Gå til innhold

Diddles


Diddles

Anbefalte innlegg

Må gjøre :husarbeid: - har ikke lyst :fnise:

To do list:

Gå tur med vovvis *kremt* Det endte i kynnere og sofaligging....

StøvsugeRydde kjøkken

Vaske klær

Bestille legetime

Stikke innom jobb

Brette klær

Bære ting og tang på loftet (DET blir kjære sin oppgave idag!)

Tørke støv

Lage middag

Endret av Diddles
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

:fnise: nei det var det ikke heller, men hjelpes så deilig å ha helt strekt hus :daane: Nå kan vi bare nyte resten av helga :strix:

Straffen for en sånn dag er heftig vondt i bekkenet og en nakke som omtrent ikke kan vris på, satser på kiroen ordner det idag :sjenert: Nå tror jeg endel av det er stressrelatert fordi jeg har sendt avgårde en mail til personalsjefen som jeg vet det vil komme reaksjoner på...men noe av det er nok takken for at jeg stikke lyttet til kroppen min igår også :tunge1:

Igår fikk jeg tak i hardbag til vogna også, måtte ringe landet rundt for å finne den, og endte til slutt opp hos hovedforhandler! Dermed fikk jeg den 500 kr billigere også :tommelopp: Så om 2 uker er både den og vogna i hus :nigo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er deilig med strøkent hus før helga - ønsker meg det hver uke jeg... Mannen sier han skal lage en app til telefonen så kan jeg begynne å fjernstyre hva som skal bli gjort. Men sett lite til utviklingen og ikke minst utprøvingen av den app'en :fnise:

:hoppe: for at vogn og vognbag straks er i hus :hoppe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det hjalp på at vi fikk besøk som ga beskjed 2 timer før de kom også, da fikk jeg fart på meg :ler: Men det var deilig å stå opp til helt strøkent hus idag, måtte det vare lenge :pls: (noe jeg vet det ikke gjør, for idag kommer torpedoen hjem :ler:)

Nå skal jeg ta ut av oppvaskmaskinen, brette noen klær og gå tur med vovvis før kjære kommer hjem :hjerte:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ukedager og helg flyter liksom litt sammen for tida :sjenert: Men idag er det altså mandag, merker det på at huset er stille - og ryddig :ler: Formiddagen er absolutt den mest effektive tida for meg!!

Kjære blir borte hele dagen og kvelden i jobbsammenheng, så jeg er alene med snuppi :) Da pleier tida å gå fort :fnise:

Igår bakte vi vaniljemuffins, øvelsesbaking til bursdagen hennes om 16 dager :sikle: Hun ønsker seg muffins i alle regnbuens farger på et sånt stativ istedet for kake!

De ble flotte å se på, snabla gode, og vanvittig mektige :daane: Vaniljeglasur gjør seg virkelig, klarer ikke mer enn èn da altså!! Hadde vi bare hatt større fryseboks skulle jeg bakt til den store gullmedaljen, men her er ikke store plassen til sånt...så da får jeg gjøre andre ting :fnise:

Hva gjør du på når du er hjemme hele tida spurte svigermor meg igår. Før jeg rakk å svare kom det kjapt fra kjære; "rydder og vasker - har du ikke sett hvor rent og ryddig det er?!" :ler: Så nå står organisering på planen, siden huset ellers er ganske ryddig og rent..har noen skap og skuffer som må gjennomgås, sikkert MASSE jeg kan kaste - det liker jeg :tommelopp:

Things to do today:

Skifte på sengene :jepp:

Tørke av speiler og andre flater på badet :jepp:

Rydde på kjøkken :jepp:

Vaske klær - holder på ;)

Brette klær :jepp:

Gå tur med vovvis :jepp:

Nyte sola :jepp:

Hente snuppi kl. 14.00 :jepp:

Hurra, alle dagens gjøremål er gjort, og snuppi har tilogmed gjort leksene :nigo: Vaskemaskinen går enda og det kommer den nok til å gjøre ut dagen, sånn blir det når jeg skifter på alle 3 sengene på samme dag...

Nå kan jeg bare slappe av og kose meg med god samvittighet!!

Endret av Diddles
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Knabber denne preggis-oppdateringen av Hegejenta og Mazzi jeg ;)

På vei: 28+6

Igjen til termin: 77 dager

Kjønn: :babyjente:

Utålmodig? Ikke egentlig, jeg er langt fra klar enda :fnise: Koser meg fortsatt med bollemagen min, er ikke lei av den enda!!

Hodet ned: Er nok litt tidlig å si, men hos jordmor i forrige uke hadde hun faktisk snudd seg og lå med hodet ned. For all del, hun kan kjapt snu seg igjen, men det er ihvertfall et bra tegn at hun ligger sånn innimellom - vil ikke ha noe setefødsel :fy_fy:

Aktivitet i magen: Masse :daane: Hun krøller, sparker og slår vilt rundt seg :ler: Noen ganger tror jeg det har tørna helt for henne, kan ikke gjøre annet enn å le! Ikke tvil om at hun trives inni der ihvertfall :rodmer:

Navn: Det står mellom 2-3 navn, begge liker alle 3 navnene så jeg tror vi må se jenta før vi kan bestemme oss 100 %

Vektøkning: Ehem, 9 kg per idag :overrasket: Her har påskemarsipan og full sykemelding spilt en rolle ser jeg...Nå synes jeg det kan stoppe litt opp, jeg har enda 11 uker igjen til termin, og vil helst ikke legge på meg mer enn nødvendig!

Vann i kroppen: Littegrann så!

Kynnere: Ja de har jeg hatt en god stund..nå har de roet seg endel ned og er ikke så vonde lenger, så jeg håper det holder seg sånn! Hadde vært deilig å kunne bevege seg litt raskere enn en snegle...

Humør: Veldig bra!

Barnerom: Det blir oppussing i påsken :hoppendeglad: Maling, gardiner og nye knotter til skapdørene er kjøpt inn og venter bare på å bli brukt! Ellers står senga borte hos søs, så den er det bare å hente når rommet er klart :) Til å begynne med skal jo knøtti sove inne hos oss, men det er greit å ha rommet klart, så kan jeg evt. ta henne med inn der om hun tuller på nettene. Der forstyrrer vi ingen!

Utstyr: Er ganske àjour i forhold til hvor langt jeg er på vei. Alt av klær har vi, seng har vi, vogn er bestilt, og vogge lager pappa :hjerte: På neste lønn, altså i mai kjøper vi inn sete - og da har vi vel alt vi må ha pluss litt til ;)

Strekkmerker: Nei heldigvis - og måtte det holde seg sånn!!! Jeg har noen fra tidligere, men de er blitt helt lyse så de plager meg ikke så veldig. Men jeg vil ikke ha på magen :pls: Jeg er temmelig kroppsfiksert, så det tror jeg faktisk hadde gjort at jeg ble litt lei meg...

Magen: stikker rett ut og begynner å bli litt i veien :ler: Ligger helt på streken i forhold til symfysemål, så da er den vel normalt stor?!

Melk i brystene: Ja det har jeg hatt en stund! Det kommer noen dråper nå og da, spesielt hvis de "kommer i klem" Ikke sånn at det lekker plagsomt mye, men det er greit å ta en dusj om morgenen for å si det sånn!

Tanker om fødsel: Det er ikke noe jeg tenker for mye på. Jeg vet hun skal ut, og at det kommer til å gjøre vondt er jeg ikke i tvil om...men enda fortrenger jeg hele greia litt :fnise:

Kroppslige symptomer/plager: bekkenløsning og kynnere har fulgt meg i noen uker nå, og det ble desverre såpass at jeg ikke fikk jobbe mer :sukk: Jeg har gode og mindre gode dager, men holder det sånn noenlunde i sjakk nå etter jeg ble sykemeldt. Gleder meg avsindig mye til å trene igjen :daane: Ellers koser jeg meg med endringene i kroppen, nyter bollemagen min og fryder meg over større pupper :ler:

Kosthold: Prøver å holde meg til det normale kostholdet mitt, med knekkebrød, frukt og melk, litt smoothies og en kopp kaffe til dagen. Middag varierer litt, men vi spiser stort sett vanlig hverdagsmiddag og skeier ut innimellom. På godterifronten sliter jeg litt, påskemarsipanen gjør det vanskelig for meg :sjenert: Men jeg prøøøver å holde meg til å spise det i helgene...

Endret av Diddles
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ahhh, fotbad ute i sola med påfølgende vårpuss var fantastisk!! Om enn litt knotete utført siden magen er alldeles i veien :fnise: Neste gang blir det fotpleier som får ta seg av det ;) Jeg og puselabbene mine legger ut på dagens tur med vovvis før jeg skal hente snupsi! Idag blir det reste-middag fra helga; Chicken Tandoori med naanbrød og ris :sikle:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kan ikke fylle ut noen statusgreie, så jeg nøyer meg med å si

:hjerte: Påskemarsipan!! :hjerte:

:daane::sikle: det er bare ALTFOR godt!!! Enda godt det bare er i salg noen uker til, så er jeg kvitt det frem til jul :fnise: Eier ikke viljestyrke litt engang :klaske:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Påskemarsipan er godt ja!

Burde nesten vært advarsel på embalasjen på samme måte som det er advarsel på røyk-pakkene - det er sterkt vanedannende og er man smart bør man styre unna!

:fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

:ler: det er helt sant Hegejenta!!

Nå er snupsi plassert i dusjen med såpe, klut, sjampo, balsam og ....tannkost og tannkrem - her slår vi sammen det vi kan :fnise: Kjære sier han har litt å lære ang. effektivitet på kveldsstell, klokka blir liksom alltid 30 minutter mer når han har ansvar for legging :gjeiper:

Det er ikke så vanskelig; jeg serverer havregrøt til barnetv og tannpuss i dusjen - istedet for å la jenta bruke 20 minutter på å bestemme hva hun skal ha til kvelds etter barnetv er ferdig :ler: Så når det er min tur å legge sier snupsi selv; nam da blir det havregrøt ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Jeg har gavekort liggende, så både fotpleie, hudpleie og manikyr står på planen i tiden fremover :nigo: Gleder meg!! Haler det ut i det lengste, så lenge jeg når mine egne føtter så skal jeg stelle de selv...det varer ikke mye lenger :fnise:

Nå; smoothie, tv og slaraffenliv i sofaen mens jeg venter på at kjære skal komme hjem til meg :hjerte:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er velsignet med en ting - jeg blir kvalm av alt som heter påskemarsipan :fnise:

Det blir jeg også...........når jeg har spist for mye av det :hoho:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har gavekort liggende, så både fotpleie, hudpleie og manikyr står på planen i tiden fremover :nigo: Gleder meg!! Haler det ut i det lengste, så lenge jeg når mine egne føtter så skal jeg stelle de selv...det varer ikke mye lenger :fnise:

Nå; smoothie, tv og slaraffenliv i sofaen mens jeg venter på at kjære skal komme hjem til meg :hjerte:

Heldiggris! :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heldiggris! :jepp:

:jepp: alldeles enig!!!

Fordelen med å fylle 30 år og finne ut en er gravid nesten rett etterpå ;) Rakk aldri å bruke de gavekortene i "ugravid" tilstand :fnise: Så da sparte jeg de da :nigo: Pluss at jeg fikk et par til til jul, av snille venninner som mente jeg sikkert kom til å trenge det.....så da sitter jeg her med ufattelige 5 gavekort på ren nytelse og velvære :daane:

BTW, det begynner å bli trangt her *hiver etter pusten* Magen min er utrolig langt oppe :overrasket: Skjønner ikke at det skal være plass til mer baby inni her :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...