Gå til innhold

The story of Snuppa & Snoppen


mocci

Anbefalte innlegg

:ler:

Ikke bare et mål om å få varmen skjønner jeg, men litt eye-candy også :nigo:

Ja, man sier vel ikke nei takk til slikt. :ler2:

Det hender jeg er innom og snikleser litt på deg, altså, men ikke alltid jeg legger igjen spor :)

Digg å fyre i peisen da, her er det vofs og sambo som må ut på verandaen mens jeg koser meg foran peisen :fnise:

Ha en fin torsdag :klemmer:

Sniklesing er velkomment, jeg gjør vel det samme hos deg. ;) Ikke alltid jeg har så mye konstruktivt å komme med. ;)

Peis/ovn er en VELDIG fin ting! :) Jaja da har ihvertfall mannen din selskap på terassen. ;)

Jeg er varmblods, så her sitter jeg med vindu oppe og topp med t-shirt-ermer. :fnise:

Oi, det der kan virkelig ikke jeg finne på å gjøre..... :fryser: :fryser: :fryser:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Fine helgen men akk så kort. ;) Lørdagen gikk blant annet med til shopping av bursdagsgave til mitt tantebarn som faktisk er 1 år i dag! :) Hipp hurra for lille E! :) I går gikk vi en 2 timers tur med voffse før vi satte kursen mot bursdagsselskap. Vi gav en gåbil/stol og en kjempesøt lilla kjole, tror det falt i smak hos både bursdagsbarn og mammaen. :) Jeg har ikke så mye erfaring med småbarn men både min lillebror og mine andre tantebarn har elsket gå/stolbilene sine. :) Lille E har enda ikke begynt å gå, hun foretrekker å sitte godt plantet på gulvet. ;) Vi prøvde å se om hun ville stå i går, men hun ville ikke sette bena i gulvet, hun holdt dem bare rett ut i sittestilling. :fnise: Søte jenta! :rodmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjekk gave, uansett. Og heldig du som har en voffse! :rodmer:

Ja, det er veldig koselig med turkompis iallefall. :) Både to og firbente var rimelig slitne etter 2 timers turen, ikke snakk om noe bedagelig ruslegange, i hvertfall ikke når voffsefrøken styrer tempo. ;)

Haha, så søtt tantebarn som ikke vil stå! :) Hørtes ut som en koselig helg også. Håper du har en fin mandag! :klemmer:

Ja, hun er så skjønn! :) Mandagen har vært ok. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Yay, gladnyhet for oss seriegalne, TVNorge lanserer en ny kanal på nyåret :hoppe: , hovedsaklig en seriekanal for den modne seer på 30+ med serier som The Wire, Mad Men, The Borgias m.m

Seriefreak

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Deilig med helg det skal sies. :fnise: Lørdagen gikk med til pusling/husarbeid i heimen og masse spilling.... :nigo:

Søndag fikk vi besøk av søstern min og hennes to tvillinggutter på 4,5 år. Da ble det liv i heimen gitt, sofaen fikk blant annet virkelig gjennomgå. :ler2: Hopping i sofa er visst det store. ;) Men slikt må man vel forvente når man ikke har leker i hus...... :sjenert: De ble veldig rastløse etterhvert, men fikk da hvertfall kost seg med pusekattene. Hovedformålet med besøket var å se kattungene som har blitt veldig store nå. :) Ser mer ut som voksne katter i miniformat. ;)Jeg har booket time for bjellefjerning m.m i midten av desember. De vil da være 5,5 mnd så jeg håper det skal gå greit. Jeg har også juleferie da slik at jeg kan holde et øye med dem i rekonvalensperioden. I romjula kan de endelig få slippe utendørs, er spent på hvordan de takler det. :)

Jeg fikk også en veldig hyggelig nyhet i helgen, en venninne av meg har blitt gravid. :) Hun trodde i utgangspunktet at hun ikke kunne få barn på vanlig måte (vanskelig for å få eggløsning)og har prøvd i 2-3 år allerede uten å lykkes.

Det ser ut til at ny mann gjorde susen. ;):hoppe:

Hmm kjenner litt på presset nå, vi er vel omtrent de eneste av parene vi kjenner som ikke har fått barn enda :sukk: .....Vi prøver jo så det er ikke innsatsen det står på....

Søstern min har fått en fiiin gravidmage nå, guttene hennes syns det er veldig stas med en lillesøster, men de forstår ikke helt hvorfor hun ikke kommer ut av magen snart. :ler: De lurer også fælt på hvordan hun skal finne veien ut av magen... :fnise: Søstern min har latt være å svare på det spørsmålet..... :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:kaffekopp: God morgen mocci!

Har pusene blitt 4 mnd allerede? Jammen, er jo ikke lenge siden du fortalte at de hadde dukket opp. :daane: Ukene går altfor fort!

Høres ut som en finfin helg forresten :jepp:

Håper uka har startet bra :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har pusene blitt 4 mnd allerede? Jammen, er jo ikke lenge siden du fortalte at de hadde dukket opp. :daane: Ukene går altfor fort!

Pusene har blitt store ja, er ikke små nusselig nøster lengre men heller pøbler med klør. De syns det er veldig morsomt å ta hendene mine, har ørti fjørti kloremerker. ;)

Store småpusene. :rodmer:

Så dere er prøvere? :hoppe:

Jepp vi er prøvere, har vel vært det ganske lenge men da som av og på prøvere. ;) Men da jeg hørte at søstern ventet barn igjen så fikk jeg et ekstra kick, har alltid tenkt å ta følge med henne hvis hun skulle igang med en andre runde. ;) Dermed har vi lagt inn et ekstra gir i prøvingen siden august. Nå skal det vel holde hardt siden hun har termin i februar, men vi syns det hadde vært så koselig med søskenbarn på samme alder, kjekt både for barn og voksne. :) Så vi får se..

Høres koselig ut med besøk :) Og koselig med søster og venninne som venter barn. Håper det snart er din tur også! :klemmer:

Jeg håper det også. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Annonse

[1] Category widget

Åh, så koselig med mange vink og blomster i mitt fravær. :)

I går hadde jeg hjemmekontor siden jeg skulle få besøk av feieren, ikke for å feie over meg men pipa. :hoho: Sorry kunne ikke dy meg......*dirty mind*

Jeg hadde på forhånd klistret på meg mitt beste smil da takstigen vår er gammel og tydeligvis ikke helt i samsvar med forskriftene..Vi har flere ganger fått beskjed om å skifte den, men mine foreldre har ikke gjort noe enda (de står som eiere av huset). Det er visst noe med boltene som ikke er like trygge som dagens godkjente stiger. Nå er det faktisk ganske flatt på taket i forhold til mange andre hus, er derfor pappa ikke har giddet å ordne noe. Men nå syns jeg det begynner å bli ubehagelig å motta den ikke godkjent stige-må bytte ut til neste gang tonen, at jeg tror Snoppen og jeg kommer til å ta saken i egne hender. Som den paragrafrytteren jeg er så føles det ikke bra å ha noe som ikke er i samsvar med forskriftene... :sjenert: Dessuten kan faktisk feieren nekte å feie når man ikke har godkjent stige...

I dag skal jeg ut på årets første julehandel, skal se om jeg finner noe pøntegreier til huset etter ønske fra søstern. :) Hun er for øvrig på vei til London i dette øyeblikk, ikke misunt jeg da..... :sjenert: Må være helt fantastisk å ta julehandelen i storbyen. Jeg fant en kåpe på nettet som var helt fantastisk, har smisket litt med søstern som skal se om hun finner den. :)

Ellers er det planlagt å rake løv en av dagene i helgen, mest sannsynlig søndagen hvis været holder seg. Lørdagen skal Snoppen hjelpe pappen sin med å komme i orden i sitt nye hjem. Nå har han virkelig flyttet ned hit for godt, føles litt uvirkelig enda. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rake løv, så koselig. :rodmer:

Det er da fordelen med fortsatt å leie leilighet, trenger ikke tenke på forskrifter og piper enda. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Rake løv, så koselig. :rodmer:

Uhm, kanskje koselig de første 5 minuttene..... :sjenert: til vi begge går så lei at stemningen blir heller surmulende. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...