Gå til innhold

The story of Snuppa & Snoppen


mocci

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Så hyggelig med tur med mange i fjellheimen :ler:

Men, miniatyr-hund-gruppe? Har du miniatyr-hund? Mulig jeg har plukket opp feil informasjon, men jeg trodde du hadde en boxer valp jeg... *bilde*

Jepp rasen min hører til Miniatyrhundene, dog er den en av de større rasene i den kategorien. :) Jeg har en fransk bulldog. :strix: Ja det er Una du ser på bildet (avatar), de har samme flate ansiktet som boxerne har, men boxerne er jo MYE større da! :)Mine foreldre har boxer og når man ser han ved siden av Una, er det som å se Helan og Halan. :ler2:

I og med at Una har en hvit stripe i panna, bidrar også til at hun kan minne om en boxer da de ofte har en slik stripe. Men det er slettes ikke vanlig at en bulle har en hvit stripe på den måten. Men det var et av trekkene som gjorde at jeg valgte Una fremfor en av de andre valpene.

Det er en fransk bulle.:hjerte:

Yes, but of course!! :strix::strix:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det var litt av et syn som møtte meg imorges da jeg åpnet ytterdøra...Den ene katta vår hadde gjort sitt fornødne over hele den ene krukken med lyngsammenplantninger som jeg har stående i inngangspartiet, fy fader for ei kattlørve!! Det er ikke første gangen det skjer heller....noe så ekkelt! :spy:

Noen som har tips/kjerringråd til hva jeg kan legge ut som kan holde katta borte?? Jeg har hørt at feks appelsinskall skal funke??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Usj, skikkelig blåmandda her, trøtt i kropp og sjel. :gjeiper: Fikk ikke sovet skikkelig ut i helgen samt at jeg overskred leggetid igår med minst en time.... :sjenert:

Helgen har vært i hundens navn, det var utstilling på søndag. Vi ble nr 5 i klassen, forsåvidt greit det med tanke på hvor jeg slapp jeg har vært med forberedelsene/treningen. Una gikk forholdsvis fint men var veldig utålmodig og urolig når dommeren skulle ta henne nærmere i øyensyn. Det at de andre valpene stod som noen lys, gjorde det vel heller ikke bedre. Kjente på den flaue smaken i munnen ja......

Jeg er definitivt ikke utstillingsmaterial *nervøst vrak* så det blir med denne utstillingen. Dessuten betyr det ikkeno, ens egen hund er jo verdens fineste uansett! ;):jepp:

Ellers var det kjekt på utstilling, veldig sosialt for både hunder og folk. :) Eneste var at det var litt ubehagelig/slitsomt å måtte fortelle om hvordan vi mistet vår forrige hund i april i år. Det var flere som begynte å lure da vi dukket opp med en valp istedet for en voksen hund. Dessuten svirret jo oppdretter fra helvete rundt på området, jeg måtte ta meg kraftig sammen for å oppføre meg som normalt rundt henne. Men vi snakket ikke så mye sammen, jeg har jo ikke hund fra hennes oppdrett lengre så da gidder hun ikke å snakke med meg. Fine by me!

Av mer positive ting kan det nevnes at vi traff ene kullbroren til Una, de var helt på nett og lekte masse sammen, herlig å se! :) Eierne var også koselige folk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Greit med vel overstått utstilling tenker jeg! Høres da ut som det gikk fint med Una og sikkert kjekt å treffe andre hundefolk :jepp: Enig med deg; hundene våres er jo de vakreste i verden uansett, trenger ikke sløyfer for å bekrefte det :sjarmor:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Håper blåmandagen har blitt litt bedre!

Hvis det er noen trøst, så har det vært skikkelig blåmandag her også...

Men men, sånn er det bare av og til! :jepp:

:klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dagen tok seg faktisk opp, vel og merke etter jobb. Slitsomt på jobb for tiden, ble helt matt igår da jeg har fått tildelt et fagområde hvor jeg har null nada kompetanse og dermed er det ikke alltid like lett å få ting riktig i første omgang. Jeg har heller ikke fått skikkelig opplæring, må liksom lære meg det selv og da kan man gå på noen smeller...... :sukk:

Hvorfor sjefen har gitt meg denne oppgaven vites ikke. Vi har da visserlig en person som er kjempedyktig på området og det ville vært mest naturlig at h*n hadde denne oppgaven også. Men jeg mistenker at vedkommende har altfor mye å gjøre, derfor denne delegeringen.

Kvelden derimot ble veldig bra, var på tur med mine nye hundetur bekjentskaper :hund: , utrolig kjekt! :) Været derimot var fryktelig, det regnet sidelengs der vi gikk helt ute ved strandsonen. Jeg ble helt imponert av chihuahuene, de holdt virkelig stand i været! Vel og merke med gode dekken da, men allikevel. Men den ene fikk vann i nesa daaakars, snøftet hele veien omtrent. Må si jeg syns litt synd på den da. ;)

Jeg er så glad at jeg fant denne tur gruppen, er noe jeg virkelig har savnet da ingen av vennene mine har hund og dermed har jeg ikke hatt noen å gå tur med. Faktisk ble jeg så inspirert at jeg selv har opprettet en gruppe på FB for eiere av samme rase som meg selv her i nærområdet. Jeg fikk nemlig inntrykk av at det savnes en tur gruppe for rasen også, etter at jeg snakket med diverse folk på utstillingen. Jeg er helt gira, håper jeg klarer å få på plass en gjeng med samme rase også, det hadde vært stas! :hoppe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:hoppe:

Så gøy med en gjeng turkompiser! Hjelper veldig å ha noen å gå sammen med, og så får man nyttig hundesosialisering samtidig. Knall!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fint lite som skjer for tiden, var en tur hos frisøren igår, greit å få freshet opp sveisen. :) Heldigvis holdt hun for det meste kjeft, men klarer visst ikke å ignorere det faktum at jeg sjelden bruker sminke.... :roll: Dermed var diskusjonen igang igjen...kan jo nesten virke som om hun er litt misunnelig på meg som "klarer" å vise meg offentlig uten sminke. Hun er nemlig av de som må ta på seg full maske bare hun skal hente posten, snartur på butikken o.l

Men jeg vet ikke jeg, hun ser jo ut som en million dollars mens jeg ser helt utvasket/blass ut......skulle ikke tro at min stil var noe å trakte etter. :fnise:

Av andre "begivenheter" kan det nevnes at sjefen min var på TV i beste sendetid igår, artig! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Godt å høre at vi er to som kan vise oss offentlig uten "maske".

Jeg blir helt handicappet når ansiktet er fullt av sminke, så dette er noe jeg sjelden eller aldri styrer med. This is me - take it or leave it! Til daglig bruker jeg gjerne litt mascara, ellers ingenting annet enn fuktighetskrem. Passer meg glimrende!

Kanskje hun er mer misunnelig på selvtillitten din, som gjør at du går ut døra med hodet hevet selv om du ikke har 1 cm sparkel i fjeset? Friheten ved å kunne senke skuldrene og være deg selv på godt og vondt? Jeg har TRE svære kviser på haka nå, men har gitt opp å kamuflere... Blir bare noe spetakkel allikevel.

Ha en finfin onsdag!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uffa, har så forferdelig vondt i øverst i brystkassa idag *bekymret*. Det har seg slik at jeg i et ubentenksomt øyeblikk mistet besinnelsen igår ovenfor valpen. Hun hadde et av sine destruktive moments hvorpå jeg gjentatte ganger ba henne pent om å slutte men nei hun nektet å høre. Plutselig bare eksploderte jeg og brølte med all kraft mot henne.......

Kort tid etter kjente jeg vondt i brystkassa og det har bare fortsatt, idag har det bare blitt verre og verre. Det føles som om det er noe som presser mot kassa samtidig som det verker. Jeg har aldri opplevd noe lignende. Blir så redd for at jeg har skadet meg på noe vis da jeg brølte med slik kraftanstrengelse, tror ikke jeg var langt fra å besvime, så nemlig stjerner et øyeblikk.... :sjokk:

Jeg blir så bekymret for hva dette kan være samtidig som det er virkelig ubehagelig/vondt....

Kanskje jeg bare har forstrukket en muskel eller noe??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Huffda, det hørtes da ikke bra ut :kose: Synes det virker rart at du skal få så vondt av å skrike? Håper det bedrer seg snart, hvis ikke må du komme deg til lege med det, for man skal da tåle et raserianfall.

:klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Litt bedre idag men det verker/presser fortsatt. Enig med deg Pusla, trodde jo at kroppen skulle tåle et raserianfall. Nå er det rimelig sjelden at jeg eksploderer på denne måten da, men allikevel. Sikkert til pass for meg slik som jeg oppførte meg overfor voffe lille. Jeg har fryktelig dårlig samvittighet ovenfor henne, men det virker ikke som hun har tatt skade av episoden. Hun er like tillitsfull og bøllete som før. ;)

Hvis jeg ikke blir bedre i løpet av noen dager så får jeg kontakte lege, håper på bedring da!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Spørs om du ikke har fått en form for strekk i forbindelse med utblåsningen. Mye muskler som kan innvolveres da vettu :nigo:

God bedring!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er det flotte med disse hundene; de bærer ikke nag sånn som vi mennesker gjør. Vofsen kan nok furte litt hvis han får kjeft, men han er like happy etter 30 sekunder.

Fortsatt god bedring og god start på helga :klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å ja - så den franske bulldogen er en miniatyr egentlig altså ;) Det visste jeg ikke :ler:

Håper du har en finfin fredag Mocci. Og kult at du kan gå ut uten sminke, det liker ikke jeg :fnise::sminkedokke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spørs om du ikke har fått en form for strekk i forbindelse med utblåsningen. Mye muskler som kan innvolveres da vettu :nigo:

God bedring!

Jeg håper at det bare er en strekk av et eller annet. :jepp:

Det er det flotte med disse hundene; de bærer ikke nag sånn som vi mennesker gjør. Vofsen kan nok furte litt hvis han får kjeft, men han er like happy etter 30 sekunder.

Ja, thank god for at de ikke bærer nag. Bøllefrøken kan nemlig irritere på seg en gråstein til og med, så da skjønner du hva vi har å deale med, ikke rart det går en kule varmt både hos meg og Snoppen. ;)

Å ja - så den franske bulldogen er en miniatyr egentlig altså ;) Det visste jeg ikke :ler:

Håper du har en finfin fredag Mocci. Og kult at du kan gå ut uten sminke, det liker ikke jeg :fnise::sminkedokke:

Helt ok at du ikke visste at fransk bulldog er en miniatyr rase, det er vel de færreste som vet det hvis man ikke har hund selv. :)

Jepp, har ingen problemer med å gå uten sminke. Føler meg så klart mye finere hvis jeg bruker litt sminke men sånn til hverdags så gidder jeg ikke, er litt lat også. ;) Men skal jeg ut på noe på kveldstid så pynter jeg meg gjerne. :sminkedokke:

I tillegg har jeg eksem i ansiktet, dette begrenser også bruken av sminke, da huden min tåler omtrent ingenting.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...