Gå til innhold

The story of Snuppa & Snoppen


mocci

Anbefalte innlegg

Hehe, ja, det kan være vanskelig å kontrollere dem. De vet ikke alltid sitt eget beste, de firbeinte.

Og, yay, snart juleferie! :hoppe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tabris: Jeg fikk meg yule festival mount igår! :danse: Jeg klarte å forsere de siste plankene slik at jeg fikk ekstra speed til innspurten, nådde mål med god margin. :) Jeg har allerede en Yule festival horse fra før, valgte den nye som heter Yule glitter horse. :) Det er virkelig billig å få seg festival mount nå, har endret pengesummen til 200s men man må ha flere Yule tokens - 20 mot tidligere 12. Alt i alt en fornuftig endring. :)

Siste dag på jobb før jul :hurrah: :hoppe:

Egentlig er jeg veldig happy idag men beymringen for voffse legger fortsatt en stor demper på hverdagen. Jeg syns hun var noe bedre igår, ikke fullt så stiv lenger, men langt fra bra. Det må minst et eller to julemirakler til før jeg slipper å ringe veterinær på mandag. Sannsynligheten for at hun må bedøves slik at veterinær kan kjenne skikkelig på benet samt ta røntgenbilde er overveldende stor. Men da får vi forhåpentligvis en avklaring på hva som er galt, det verste er å ikke vite noe. Det er mye bedre å få en diagnose vi kan forholde oss til. Jeg frykter virkelig at det er noe med leddbåndene, da er det lang recovery time som jeg gruer meg til, kan være at voffse må holdes innesperret i bur 24/7, det vil jo være rene marerittet for henne.....:(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer med Yule mount! Får se om jeg prøver meg på den, jeg også. Ja, fikk med meg at prisen var redusert. Det er bra, jeg blakket meg nesten på Mathom Society mount. :fnise:

Ellers masse god bedring til voffse. :klem: Jeg vet hvordan det er å gå rundt og være bekymret for dyrene sine, det er ikke en god følelse. Får krysse fingrene for at det ordner seg. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

JULEFERIE :kalle::danser::nissevink:

Jeg sitter her i sofaen og kjenner på gode feriefølelsen. :)

Det går noe bedre med voffse men vi slipper nok ikke unna dyrlegevisitt imårra, hun går fortsatt veldig stivt, halter når hun har hvilt en stund. Det bli godt å få en avklaring imårra, er så lei av å være bekymret.

Ellers har dagen vært preget av skikkelig julestemning. :tree:

Først fikk vi uventet besøk av søstern med familie som skulle hogge juletrær med pappa. :tre: Vi har nemlig en drøss med egne juletrefelt, her er det bare å forsyne seg. Akkurat i det vi labbet av sted med tantebarna på hvert sitt akebrett, voffse løpende ved siden av og vi andre i munter passiar, så begynte det å snø, store fnugg. Det var superkoschlig. :)

Jeg også kjøpt/lasted ned en haug med julemusikk fra Itunes, skal lage min egen julejigs compilation. Kommer man ikke i stemning da så vet ikke jeg. ;):nissekyss:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Så herlig med juleferie! :hoppe: Og så utrolig koselig å hogge eget tre med familien i snøværet. :rødme: Du må oppdatere oss her etter dyrlegebesøket i morgen, er spent selv. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sorry litt treg med oppdateringen her, har visst tatt litt fri fra KG også. ;) Jau, det gikk berre bra hos veterinæren. Voffse fikk litt dopings slik at veterinæren kunne kjenne skikkelig på beinet. Dommen ble at det trolig kun er et leddbånd som er strukket, Puh! Korsbåndet er heller ikke i fare for å ryke, dobbelt Puh! Voffse skal gå på smertestillende/betennelsesdempende i 20 dager, for deretter 20 dager av og ny runder med 20 dager på. En slik skade skal normalt sett lege seg selv men det kan ta måneder. Jeg fikk beskjed om å leve som normalt med voffse, men prøve å unngå herjing med mye "tossin and turnin". Det er heller ikke bra å hoppe rett opp, typisk hopping når hun møter folk. Voffse ser ikke ut til å la seg hefte av foten, hun raser av gårde i sedvanlig kanonkule tempo hvis det lar seg gjøre. ;) Eier ikke ro i "raua" hu der. :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jul ja, den er visst her. ;) På tirsdag sendte jeg mannen packing nordover, voffse og jeg får masse kvalitetstid sammen i disse dager. :) Det er litt stusslig uten mannebeinet her, men tilværelsen som julegressenke er helt ok, er jo vant til det etter så mange år sammen. Vi har nemlig aldri feiret jul sammen, vi vil begge være med våre egne familier så da blir det slik. Det hadde blitt noe annet hvis begges familie var på samme sted men slik er det ikke. Men jul blir det åkke som, voffse og jeg er gode på å kose oss. :)

Igår hadde jeg tidenes juleopplevelse i spillverdenen. Vi samlet et band som spillte julesanger in game, det er nemlig mulig å spille forskjellige instrumenter slik som tromme, banjo, fløyte, klarinett, horn, sekkepipe og kubjelle! :romeo:

Jeg spilte ikke selv men viet meg heller til rollen som dedikert blodfan som danset rundt. :ler2: Musikken lød utrolig bra, og vi høstet stor applaus flere steder. Kvelden endte faktisk at jeg ble sjekket opp av en vilt fremmed, en fellow hobbit. :nigo:

Utrolig morsomt, fikk meg mang en god latter sammen med de andre deltakerne! :ler2:

Tidligere idag har jeg pyntet juletreet hos mine foreldre, det er min faste rolle og tradisjon må vite! I år fikk jeg en ekstra utfordring da juletreet er enormt. Selv om jeg stod på det øverste og femte trinnet av gardintrappen så nådde jeg ikke opp til toppen.......og jeg er 1.70 på strømpelesten. Rene risikosporten altså, men jeg fikk nå manøvrert meg rundt med gardintrappa, om enn lett skjelvende i knea. ;) Høstet mange godord fra familien da treet var ferdig pyntet, ble rimelig fornøyd selv også. :)

To all of you from all of us: MERRY MERRY CHRISTMAS! :nissekyss::tree:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

:tree:

Fortsatt god jul, mocci!

Godt å høre at det ikke var noe verre med vofsen! Håper hun kommer seg greit og snart er tilbake i 100% :jepp:

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Voffsen har det utmerket. Etter at hun begynte med nye tabletter går det ikke ann å se at hun har noe vondt i foten, hun raser rundt som tidligere, vanskelig å stoppe en kanonkule. :ler:

Ellers en slapp og sløv romjul, just the way I like it. ;) Men skulle gjerne hatt Snoppen her da, savner han ekstra masse denne julen. Men jeg får han tilbake om en uke, da blir det stor stas i heimen. :nigo: Dagene har flydd syns jeg selv om jeg ikke har foretatt meg stort, det har gått i ørti fjørti kostymedrama på dvd, late morgener med lesing, dataspilling og masse fyring i ovnen. Gud bedre det har vært sinnsykt kalde dager i det siste, selv midt på dagen har det vært -16......Idag er det bare -7, det er jo varmt jo. ;)

Ønsker dere alle en fortsatt deilig romjul. :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Høres ut som late og deilige romjulsdager, akkurat slik de skal være! Mine tok en litt brå slutt siden jeg skal jobbe 3 dager, kjenner jeg savner litt fri ja. Samtidig er jeg veldig innstilt på å kose meg i kveld når jeg kommer hjem (og har jo bare to dager igjen å jobbe denne uka), så det skal nok gå bra. Bare få handlet litt etter jobb i dag, og så hjem til strikketøy, sofaen, pc'en og sløvings. Tror det blir bra! :jepp: Fikk et gavekort hos en sportsbutikk, men det ligger selvfølgelig hjemme... Jaja, da får jeg kanskje bruke det til neste år? Sånne gaver blir sjelden gamle her... :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen hjertelig takk for det gamle kjære KG-venner. Måtte vi alle få et heidundrendes tjueelleve! :skya: :skya:

Ikveld blir det en rolig nyttårsfeiring hos søstern, skal ha med meg voffsefrøken, er spent på om hun kommer til å endevende huset deres, første gang hun er med på innebesøk nemlig. ;) Hun har vært utrolig masete i det siste, sikkert nok fordi jeg ikke kan gå så lange turer med henne enda...mye energi som sprenger på det skal være sikkert og visst. Jeg er også spent på hvordan hun vil takle rakettene, er jo hennes første nyttår. :hjerte:

Endret av mocci
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Herlig med en slik romjul, høres litt ut som min. ;) Kan du aktivisere vofsen med noe trening eller søk etter hundesnop? Det krever ikke så mye for beina, men kan være god mental aktivisering. Godt å høre at det går bedre med henne! :smilbla:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...