Gå til innhold

Hva synes du om å kjøpte brukt brudekjole?


Augustbrud02

Anbefalte innlegg

Jeg synes så lenge man har funnet drømmekjolen, spiller det ingen rolle om den er ny eller brukt. Jeg kunne gjern kjøpt brukt kjole, men jeg var litt treig til å begynne og se etter kjole og da rakk jeg ikke og sjekke etter om min drømmekjole skulle selges brukt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg har hørt om bruder som i løpet av bryllupsdagen plutselig kjenner svettelukten fra forrige eier/leier fra kjolen. Dette skjer som regel etter at de har hatt den på seg en stund og selv blitt litt varme eller klamme. Hadde det skjedd meg' date=' hadde det ødelagt bryllupet for min del. [/quote']

:enig::frustrert::enig:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous
Har du noen betenkeligheter med å kjøpte brukt brudekjole? I så fall hvorfor? Eventuelt hvorfor ikke?

Kjøper du kjole, ny eller brukt, så har du noe å gi videre dersom noen vil bruke den. Bortsett fra det ser jeg ingen forskjell på å kjøpe brukt og å leie. Sjøl fikk jeg spesialsydd kjolen min. Det er ok å vite at ingen andre har hatt likedan kjole, men det betyr minimalt i den store sammenhengen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser ikke noe problem i kjøpe brukt. Hadde selv tenkt til det, kjolen var til og med holdt av.... Var innom en siste kjole butikk først og fant en kjole som jeg syntes var mye mer meg og endte opp med den istedenfor.

Jeg synes fortsatt kjolen var veeeldig mye dyrere enn jeg egentlig hadde råd til.... Spesielt når alt utstyret kom i tillegg!

Men jeg var fiiiin da :enig:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kunne godt ha kjøpt brukt kjole jeg, men det måtte jo ha vært drømmekjolen, og har du først funnet den, er det ikke så lett å finne akkurat DEN kjolen på bruktmarkedet. Og jeg ville i motsetning til noen av de andre ikke kjøpt kjolen i brudesalong, de brukte kjolene der har jo vært brukt mange ganger og bærer preg av det (i hvert fall mange av dem) men derimot kjøpt brukt på det private markedet. Og da begrenser det seg jo geografisk også.... Jeg fant drømmekjolen først, prøvde å bestille den men så viste det seg at den var gått ut av produksjon :cry: , men jammen fant jeg et syatelier i Sverige som kunne sy den for meg, og da ble den ikke dyrere enn om jeg skulle kjøpt en brukt kjole heller :ler: Jeg betaler 5300,- og enda er det masse håndarbeid på den, laaangt slep og mye broderier, både på kjolen OG på bolerojakken. Kjempepris!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hei jenter!

Fikk høre via jungeltelegrafen at det skal være kjempestort salg på brukte brudekjoler ( 1000 stk! )!!! ( ikke eldre kjoler enn 2 år gamle )

Salget skal være i Oslo og datoen er visst i september engang - tenkte dette kunne være et godt tips!!!

Om jeg finner ut mere, skal jeg skynde meg å komme med mer info!

God sommer!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...