Gjest Anonymous Skrevet 1. juli 2003 #21 Del Skrevet 1. juli 2003 Katter og hunder ville jeg nektet å smake på. Ikke fordi jeg er redd for smaken, men ærlig talt - kattepuser og vovver? Nope - Kuøye vil jeg heller ikke smake på, det så jeg på fear factor, men det regnes vel ikke som mat noen steder heller så, det var vel bare en ekkel greie. At man ikke tør å smake på ting synes jeg er utrolig pinglete! I andre land i verden er det mange som synes at vi er ekle som spiser fisk. Og reker er på linje med insekter, men dette er vi vant til, ikke sant? Bare rare greier inne i hodene våre det der... ikke noe annet. Pingler!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 1. juli 2003 #22 Del Skrevet 1. juli 2003 Det var meg det siste innlegget der - var plutselig ikke innlogget lenger jeg... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 1. juli 2003 #23 Del Skrevet 1. juli 2003 Mat fra hval og sel: prinsippsak. Alt av insekter o.l. Testikler. Smalahovud. Hvilket prinsipp er det som gjør at du ikke vil spise selkjøtt? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Janna Skrevet 2. juli 2003 #24 Del Skrevet 2. juli 2003 Syltede værballer høres *yuk* ut. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mosen-ikke-logget-inn Skrevet 2. juli 2003 #25 Del Skrevet 2. juli 2003 Kokte ku-jur i tomatsaus! Mamman min har spist det, men hun visste ikke hva det var før etterpå! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Retz Skrevet 2. juli 2003 #26 Del Skrevet 2. juli 2003 Jeg er ikke særlig kresen, men synes det er veldig greit at dyret er dødt før jeg eter det. Ingen larveslurping rett fra trestammen for meg, takk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kosejente Skrevet 2. juli 2003 #27 Del Skrevet 2. juli 2003 Snegler... :-? ....men har ingen problemer med blåskjell... ...ellers kommer jeg ikke på noe....utenom ekstreme ting som katt, hund etc.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 2. juli 2003 #28 Del Skrevet 2. juli 2003 Kokte ku-jur i tomatsaus! Mamman min har spist det, men hun visste ikke hva det var før etterpå! Hehe -ku-jur har jeg faktisk spist som pålegg i oppveksten kom jeg på nå når jeg leste innlegget ditt. Jeg tror jeg syntes det var godt.... Elgehjerte har jeg spist Kalvebrissel har jeg spist (Brisselen sitter i hjernen, gjør den ikke?) Maur i sjokolade har jeg spist - greit nok, litt syrlig bare Snegler er greit nok, men det er jo hvitløksmøret som er smaken da Blekksprut er oppskrytt, smaker ingen ting og har gummikonsistens Froskelår er godt, bedre enn kylling. Hai - veldig grovt og tørt kjøtt Antilope - også tørt Villsvin - greit nok, litt tørt Østers som liksom skal være så stort - smaker saltvann og disser i svelget. Bare oppskrytt. Når jeg blir "stor" skal jeg ta på meg ryggsekk og gode vandrersko og reise rundt i verden og smake på alt det rare som folk spiser.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Suzy Skrevet 2. juli 2003 #29 Del Skrevet 2. juli 2003 Jeg spiser ikke pultost - det får være så tradisjonsrik kost det vil, men jeg orker det ikke. Gammelost går i samme bøtta Suz :-? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Dr Zoidberg Skrevet 2. juli 2003 #30 Del Skrevet 2. juli 2003 Tror kanskje det er fordi vi ikke er vant til all mulig mat, er det egentlig noe værre å spise hodet til sauen enn å spise rompa hans?? Jeg liker ikke mat som stirrer på meg Og jeg unngår gjerne å spise rompe også. (med mindre den er vanvittig sexy) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Poirot Skrevet 2. juli 2003 #31 Del Skrevet 2. juli 2003 Kalvebrissel har jeg spist (Brisselen sitter i hjernen, gjør den ikke?) Tror det er en kjertel i halsen. ikke mer delikat av den grunn! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lula Skrevet 2. juli 2003 #32 Del Skrevet 2. juli 2003 Brissel er en kjertel som sitter i halsen, og er aktiv bare på unge dyr. Dermed finnes det ikke brissel på voksne dyr, og kun brissel fra kalv og lam brukes. Kalvebrissel f.eks. er helt nydelig når det er tilberedt på riktig måte (i likhet med alle andre gode råvarer som er tilberedt riktig) synes det er alvorlig mange "mat-pyser" her inne ;-) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå