Gå til innhold

Trenger oppskrift på hvitløkssmør


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

D jeg pleier å gjøre, og som blir kjempegodt, er å ta en 1/4 kg pakke meierismør og la d bli sånn passe mykt, putte d i en bolle og røre inn 1-2 fedd, alt etter størrelse på feddene og hvor sterk hvitløksmak du vil ha. Så hakker du en bunt persille og har i presset sitron pluss litt salt og pepper, hvitpepper helst. Så legger du d klattvis bortover et stykke matpapir og klemmer sammen til en litt tykk pølse, pakker inn og legger i fryser'n. Voila!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Marry

Lett og godt!

Rør sammen:

En halv pakke Brelett

2-3-4 fedd hvitløk

Salt og pepper

Kan nok selvfølgelig ha oppi annet krydder om ønskelig.... - eks. basilikum...

Enklere og bedre kan det ikke bli :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hallo!

Denne enkle oppskriften skrev jeg ned fra et program på Nrk, (tror jeg).

:briller:

3 båter hvitløk, presset

100 g meierismør

Sitronsaft

Rør sammen smør, hvitløk og smak til med sitronsaft. Form til en pølse og pakk i plast. Oppbevar i kjøleskap eller fryseboks. Skjær smøret i skiver og la smelte på nygrillet mat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

TIPS: når du har laget smøret og det enda er mykt, så kan du ha det i sprøytepose med stor stjernetip på. Sprøyt ut store stjerner, det tar seg fint ut på maten! Lar du stjernene stå i fryseren til de stivner, så kan du ha de en tett boks i kjøleskapet etterpå. Da trenger du bare ta så mange du trenger til enhver tid.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Teit spørsmål eller.....:

Hvor lenge er det holdbart? Like lenge som smøret man bruker???

:-?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...