LilleBille Skrevet 22. juni 2003 #1 Del Skrevet 22. juni 2003 Kan noen hjelpe meg med en oppskrift??? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
cathsand Skrevet 22. juni 2003 #2 Del Skrevet 22. juni 2003 Hei.Kan vel prøve da! Hvis der Charpaccio du tenker på.: *er en italiensk forrett der hovedingred. er: -tynne rå kjøttskiver -en vinaigrettedressing som er laget på olivenolje. Kan ha div gr.saker i retten.Noen har chips ved siden av. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
*Lisa* Skrevet 22. juni 2003 #3 Del Skrevet 22. juni 2003 Carpaccio er en fellesbetegnelse for forretter av rå ingredienser i løvtynne skiver. Okse er vel kanskje den mest brukte, mens tunfisk, spekeskinke og frukt er andre varianter. Det viktige er at man har råvarer av god kvalitet, da det ikke er store muligheter for å pynte på smaken. Trikset for å få tynne skiver av kjøtt og fisk er å legge det i fyseren så det blir halvfryst og bruke sylskarp kniv når du skjærer. Carpaccio av oksefilet er godt med noen ruccolablader til, pinjekjerner, tynne skiver parmesanost, en god olivenolje og salt og pepper. *Lisa* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå