Gjest Marbella Skrevet 18. juni 2003 #1 Del Skrevet 18. juni 2003 Noen som har en god oppskrift på hvitløkssmør som ikke er alt for sterkt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rapitap Skrevet 18. juni 2003 #2 Del Skrevet 18. juni 2003 Ok, smør+hvitløk=hvitløksmør! Nam - nam!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 18. juni 2003 #3 Del Skrevet 18. juni 2003 Og litt frisk basilikum.. Du må bare smake deg frem! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Amica Skrevet 18. juni 2003 #4 Del Skrevet 18. juni 2003 Synes det er best med smør, hvitløk, litt salt og pepper, og sitronsaft. Mmmmmmmm... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
chimp Skrevet 18. juni 2003 #5 Del Skrevet 18. juni 2003 D jeg pleier å gjøre, og som blir kjempegodt, er å ta en 1/4 kg pakke meierismør og la d bli sånn passe mykt, putte d i en bolle og røre inn 1-2 fedd, alt etter størrelse på feddene og hvor sterk hvitløksmak du vil ha. Så hakker du en bunt persille og har i presset sitron pluss litt salt og pepper, hvitpepper helst. Så legger du d klattvis bortover et stykke matpapir og klemmer sammen til en litt tykk pølse, pakker inn og legger i fryser'n. Voila!!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-Fisken- Skrevet 18. juni 2003 #6 Del Skrevet 18. juni 2003 Mente persille, ikke basilikum :oops: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
starie Skrevet 18. juni 2003 #7 Del Skrevet 18. juni 2003 Hørest godt ut :D *notere seg oppskrifter* Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Marry Skrevet 19. juni 2003 #8 Del Skrevet 19. juni 2003 Lett og godt! Rør sammen: En halv pakke Brelett 2-3-4 fedd hvitløk Salt og pepper Kan nok selvfølgelig ha oppi annet krydder om ønskelig.... - eks. basilikum... Enklere og bedre kan det ikke bli :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Linda J Amundstad Skrevet 20. juni 2003 #9 Del Skrevet 20. juni 2003 Hallo! Denne enkle oppskriften skrev jeg ned fra et program på Nrk, (tror jeg). 3 båter hvitløk, presset 100 g meierismør Sitronsaft Rør sammen smør, hvitløk og smak til med sitronsaft. Form til en pølse og pakk i plast. Oppbevar i kjøleskap eller fryseboks. Skjær smøret i skiver og la smelte på nygrillet mat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kissa Skrevet 21. juni 2003 #10 Del Skrevet 21. juni 2003 TIPS: når du har laget smøret og det enda er mykt, så kan du ha det i sprøytepose med stor stjernetip på. Sprøyt ut store stjerner, det tar seg fint ut på maten! Lar du stjernene stå i fryseren til de stivner, så kan du ha de en tett boks i kjøleskapet etterpå. Da trenger du bare ta så mange du trenger til enhver tid. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
myagi Skrevet 21. juni 2003 #11 Del Skrevet 21. juni 2003 Bare pass på så ikke smøret smelter helt! Da blir det bare ekkelt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Montezuma Skrevet 24. juni 2003 #12 Del Skrevet 24. juni 2003 Teit spørsmål eller.....: Hvor lenge er det holdbart? Like lenge som smøret man bruker??? :-? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå