Gå til innhold

Forundringsboka


Devilina

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Å ja da Dine :fnise:

I dag er W 11 mnd!!!!! :danse:

Tenk, en liten måned igjen!!!

Hun har blitt så stor og får til så mye rart, lille :hjerte: mitt

Endret av Devilina
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg bor sammen med Albert Åberg jeg også :roll:

:fnise: Måtte le av denne kommentaren. Min kjære er også sånn til tider.

Tenk at du snart har en ettåring, Devilina!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror det der er et eget mannfolk gen :ler:

OMG.... for dere som har vært innom her og sett vognet jeg la ut bilde til og kanskje fått med dere litt om svigerinna mi oppigjennom dagboka her...

Kort fortalt... alt vi gjør med W gjør hun også med sitt barn.. da snakker vi ALT... klær, leker, rutiner etc....til og med om W har gjort noe framskritt på noe, så kan ikke hennes barn være noe dårligere.

Og nå skal hun faen meg ha LIK vogn også!!!!! :daane: jeg gir meg ende over. Av alle vogner som finnes, så skal hun ha helt lik.

Jeg blir helt matt jeg!!!!!!

Burde vel egentlig vært i seng nå, jobb i morgen... men er ikke trøtt og W er skikkelig sutrete og grinete nå. Mannen som har pappaperm, så han får ta seg av det :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

:ler: jeg skulle spørre deg her om dagen om hun hadde kjøpt seg lik vogn, ser at jeg tenkte ikke feil nei.......endten er det sånn at hun ser opp til dere og hva dere kjøper, ellers er det bare at hun vil ikke velge noe mindre "flott" liksom :fnise:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Djiiiz.. :rolleyes:

Det er slitsomt med sånne folk..

Hadde ei sånn etter meg på ungdomsskolen :ler: Ikke det at jeg var så populær eller spesielt kul da, men alt jeg kjøpte av klær eller gjorde på fritiden skulle hun også gjøre eller ha :rolleyes:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har også en slik svigerinne, favorittsitatet mitt er fremdeles "Når jeg blir gravid, skal jeg bli like syk og tynn som deg"

:skratte: Enn å ville seg selv så vondt!

Endret av Spatula
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dduck: ja noe så inni granskauen også.... og jeg blir mer og mer irritert, for jeg har blitt mer bevist på det. Til og med felles venner av oss bemerker det :rolleyes:

Får vel ta det som en kompliment på en måte... MEN... det er da grenser da. Hater copycats!

Spatula: :skratte: ho er jo ikke helt vel bevart hun svigerinna di heller :gjeiper:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Huff.... har ei små syk snuppe i dag. I natt som var, var IKKE noen god natt. Jeg skulle på jobb i dag og greier, men siden både jeg og kjære var oppe og prøvde å roe W og gjøre alt mulig for at ting skulle bli bra, så måtte jeg kaste inn håndklet og si at jeg ikke kom på grunn av en syk W :tristbla:

Stakkars liten... ikke noe alvorlige greier da. Hun er bare forkjølet og hoster slim og snører som en gud. At den lille kroppen klarer å produsere så mye snørr er HELT utrolig!!!! :daane:

Og nå er det på'n igjen.... :trist:

La henne tidlig fordi hun var så sliten, ikke noe problem... så gikk det en time... og da var det i gang. Og mannen... han sover han og... vegg i vegg. OG MERKER IKKE AT HUN HYLER!!!! Snakk om å være i koma, men han fortjener det. Har vært en hektisk helg for han.

Tok meg en time for å roe henne ned nå... krysser alt jeg har for at hun sover en god stund nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi har også hadd det slik i natt, endte med at jeg måtte ta henne på fanget og bysse henne i søvn i går kveld og i natt, det renner konstant av nesa og surkler i brystet - hoster som bare det, men hun er så rar - hun later som hun hoster også med tunga ut :ler: høres ut som ei gammel dame.. Det er vel slik som hører med når det er tanntroll-tid...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja hun har jo nettopp fått tenner her og... kanskje det er flere i anmarsj her :klo: for hun sikler noe helt vannvittig!!!

Men største problemet er varmen og suklingen/tett nese. Hun får helt panikk når hun har tatt nese, får jo ikke sutta på sutten da :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:ler: det er jo det viktigste! Vi måtte på apoteket i dag og kjøpe nesespray for baby så hun får suttet på smokken ;)
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Krise altså!!!! Jeg leter og leter, men finner ikke badetøy!!! Og ikke rekker jeg å bestille noe på nett heller... reiser jo til lørdag.

Har en følelse at dette blir en varm og badeløs sommer... men i grunn.. som vanlig :sjenert:

Leter etter noe som jeg kan ha på meg uten å se ut som et takras... kroppen er jo ikke som den var heller :kjefte:

Leter etter en tankini, men til ingen nytte. Er det bare dyre spesial butikker som har dette eller? Må ha noe som dekker flesket og som igjen holder puppene på plass... eller fettposene kan man vel si.... :filer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hysj med seg - fin er du! :nigo: Kapphal har masse fint - foretrekker boxertruse og ordentlig bikinibh selv.. Å dessuten skal du huske dette :rope: Det er absolutt ingenting galt med å være en større kvinne med litt mere kurver.. det er bare naturens måte å si at: du er så fantastisk flott at jeg lagde mer av deg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe jo da, det finnes mange flotte yppige damer med knall flotte kurver der ute. Men de er pokker'n meg fordelt helt feil på meg :sjenert: og så er jo brått innehaver av et verdenskart på magen :daane:

Man skal være glad og fornøyd med det man har, men når jeg føler at jeg er totalt forfalt og føler meg mere 40+... da er det ikke greit.

Vekta er snart der jeg var da jeg var høy gravid og. Whats wrong!!!??? jævla kropp, kan ikke spise noe uten at vekta øker!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kropp og vekt er ikke alltid lett, her vipper den 3 kg + - dag for dag.. jeg har ikke peiling hvorfor..

Mange er heldige, jeg er desverre ikke en av dem.. alt ligger fordelt på mage og lår.. lite flatterende for å si det sånn... Fettsuging? yes, please! :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...