

Tykke, saftige og gode vafler! Og i tillegg kan de spises med god samvittighet! :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Veeeeldig på feelingen.....

tre-fire egg og passelig med sukker ( en kaffekopp? ) piskes leeenge...

Ha i smeltet margarin........

litt vaniljesukker, kardemomme er tabu, litt grovmel, mest hvetemel, en liten boks rømme ( gjør dem sprø ) pluss helmelk......

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...