Gjest Mica Skrevet 6. juli 2003 #1 Del Skrevet 6. juli 2003 Hei! Her kommer et spørsmål til fra meg... Skriver dere navnet på vinen som serveres til maten? Det er kokken som ordner med vinen hos oss, og jeg vet ikke hvilken vin han har valgt. Går det eventuelt ann å skrive noe annet, som f.eks "serveres med passende rødvin". Pleier dere å skrive hvilken saus det serveres til (har ikke fått dette oppgitt heller). Tenkte istedet for å skrive opp alle grønnsakene, skrive "med sommerens grønnsaker". Er dette dumt? I såfall; blir det dumt med bare å skrive saus (burde det vært viltsaus, rødvinssaus, eller hva det måtte være) Føler at det som blir stående på menysiden blir veldig lite. Hva pleier dere å skrive? Hilsen meg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 6. juli 2003 #2 Del Skrevet 6. juli 2003 Jeg ville ha skrevet både type saus og type vin med navn og opprinnelsesland. Meningene er sikkert delte, men jeg for min del syns jeg det er interessant å vite om vinen jeg drikker er italiensk eller feks. spansk og når det gjelder sausen så er den etter min mening en svært viktig del av måltidet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest ikke innlogget Lula Skrevet 7. juli 2003 #3 Del Skrevet 7. juli 2003 Jeg ville ringt kokken og fått navnet på vinene, og alle detaljer du trenger for å få skrevet en skikkelig meny! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tabby Skrevet 7. juli 2003 #4 Del Skrevet 7. juli 2003 Jeg ville nok ringt og spurt jeg også, men om jeg hadde kommet i et bryllup hvor det ikke sto oppført så hadde jeg nok ikke reagert nevneverdig på dette altså. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest lmari Skrevet 7. juli 2003 #5 Del Skrevet 7. juli 2003 Synes det er viktigere med sausen enn med vinen. Men det er jo en fin opplysning for dem som er vininteresserte, da! Når det gjelder grønnsaker, holder det med "sesongens grønnsaker" eller noe i den duren. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
stardust Skrevet 7. juli 2003 #6 Del Skrevet 7. juli 2003 Jeg synes at skal man først skrive meny, så skal man ha med alt. Er liksom litt bortkastet hvis det bare står: kjøtt med poteter, grønnsaker og saus, serveres med rødvin. Skriv opp hele greia, det mener jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 7. juli 2003 #7 Del Skrevet 7. juli 2003 Jeg synes at skal man først skrive meny, så skal man ha med alt. Er liksom litt bortkastet hvis det bare står: kjøtt med poteter, grønnsaker og saus, serveres med rødvin. Skriv opp hele greia, det mener jeg. Enig! Folk ser jo at det er rødvin og brun saus. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tex Skrevet 7. juli 2003 #8 Del Skrevet 7. juli 2003 Enig med Stardust. Full pakke eller ingenting. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Felix Skrevet 7. juli 2003 #9 Del Skrevet 7. juli 2003 Vi har det slik: Forett Grillet scampi med eplechutney og limecreme Hovedrett Kalkun tournado med en kraftig urtesjy og potetlasagne toppet med spinatpesto Dessért Champagnesorbét med balsamicomarinerte jordbær Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mica Skrevet 7. juli 2003 #10 Del Skrevet 7. juli 2003 Så var det som jeg fryktet...må vel ringe kokken da! Gruer meg litt for det, for han har en del ferie i sommer, og føler at jeg plager ham bare man spør om noe selv om jeg ikke har ringt ham før. Er det noen av dere som har fått hjelp av kokken til å sette opp menyen, eventuelt at han har sitert ganske spesifikt? Han gikk bare fort igjennom og sa det mest vesentlige for meg. Jeg var så stressa (merket han ville bli fort ferdig) så jeg glemte å spørre hvilken saus han skulle servere ved, og han sa heller ingenting. Jeg får vel ringe ham i morgen...HJELP!!! Neida, jeg overlever vel... Takker for svar iallefall! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
14062003 Skrevet 7. juli 2003 #11 Del Skrevet 7. juli 2003 Vi hadde følgende: Velkomst: Kanapéer. Codorniú Brut og Mozell. Forrett: Parmaskinke m/melon, krydret rømme og melbatoast. Blanc Pescador. Hovedrett: Andebryst med kremet potetpuré, grønnsaker, rødvinskokt eple og appelsinkarrisaus. Leverano. Dessert: Cognac- og kanel- isparfait med lune bjørnebær. Samos Doux. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå