Gå til innhold

Diddles


Diddles

Anbefalte innlegg

Godt du blir tatt godt vare på av lege/fysio og det hele!

Vil tro det blir litt uvant å ikke kunne jobbe - men det er nok det beste for dere begge (knøtti og deg).

deilig med rolig lørdagsmorgen da!

:klemmer: og kos deg med rydding om motivasjonen skulle komme!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Mandag, til tross for helgefølelse - mulig det har noe med at jeg ikke skulle på jobb å gjøre :sjenert: Søs og minien hennes har vært her i hele dag, så dagen har faktisk gått ganske fort - litt for fort faktisk, jeg hadde verken fått gått tur med vovvis eller laget middag når kjære kom hjem halv 5 idag :overrasket: Regner ikke med hver dag blir sånn, så jeg har nytt hvert sekund med verdens søteste tantebarn i armene :hjerte:

Er noenlunde i boks ang. rydding etter helgas prosjekt "klargjør Knøtti sitt rom", men ikke helt :sjenert: En del kunne bare kastes (skjønner egentlig ikke hvorfor i huleste jeg har tatt vare på det i utgangspunktet :vetikke:) en del ble satt inn i jobb-permen min (igjen - hvorfor har jeg ikke gjort det før?!) og noe ligger fortsatt på spisebordet og venter på at kjære skal bære det opp på loftet...jeg har fått "loftstrapp-forbud" etter at jeg fikk vanvittig vondt i bekkenet av å klatre opp og ned der ørten ganger på lørdag :filer: Noen ting vil bare kroppen min ikke finne seg i.....Jaja ;) Men rommet tror jeg blir kjempebra :nigo: Det skal males i påsken fant vi ut, istedet for å bruke hele helga på det! Og når det er ferdig malt kan jeg hente senga hos søs og kjøpe madrass :hoppe: Rart hvor stort jeg kan glede meg over sånne ting :ler:

Savner sårt trening nå, begynner å bli skremmende lenge siden jeg satte foten min på senteret :sukk: Jeg hååååper at litt ro kan gjøre sånn at jeg ihvertfall kan gå på pilates, og kanskje ha en forsiktig styrketime med pt...spinning skjønner jeg er for mye å håpe på :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Å jada, har det braaaaa idag :nigo: Så lenge jeg tar det litt med ro, men ikke for mye heller, så går det ganske greit - tror jeg har klart å finne ut akkurat hvor mye jeg kan gjøre om gangen uten at verken kynnere setter igang eller bekkenet krangler :hoppe: Så idag ser jeg lyst på det ;)

Imorgen har jeg jordmortime, litt spent på den :sjenert: Kiro skulle ringe for å høre om hun er enig i at jeg skal på ekstra UL, hvis ikke blir det vel til at hun sjekker på "gamle måten" :haar: Lite lyst å ha fingrene hennes langt oppi..eh..meg... :gjeiper: Vet at jeg en vakker dag må finne meg i det også, men håper å slippe en stund til!!

Kjære kom tidlig hjem idag, var med meg og gikk tur med vovvis og etterpå drakk vi kaffe i sola (så lenge den varte) Nå har han kræsja på sofaen, mens jeg vurderer å ta turen på Barnas Hus for å bestille vogn :lur: Nå har de vogna vi skal ha på tilbud, 1000 kr i avslag hjelper på det også :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:strix: 28 uker idag :strix:

Men tickeren min viser at jeg er 28 + 1 :klo: Åffer de`a`???

:hakeslepp: hvilket betyr at jeg snart skal bli mamma :daane:

JEG ER IKKE K-L-A-R!!!!!! :bond: :bond: :bond: Fader hva har jeg gjort?!? .....forresten, akkurat DET vet jeg da :fnise::lur: men likevel - s-k-UMMELT!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ms. Raggsokk

Haha, nå kan du angre nå, KNIS. Men det går nok helt sikkert bra, snart, snart, SNART er du mamma :rodmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For sent å angre sier kjære :ler: Fordelen med å være gravid; fordelene vokser :sexy: Hallo litt større og kjempeharde pupper :velkommen:

:fnise:

Måtte de bli her for alltid!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vogn er bestilt :nigo: Vi skal hente den neste fredag! Eneste aberet var at de hadde ikke fått hardbag til vogna enda, så det ble softbag...men, så kan den igjen brukes som vognpose til vinteren, så da...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Neferet

Hihi, jeg har ei venninne som også lurte på hva hun hadde gjort når hun nærmet seg termin :ler: Tror det er ganske vanlig, jeg hadde ihvertfall følt det sånn hvis det var meg! :daane:

Håper du får en fin onsdag! :klemmer:

Endret av Neferet
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

:hoppe: for 28 uker og vognbestilling :hoppe:

:nigo: 28 uker, det er 7 mnd det :hoppe: Dette går jammen fort!!

Hihi, jeg har ei venninne som også lurte på hva hun hadde gjort når hun nærmet seg termin :ler: Tror det er ganske vanlig, jeg hadde ihvertfall følt det sånn hvis det var meg! :daane:

Håper du får en fin onsdag! :klemmer:

:fnise: panikken tar meg sånn innimellom, når jeg tenker på at hun faktisk skal komme ut og være her hver dag til hun blir voksen :overrasket: Da blir jeg litt sånn "ehhh...du kjære...hva er det du har gjort?!" :ler: Da blir det selvsagt hans feil :hoho: Men jeg gleder meg altså, masse masse - men gruer meg litt også, det blir nok litt av en overgang!!

Nå skal jeg til jordmor :)

:klemmer:

Ønsker deg en strååålende onsdag, snart helg nå :nigo:

:fnise: skal bli deilig med et avbrekk etter en hektisk uke :roll: - på sofaen :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Håper det gikk bra på dagens jordmor time!

Den panikk-følelsen du nevner kjenner jeg igjen! Iallfall når jeg tenker på at man har ansvaret for barnet til det flytter hjemmefra - og sikkert da også kommer til å være bekymret for om det klarer seg bra... Og ja - det er bestandig mannens feil! :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Jordmortimen gikk bra ja, hun er helt super :) Føler meg veldig godt ivaretatt!!

Alt ser fint ut, knøtti har faktisk snudd seg allerede, men det visste jeg egentlig...kjenner rompa hennes i siden og hun sparker mye oppover og bortover...Men hodet ligger høyt, hun har ikke festet seg med andre ord, så JM mente det var ingen fare mtp at jeg har hatt så mye kynnere *puh* Hun ønsket legen sin mening også før hun eventuelt henviste meg til UL, hun ville helst ikke oppi og pirke for mye hvis hun ikke måtte :fnise: Greit for meg så lenge alt virker fint!! Hun var enig i sykemeldingen, og mente jeg skulle bare være stolt over hvor lenge jeg hadde holdt istedet for å tenke på nederlaget over å måtte gi seg før jeg egentlig ville :sjenert: Blodtrykk var litt forhøyet, men det mente hun hadde noe med hva vi snakket om rett før hun målte meg... Urinprøven var fin og symfysemålet ligeså, jeg ligger fortsatt helt på streken :nigo: Ikke hadde jeg lagt på meg mer heller - o`lykke!!! Rett og slett ganske så glad idag :strix:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Neferet

Så godt å høre at jordmor kunne fortelle at alt er bra med den lille (og deg da!)! Håper du tar hennes råd til etterretning og klarer å slappe av med sykemeldingen din! :kose:

Ha en flott dag! :sol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...