EllenAnnichen Skrevet 1. august 2009 #1 Del Skrevet 1. august 2009 har visst fått skikkelig dilla på muffins om dagen! Nå tenkte jeg å lage sunne, grove muffins i stedenfor brød eller frokostblanding. Nen som har oppskrift/erfaring med ting man kan putte oppi? Jeg synesa t når jeg putter bær eller eple i, så blir den rå inni selv om den har stått veldig lenge i ovnen?! Noen som fåt dette til? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
twinklestar Skrevet 1. august 2009 #2 Del Skrevet 1. august 2009 det fikk jeg lyst til også det var vel vi to som var ivirge på de andre muffinsene her om dagen søkte på nettet og fant dette: http://www.brodogkorn.no/oppskrifter/cindy...-grove-muffins/ men har aldri prøvd..... også så jeg denne linken til et annet forum: http://www.barnimagen.com/forum/thread/138678917 si fra hvordan det går hvis du prøver noe! Lykke til Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
rainbow_dash Skrevet 1. august 2009 #3 Del Skrevet 1. august 2009 Klimuffins 12 store muffinsformer 200 grader, ca 30 min 2 egg 1dl honning 1dl vegetabilsk olje 4,5dl revet eple 4,5dl fint sammalt hvetemel 5dl hvetekli og/eller havregryn 2ts bakepulver 2ts kanel Hakkede nøtter og rosiner (kan sløyfes) Pisk egg, og ha i olje, honning og eple. Bland alt det tørre og ha i røra. Hvis deigen blir for tjukk, ha i litt vann. Fordel røra i store muffinsformer, og stek til de er gjennomstekt (sjekk med en pinne). Det er bare å prøve seg fram med forskjellige smaker. Bytt f.eks ut eple med banan, og kanel med ingefær, og du får en ny variant. Eller hva med blåbær og vaniljesukker? Jeg syns det er enklest å oppbevare muffinsene i fryseren, og tine de på benken, eller i mikroen. De blir fort tørre om de står fremme. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Golden Girl Skrevet 1. august 2009 #4 Del Skrevet 1. august 2009 *mine innlegg* Sunne GODE frokostmuffins er noe jeg fortsatt er på jakt etter oppskrift på, har foreløpig bare funnet sunne som ikke smaker særlig.. Disse skal jeg prøve! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lyh Skrevet 2. august 2009 #5 Del Skrevet 2. august 2009 (endret) Jeg har også bakt noen klimuffins som er knallgode, egner seg godt til å fryses ned og spise til frokost. Bare å varme den litt opp Ingredienser: 225 gr hvetemel 75 gr kli 1 1/2 ts bakepulver Ca 200 gr blåbær (men du kan med fordel bruke mer) 90 gr smør 4 ss honning 2 egg 250 gr yoghurt naturell Så gjør du sånn: Sett ovnen på 210 grader. Smelt sammen smør og honning. Bland sammen mel, kli og bakepulver. Bland deretter inn blåbær eller annen ønsket bær. Visp sammen egg og yoghurt separat. Lag en fordypning i bollen med det tørre og bærene. Hell egg- og yoghurtblandingen i fordypningen sammen med smør- og honningblandingen. Rør fort sammen så alt er akkurat blandet. Ikke nødvendig å røre lenge. Den skal være klumpete og klissete! Fordel utover 12 vanlige papirmuffinsformer eller i seks store. Ca 3/4 fulle former. Stekes i ca 20 min (små former) eller i ca 30 min (store former). Hvis du er usikker så sjekk med en gaffel eller noe at det ikke er rått i midten. Ta ut når de er ferdige og nyt! Endret 2. august 2009 av Lyh Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sola^ Skrevet 2. august 2009 #6 Del Skrevet 2. august 2009 Har prøvd desse denne veka. Dei var ok. Neste gang skal eg prøve å ha i litt vatn, og definitivt ha i litt salt. Ellers var dei gode. Dei såg litt rare ut da Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
venus_ Skrevet 2. august 2009 #7 Del Skrevet 2. august 2009 Disse grove banan- og blåbærmuffinsene er kjempegode. Og helt uten sukker Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå