Gå til innhold

Forundringsboka


Devilina

Anbefalte innlegg

Jeg skjønner hvordan du har det, har det slik selv :kose:

Det trenger ikke å være vannkopper, men den fjerde barnesykdom og er i såfall helt vanlig for smårollinger å få.

Jeg forstår det utrolig godt at du savner mannen og føler at du blir litt stuck, her er det også slik, men jeg møter ingen forståelse - jeg får bare slengt at "jamen det er ikke min feil at du ikke har noen venner her" koslig.. Ikke sant? :daane:

Jeg pleier og si at det ikke er mine venner, men han sine... og det stemmer jo. Er jo han som er herfra og har vokst opp med folk/gått på skole med det. Og hvis noen av kompisene hans ringer og spør om de skal finne på noe, så er det HAN de spørr etter ikke oss. Jeg går under kategorien dama.... men.. nå er jo mannen yngre enn meg og dermed enkelte av kameraten også.

Men over til det jeg skulle si... når jeg nevner at det er hans venner, så nevner han de 4-5 vennene jeg har spredt rundt her, men de har jo barn de og og jobb, så ikke ofte man kan møte folk heller.

Har blitt usosial, lagt på meg og mer depresiv etter at jeg traff mannen faktisk. Sier ikke at det har noe med han å gjøre eller hans feil, tror det rett og slett er plassen jeg bor. Møkka by......

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Ser for øvrig ut til at det ikke er vannkopper alikevel. Hun var mye bedre i dag og ikke har disse prikkene blitt sånne blemmer som vannkopper blir. Så mistenker at det er utslett jeg nå... og hun har nettopp startet å drikke melk.... :klo: reagerer hun brått på det da... men ikke yoghurt og is... de er vel kanskje behandlet litt forskjellig tror jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sjekk ut den fjerde barnesykdom :jepp:

Jeg bor også på en drittplass.. Blir liksom veldig mye mer utafor fordi man ikke har noen skole eller arbeidsrelasjoner her :sukk:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvordan ser forresten prikkene ut, og er de over hele kroppen?

Her får lillemor prikker rundt munnen, øynene, bak ørene og i nakken (sebboreisk eksem) av banan..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har jo eksem selv så vet jo godt hvordan det ser ut, men her er det prikker over hele, bare røde liksom. Men hun er ikke i dårlig form eller noe.

Og scarlangensfeber, den 4 og 5 barnesykdommen er utelukket, fordi hun har ikke hatt feber i det hele tatt.

Nei jeg mistenker nesten noe hun har fått i seg.

Ga henne ikke vanlig melk i går eller i dag og ser ut som prikkene har blitt mindre synlige. Blir alt borte, så kan jo hende det er det. Får prøve med melk senere igjen for å se om det dukker opp prikker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Alt du føler nå hadde jeg der vi bodde før, så jeg kjenner det alt for godt :troest: er en grunn jeg nå føler meg mer lykkelig, har både familie rundt meg og fått noen venner...... MEN jeg ser deg oftere en mange i min by merkelig nok!

Flytting til litt større plass er ikke aktuelt?? :hug:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Altså, byen jeg bor i er bor det 55000 ca ;) så større plass... nei... er bare det at jeg bor i utkanten, men har da bodd mitt i byen og. Men har i grunn aldri likt meg her... og så er det fryktelig mye baksnakking her i grunn... snakk om å være sjalu og ha lite å gjøre da. I alle fall mye baksnakking blandt de mannen kjenner... noen som bør se og vokse opp.... jenter altså!!! Dramaqueens! :rolleyes: Jeg er litt kjent for å ha sterke meninger om ting... og så er det noen som ikke tåler å høre sannheten da vettu... gjett om jeg har blitt snakket dritt om da. OMG..... get a life! En av grunnene til at jeg ikke liker byen.

Hvordan gikk det hos svigers da Neytirien min? :hug:

Pokker ta altså... tror W har en vokse periode eller noe nå... hun våkner så mange ganger på natten nå og hylgriner og er tørst som fy. Har prøvd å bare gi henne vann, men da er det ei som blir sinna som en løve... så må blande NAN til ho.... hun sluker 200ml på natta og det samme igjen på morgenen... Så føler jeg er tilbake igjen der hun var på 4 mnd stadiet... :natti:

Endret av Devilina
Lenke til kommentar
Del på andre sider

DET er grunnen jeg digger deg!!! Ikke ofte jeg møter noen som er som deg, så er nok folket rundt deg som ikke tåler at du er direkt. Btw min søster likte deg, og hun pleier ikke like mange :ler:

Nja turen var helt ok, men i går var verste barnebursdag jeg har vært på! Må fortelle deg senere for er allt for mye å skrive...... Er glad vi skal hjem i dag for å si det sånn!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så spennende med jobbintervju :hoppendeglad: Ønsker deg lykke til og håper at det gikk bra!

Endret av MaiL
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det gikk faktisk veldig bra og var ikke akkurat en vanlig intervju som jeg er vant til heller. Sant skal sies er legen tysk og små spesiell :ler:

Men han skulle gi svar innen en uke og da ville han eventuelt at jeg skulle hospitere litt for så om jeg passer inn i jobben og trives etc.....

Så er bare å vente nå :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

så spennende da!!! hope you get it :)

DU, vil du få den posen med ting før vi reiser på ferie??scrappegreiene.

Absolutt ingen dum ide.... dere drar vel til helgen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Absolutt ingen dum ide.... dere drar vel til helgen?

ja vi drar søndag tidlig, så om du vil komme hit eller at vi svinger innom på søndag tidlig?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...