Gå til innhold

Hva slags gifteringer skal dere ha?


Felix

Anbefalte innlegg

Vi har designet ringene våre selv. De er helt glatte i gult gull, pyntet med to svaner i hvitt gull, der halsene danner et hjerte. Bokstavene våre graveres inn på hver svane.

Vi smelter om forlovelsesringene våre, pluss at vi bruker gull som vi har arvet. Bl.a. gifteringen til min mors onkel som giftet seg i 1926.

Ringene er i produksjon hos gullsmeden i disse tider. Skal bli kjempespennende å se det ferdige resultatet. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi har forlovelsesringene som er glatte gull 4mm og buet innvendig(anbefales!). Skal pusse de opp gravere inn bryllupsdato snart!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest millo

Er nygift, og var ei av desse controlfreak brurene som hang seg opp i kvar einaste bidige detalj. Ringane brukte me mykje tid på, og leita etter noko som ville passe saman med ringen eg fekk til trulovinga. Er nemleg gift med ein engelskmann og me budde i England då han fridde.

Denne ringen er ein gigantisk dritdyr diamant innfelt i kvitt gull, og me leita lenge og vel for å finne noko passande medan me framleis budde i England. Fann ringane i ein liten gullsmedverkstad i ein liten fiskerlandsby i Devon i sør England. Den har innfelt ein heil bråte små diamanter med omlag 5 mm mellomrom heile vegen rundt. Eg må nesten ta eit bilete og legge inn! Gifteringen ber eg innanfor trulovingsringen (på venstre hand), som er vanleg i England.

Då diamantane går gjennom det kvite gullet kunne eg diverre ikkje gravere inn noko som helst.

Lukke til med forbereiingane, me byrja særs tidleg. Kjøpte kjolen over eit år før bryllupet og ring og sko like etter. Er glad eg var så tidleg ute, sjølv om mange nok trudde eg var galen. Men heldigvis er ikkje alle like detalj orienterte som eg er 8)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi skal også bruke forlovelsesringene,de er 5mm brede i matt gult gull med en smal stripe hvitt på hver kant. Og min har en liten diamant.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...