Gå til innhold

Hvordan er fløten nå for tiden??


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Jepp, jeg vet at hver sommer er det problemer med fløten når man skal lage bløtkake. Og nå har jeg tenkt å lage bløtkake til helga, men tør ikke hvis fløten er dårlig. Dette må planlegges godt siden jeg skal ta med meg fløte på hytta. Er det noen som har testen ut fløten? Anyone?? :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Brukte fløte igår, og den var helt OK den. Men det var så varmt at jeg måtte piske den i fryseren. Og så er det jo hundedagene i tillegg, og da er det jo nærmest umulig å få til krem uansett.....Men fløten er helt fin den. :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja riktig, det var egentlig det jeg mente- om man får krem av fløten. Hm, hvis det er vanskelig får jeg bare satse på en ostekake da..ja ja, takk for svar... :blunke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Tips:

* iskald bolle + visper (putt gjerne begge deler i fryseboksen i 30 minutter)

* noen korn med salt i med kremen (ikke slik at en får saltsmak da... :wink: )

* fløten må være så kald som mulig

Vi har bursdager 12+22+25 juli vi... :wink:

Det er sjelden vi mislykkes... :P

Lykke til.

Mayamor - ikke innlogget

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gjesta

Jeg pisker fløte hele sommeren, pga at jeg er jorbæroman! ;)

Jeg liker best IS-kald krem, så jeg lar den stå litt i fryseren før jeg pisker den....Da blir den alltid kald og god! :)

Clea

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...