Gå til innhold

Lage borddekorasjoner selv - hvor lenge før?


Power

Anbefalte innlegg

Vi har tenkt å lage noen blomsteroppsatser selv som vi skal pynte bordet med. Har ikke lyst til å sitte og stresse med dette bare timer før bryllupet, så jeg lurer på hvor lenge i forveien vi kan lage disse oppsatsene? Vi har mulighet til å sette dem kaldt på restauranten før middagen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Overhodet ingen problem å lage oppsatsene dagen før. Det gjør jo butikkene og det. Det viktige er selvfølgelig at de står kaldt frem til de skal på bordet. Tenk også gjennom hvillke blomster dere skal bruke. Noen holder seg selvfølgelig bedre enn andre.

Lykke til :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest rahel

hei,

vi plukket blomstene dagen før bryllupet (markblomster), men vi laget ikke blomsterdekorasjonen selv. Vi leverte dem til et gartneri på Tyholt (så at du bor i Trondheim) som laget kjempefine dekorasjoner til 90.- kr per stykk. det var inkludert oasis, skål og noen margeritter.

lykke til,

rahel

Lenke til kommentar
Del på andre sider

vi skal lage dem kvelden før -med hageblomster og noe kjøpt. Disse settes nok kaldt ja den natten... -det går bra, gjort før til samme bryllupshelg med samme blomster og omtrent samme folk ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...