Gjest Coarvi Skrevet 29. juni 2009 #1 Del Skrevet 29. juni 2009 Har en pakke med Møllerens brødblanding (dansk rugbrød), og lurer på om jeg kan bake rundstykker av denne i stedet for brød? Hvor lang steketid i så fall (45-60 min for brød)? Samme hevetid? Har aldri bakt brød før og har bare en brødform så lurte på om jeg kunne slippe billig unna... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Coarvi Skrevet 30. juni 2009 #2 Del Skrevet 30. juni 2009 Ingen? Jeg er klar for å bake snart! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kvist Skrevet 30. juni 2009 #3 Del Skrevet 30. juni 2009 Jeg har ikke prøvd akkurat den melblandingen, men jeg har gjort det samme med andre sånne poser. Er bare å lage deig som det står på pakka, la den heve, trille rundstykker og la dem heve til dobbel størrelse. Den siste hevinga er viktig, ellers blir det mer golfballer enn rundstykker. Steketiden blir kortere. Men akkurat hvor lang tid må du nesten se an på ovnen din. Stek rundstykker ved 200-225 grader på brett i midten av ovnen. Når de er passe brune både oppå og under kan du ta ut ett og dunke litt på det under, det skal være en litt hul lyd. Samme lydgreiene gjelder i grunnen for brød også, men de stekes nederst i ovnen. Lykke til! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Coarvi Skrevet 30. juni 2009 #4 Del Skrevet 30. juni 2009 Flott, takk for svar! Leste et sted (måtte jo google da jeg ikke fikk svar her:P ) at rug ikke alltid egnet seg så godt til rundstykker, men jeg får nå bare prøve. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå