LadyBug Skrevet 18. juli 2003 #1 Del Skrevet 18. juli 2003 Jeg skal ut og plukke snart, og trenger råd om hvordan jeg bør fryse ned osv osv.. Noen fortalte meg at hvis jeg knuser jordbærene rett før jeg legger dem i fryseren så holder de mye lenger på smaken... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fat Sally Lee Skrevet 18. juli 2003 #2 Del Skrevet 18. juli 2003 Jordbær kan du strø litt sukker over, og putte rett i fryseren, uten å knuse dem. Smaken holder seg like godt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Lea Skrevet 18. juli 2003 #3 Del Skrevet 18. juli 2003 Hele jordbær (med eller uten sukker) er kjekt å ha i fryseren. Ellers synes jeg at det er godt med rørte jordbær på skiva. Fryses i små beger, slik at de ikke blir stående. Jeg deler bare bærene i 2 eller 4 og rører dem sammen med litt sukker. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
minniepus Skrevet 18. juli 2003 #4 Del Skrevet 18. juli 2003 Jeg fryser noen hele, i kurver med pose på. Også rører jeg noen med sukker og jam frysepulver (for at det skal bli litt tykkere) og fryser i de boksene jeg måtte klare å oppdrive. 2 kg bær = 700 g sukker Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå