Gå til innhold

melde en person for trygdesvindel i dag.


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Det jeg mener.... dere kvinner har ikke samme forhold til svindel som menn... æresbegrepet har visst forsvunnet helt for kvinner....

Å ikke være kritisk til loven må være noen av den dummeste egenskapen jeg kan tenke meg... å forklare ting fra et lovbok, hmm..ja du vet hva jeg synes om denslags tenkning...

Waco

Hun vil nok forstå......en dag....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Embla s

Jeg er imot alle former for svindel og tyveri. Noen må betale til slutt. Å tenke at "det er jo bare staten" syns jeg er forunderlig. Staten - det er jo oss alle!! Hvis det virkelig er slik at noen er nødt til å bedrive trygdesvindel (som er ganske alvorlig og medfører straff hvis det oppdages...) for å leve et anstendig liv, er det noe galt et sted.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Embla synes du det er tyveri av staten å heve momsen fra tyve prosent til toogtyveprosent i nittito, for å senere heve den til tjetreprosent og nå har vi tjuefireprosent moms! Er det å stjele?

Forresten, Donpedro, mener at kvinnen som har en unge, dvs mottar en barnetrygd, men bor sammen med barnefar og oppgir det ikke, - er mer svindler, - enn en kvinne som har svindlet tre gutter med å ha tre barn med tre forskjellige menn... Embla hva mener du?

Waco

Dritinteressant å finne ut hvordan jenter tenker....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Fra og svindle staten med å bo sammen med far er en ting, men det er kvinner som besvist spekulerer i hva dem kan oppnå med å stå med sugerør i statskassen.

Jeg kjenner til flere som har 3-4 barn med ulike menn. De kan gå hjemme en viss tid, så er det og bli gravid igjen, igjen og igjen. Vel er det lovlig, men når det går så langt at det er heltidsarbeid og spekulere i den slags, ja jeg ser ikke stor forskjellen.

Når de har fått 1- barn kan de ikke arbeide, det er jo så slitsomt. Andre barn kommer, nå kan jeg iallefall ikke jobbe. De har ikke evnen til å forstå at de må begynne å tenke fremover. En dag må de forsørge seg selv. Nei, det skal være sugerøret i kassa til siste dag.

Da ti år har gått med å frakte barn i barnehage og sitte på kjøpesenter, nei da har de ikke jobb.

Da må staten få de på skole så de kommer seg i jobb.

Antagelig er de så gamle da at de havner på uføretrygd.

Denne tiden de har gått hjemme har de hatt så god inntekt. Antagelig vil de få så stort sjokk i arb.livet over hvor mye de må arbeide for å få samme inntekt.

Disse skal være sannhetsvitne på kg om hva moral er?

Samboere har de innimellom, men du får ikke ha adr. de her. Da ryker pengene. Vi finner en ny en som vi kan ha i et halvt år.

For meg blir det DUMT med moral fra slike.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Embla s
Embla synes du det er tyveri av staten å heve momsen fra tyve prosent til toogtyveprosent i nittito' date=' for å senere heve den til tjetreprosent og nå har vi tjuefireprosent moms! Er det å stjele?[/quote']

Ja, jeg syns Staten tar seg betalt på merkverdige måter, irriterer meg vanvittig over en del av avgiftene vi har, direkte idioti og faens så frekt. :evil:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vanskelig tema dette. I utgangspunktet synes jeg det er forkastelig å utnytte et system som er såpass basert på tillit som trygdesystemet er. For dette er penger som skal komme fellesskapet til gode, ikke penger som enkelte skal nappe til seg på uærlig vis.

Men så er det dette med å gå i seg selv først da. Selv skal jeg feks bruke svart dagmamma fra høsten av *legger meg klar for hugg* Ikke fordi jeg bevisst har vært på utkikk etter svart dagmamma. Hadde i utgangspunktet tenkt å søke om barnehageplass (selv om det er umulig å få her i byen), men da en bekjent sa at hun skulle være hjemme og jobbe som dagmamma i to år syntes jeg det var en perfekt løsning å ha jenta vår der. Valget om å være svart er hennes. Jeg synes ikke det er opp til meg å si at hun får værsågod registrere seg. Klart jeg kunne gjøre det moralsk riktige ved å ikke bruke henne, men nei.

Jeg vet også at jeg kommer til å kontakte min bror som er rørleggerlærling når rør, kraner ol ryker her i huset. Heller ikke det er vel helt etter boka, men jeg velger den løsninga fordi det er lettvint og billig. Kanskje det gjør meg til en umoralsk person? Da får det heller være. For vi er vel mange i samme båt da eller hva?

Noen av gjestene her som skriver at de blir kvalme av moralismen som rår på KG synes jeg skyter så langt over mål at det er pinlig. I denne tråden er det jo feks meninger som går begge veier, samt meninger som er litt sånn i mellomsjiktet. Men disse gjstene (faste brukerne?) velger å henge seg opp i de innleggene som har motsatt mening fra dem selv. Sier vel mer om deres egen evne til å se nyansene enn om de såkalte "moralistene" her inne...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

HURRAA!!!

Jeg synes at det er flott at trygdesvindlere blir tatt. Har ikke noe til overs for det, og synes ikke synd på dem som mottar trygd uten å ha rett til det.

Det er altfor mange som "bare passer sin egne saker". På den måten forfaller moralen i landet. Moral blir opprettholdt gjennom sosial anerkjennelse. Og dersom ingen sier i fra, så vil det gjøre svindel mer legitimt.

Og når blir folk tatt? Jo, når andre sier i fra. Dette med å "ikke sladre for det er slemt" er altfor inngrodd. Hvordan skal samfunnet ende om ingen tar affære?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Til gjest kl 12.40.

Helt enig med deg!

Her inne er det for det meste folk som ikke gjør noe galt, høy moral og påpeker i ett kjør hvor galt alle andre gjør det!

Å, nei ikke vi nei. her går alt etter loven. Alle er så j...perfekte.

Det er på grensen til naivitet mange av innleggene.

Er dette en flukt fra deres egen innsnevret verden?

Vil tro det er mange "snyltere" som sitter foran pc på dagtid og moraliserer overfor andre.

Nå var det trygdesvindel som var temaet. Skal banne på at de samme som sitter og moraliserer er de første til å se seg etter Svart snekker, rørlegger og dagmamma. Kan de selv få utføre en jobb som de kan få noen svarte tusninger for, så gjør de det og.

Nå vil de vel svare: Det kan jeg aldri tenke meg å gjøre.

Jeg kan forstå folk som har kommet i en vanskelig situasjon tar tjangsen på å lure til seg noen kr.

Jeg er i full jobb, men jeg har da ikke råd til å leie en snekker hvitt. Skal jeg gjøre det så får jeg aldri råd til å få gjort noe her.

I Norge renner det penger igjennom landet på millionvis som er svart. Det rare er at det er ingen av de på KG. Tenk et forum bare av ærlige folk. Som er så full av moral og forakt overfor andre. Det må være slitsomt!

Se på diskusjonene om utroskap. Har du sett noe så fordømmende og kvalmt. Det er så naivt at det grenser til det søte.

Alle vet at det kan ramme hvem som helst. I de fleste ekteskap vil det skje en eller annen gang. Å ,nei ikke hos oss. Vi er så lykkeligholdning. Søtt.

Ingen (stort sett) gjør noe feil/galt her inne. De spiser rett mat også.hi-hi.

Kan det være noe galt med de? de som påpeker alt til alle og forteller at " dette er feil" " du velger galt" Og om du har en annen oppfatning så blir du fortalt hvor dårlig moral du har.

Når de har tømt seg der og har en 10.min pause så forteller de hvor lite smart du er som har så mye skrivefeil.

Om det ikke er noe feil med ansatte i barnehagen da, sjefen eller svigermor. Pussig, det er aldri noe med de selv.

Kansje på tide med et forum for oss vanlige dødelige?

Hvis du har det så forferdelig her inne, hvorfor er du her da?

Og du vet ikke hva folk vil og ikke vil gjøre når det f eks gjelder utroskap.

Jeg tror nok at jeg kjenner meg selv mer enn det du gjør. Og jeg VET at jeg aldri vil være utro.

Men dette innlegget ditt tyder på at du har kanskje hatt en dårlig dag eller så er du utrolig lei verden......

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kittykat, det er vel mer at dere ikke klarer definere hva som er svindel som er problemet her... som sagt tidligere er det jo litt besynderlig at så få av dere ser på kvinner som svindler gutter for unger som "ikkesvindel"...men hvis hun får trygd... ja DAAAAA er det svindel...

Waco

Man blir oppgitt liksom

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så lenge hun ikke har rett på disse stønadene, men sier ikke i fra om sin nye livssituasjon, så er det svindel.

Og hvordan er det svindel hvis en kvinne f eks har barn med forskjellige menn og får barnetrygd for disse barna ( ditt eksempel tidligere i tråden )?

Man har rett på barnetrygd uavhengig om barna har samme far eller ikke.

Nå høres kanskje dette dumt ut for deg, men uansett om dette hadde vært en mann eller kvinne, så er det svindel uansett hvis h*n ikke har rett på dette lenger. Det er utnytting av systemet og burde da rapporteres.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og det er ikke svindel i forhold til guttene??? Dere er så rare... dere kan f eks gifte dere med 10 forskjellige menn, skille dere i samme rekkefølge, heve stønad for de alle, og allikevel ikke se svindelen???

Så mye som dere speiler dere og så liten selvinnsikt...sukk...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis man forutsetter, slik som du tydeligvis gjør Waco, at menn:

1. Ikke kan/evner å styre sine spermier og dermed uten verken vitende eller vilje kan få barn med kvinner

2. Ikke kan styre kjeften, slik at de sier "ja" til giftemål uten egentlig å vite hva de gjør

3. Alle kvinner som gifter seg/får barn utnytter dette faktum

...ja, da ville det kanskje være svindel av en kvinne å få barn med flere menn.

Jeg velger å forutsette at menn (selv om dere er det svake kjønn :ler: ) har egen vilje, og er oppegående nok til både å forstå hvordan barn lages OG hva det vil si å stå foran en prest/sorenskriver og si "ja", og ser derfor IKKE dette som svindel.

Dersom du ikke forstår hvordan man lager barn, kan du jo lage en spørretråd under graviditet/seksualitet? Og dersom du ikke vet hva giftemål er, les den eminente kategorien "Bryllup", så får du kanskje en liten ide. :blunke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Adina Madeleine
Og det er ikke svindel i forhold til guttene??? Dere er så rare... dere kan f eks gifte dere med 10 forskjellige menn, skille dere i samme rekkefølge, heve stønad for de alle, og allikevel ikke se svindelen???

Så mye som dere speiler dere og så liten selvinnsikt...sukk...

Snakk om å skyte seg selv i foten. Hvis en mann gifter seg med vitende og vilje med et slikt kvinnfolk, så er det jammen ikke kvinner som har dårlig selvinnsikt.... Tror det er mange menn som må speile seg litt mer... Og her snakker man om det svake kjønn. :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest celine
Jeg sa ikke at det var en overvekt av kvinner som snylter jeg sa at 3 av 4 som mottar trygd er kvinner... DVS OVER EN MILLION KVINNER....

Hvordan i alle dager kom du frem til dette tallet???

Helt vilt, spør du meg... :o

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Nei, jeg har ingen dårlig dag. Erdet så at jeg ikke er velkommen her forde jeg synes det moraliseres vel mye?

Vi er forskjellige. Og takk for det.

Jeg er ikke forpliktet til å være enig med alle? forde jeg logger meg inn heller.

Du svarer med kvesset klør.Mulig jeg traff noe ?

:ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Du svarer med kvesset klør.Mulig jeg traff noe ?

:ler:

Hvem er denne "du" du refererer til? Det må du nesten si hvis du ønsker tilbakemelding vettu, Gjest. For det var vel strengt tatt flere som reagerte på det svadainnlegget ditt (forutsatt at du er den Gjest som skrev at alle moraliserer og bla bla bla - ikke bare lett med disse gjestene, skjønner du).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skulle ønske alle (inkludert meg) kunne manne seg opp til å anmelde svindlere. Det er fryktelig irriterende at folk bare grafser til seg større del av kaka enn demokratiet har i fellesskap bestemt at de skal få. Dette er irriterende i liten skala og i stor skala. Hva hvis du var og kjøpte en kurv jordbær fordi du fikk tre venninner på besøk, så skulle hun ene forsyne seg først og så tok hun over halve alene? Tørr du si ifra at det var meningen at alle skulle dele?? Det gjør ikke jeg, men jeg tror jammen jeg skal bli litt mer frempå. Jeg tror jammen jeg skal anmelde noen neste gang også, og ikke bare irritere meg over folks grenseløse frekkhet. Hvis de har for lite penger, kan de ikke få seg en jobb da??

Waco prøver som vanlig å vrenge dette ut av proporsjonene. Man har krav på barnetrygd til alle barna sine, uavhengig av farskap. Å være gift med 10 menn (og skilt mellom hver) er ikke trygdesvindel, siden dette ikke er trygdeberettiget... Hvis en mann ikke vil bli "påsvindlet" et barn han ikke ønsker, så får han ta ansvar for hvor han deponerer arvematerialet sitt og tre på seg et kondom. Gjør han ikke det, er det som å legge fra seg lommeboka på en parkbenk for så å bli forbannet hvis den blir stjålet.

Jeg har riktignok ikke like sterke motforestillinger til svart arbeid. På en måte så er ikke det bare å "få". Man unngår skatt, men samtidig unngår man goder som sykelønn og pensjonspoeng. Men svart arbeid med full trygd er forkastelig. Og det hjelper svært lite å rettferdiggjøre det med "jeg har litt lite penger akkurat nå".. Jeg synes også at å svindle lånekassen er ille, selv om jeg ikke er spesielt glad i den. Kjenner en som sladra på ei som hadde gjort det i flere år (mottatt borteboerstipend og bodd hjemme) ikke pga. missunnelse, men ren hevn for at hun hadde funnet på så mye jævelskap mot ham... :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...