Gå til innhold

Coxys verden


Coxy

Anbefalte innlegg

:vinke:

Kjedelig å vente sånn på svar. Jeg har ringt et par ganger og forhørt meg selv faktisk. Etter en drøy uke eller noe, da det har drøyd ut. Begge gangene fikk jeg faktisk jobben også, de hadde bare hatt det litt travelt og trodd at noen andre skulle ringe :fnise:

Deilig når de blir mer selvstendige. Lillegutt kan sitte i lange tider med bøker eller putteboksen sin. Mens andre ganger henger han rundt bena mine, er spesielt meg han henger rundt. Kjære får gå mer i fred, kan bli ganske oppgitt når jeg prøver å få gjort noe og har lillegutt i beina hele tida. Men samtidig så har vi jo ikke så mye tid sammen lenger, så prøver å være litt tålmodig også. Er bare ikke alltid like lett :fnise:

Spennende med erstatnings-pakke da :sikle: får håpe dere får igjen masse godt ;)

Perfect home har mye fint. Har ei venninne som drev med det, hadde noen party for henne, men ble litt dyrt for meg :fnise: Veldig fornøyd med svigermor da. Hun skulle vært på party før jul i fjor, og da nevnte jeg tilfeldigvis et par ting jeg ønsket meg. Jammen kjøpte hun alt sammen, pluss en liten småting til :hakeslepp: Er jo ikke akkurat billig da...

Vi merket også det med skiftjobbing når jeg var i permisjon. Kjære jobbet skift før, og den store fordelen var jo at han fikk så god tid med lillegutt på dagen da. Når han jobbet tidlig var han gjerne så trøtt når han kom hjem, så da kunne det bli heller lite tid.

Her begynte også lillegutt å sove mindre etterhvert... Var vel omtrent når Kjære tok over permisjonen, men da var jo lillegutt omtrent 1 år da. Så nå er det stort sett bare en blund på dagen, hvis ikke han har vært veldig tidlig oppe. Da sover han alt fra en halvtime til to timer. Stort sett rundt 1 time.

Ha en fin dag :klem:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

:hallo: jente79

Oj, kanskje det er lykke å ringe selv da!! :fnise: Jeg var på intervju på torsdag i forrige uke, en uke siden i dag. Får se om jeg kanskje manner meg opp og ringer over helga, hvis jeg fortsatt ikke har hørt noe da! ;)

Her er det også mest jeg som får "gjennomgå" når det gjelder å henge i beina. Og jeg er sååå enig....Selv om det er lite tid igjen etter man kommer hjem fra jobb, og man da egentlig bør nyte den tida, så er det jammen ikke like lett alltid, hvis det bare er sutring og henging i leggen... :sjenert:

Åååh ja, jeg digger Perfect Home. Syns de har sååå mye fint!! Jeg har også ei venninne som driver med det, og det er ofte møter rundt omkring, så det blir dyrt for meg også.... Men det stopper meg ikke alltid... :fnise: Prøver å heller gå ofte på møter, og ikke kjøpe så mye om gangen! ;) Det er jo hvert fall virkelig flotte ting av kvalitet. Og moro når det er serier, så man kan ha f.eks flere ulike lysestaker i samme stil! :jepp:

Snille svigermora di da!! :hoppe:

De vil vel uansett sove mindre og mindre etter hvert, men syns at 1 time for en liten på 9 mnd'er er veldig lite.... I dag har han sovet bare ca 40 MINUTTER...!!!! Så i kveld la jeg han kl 19. Spent på natta nå! Og når det blir morgen.... :sjenert:;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som skrevet over, så hadde S sovet kun ca 40 minutter på dagen i dag, så i kveld la jeg han kl 19, og han sovnet så godt som med en gang. Spent på natta og når det blir morgen i mårra..... :sjenert:

Har fått broderiet som jeg skal brodere til pappas 50årsdag i posten i dag!! :hoppe: Så nå er jeg allerede godt i gang! :) Kommer nok til å ta en del tid framover! ;) Dagen skal feires om underkant av to måneder, så jeg har bare "tida av veien"... Men det skal gå, selv om jeg ikke "er noen" faerytale! ;)

Fri i morgen, da er det barseltreff. Gleder meg! Også Perfect Home møte på kvelden. SUPER dag! :strix:

Fredag kveld går jeg på nattevakt. Skal ha tre på rad, en opphold, og deretter to nattevakter til. Får ta med broderiet mitt, kanskje jeg får tid til å gjøre litt da! :)

Endret av Coxy
Lenke til kommentar
Del på andre sider

...når vi snakker om sola......

:nigo: Nå kom venninna mi innom med noen nye varer fra Perfect Home som jeg hadde bestilt for litt siden!!! :strix:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvordan gikk natta da? Og hvor mye sov han på dagen i dag?

Her henger i alle fall nattesøvn og dagsøvn nøye sammen som oftest - jo mer han sover på dagtid, jo mer sover han om natta :fnise:

Håper du koser deg i dag!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Perfect Home har mye fint ja :)

40 min på hele dagen var lite... Her bli det minst 2, helst 3-3,5 t.

Kos deg i morgen :klemmer:

Ja, guri land....det er lite. Han trenger egentlig MINIMUM 1,5-2 timer her også...

Takk, det gjorde jeg! :klem:

Hvordan gikk natta da? Og hvor mye sov han på dagen i dag?

Her henger i alle fall nattesøvn og dagsøvn nøye sammen som oftest - jo mer han sover på dagtid, jo mer sover han om natta :fnise:

Håper du koser deg i dag!

Nå henger jeg ikke helt sammen lenger i forhold til hvilken dag som var i går og i dag og hva i morgen er og hva som skjedde i går eller dagen før, eller hvordan, åssen, når.....ja....altså....jeg driver å går nattevakter!!! :fnise: Blir HELT dagvill!

Men har vært mye til og fra på nettene i det siste.....Skriver mer lenger ned! ;)

Har skjønt at det er mange som har det sånn! ;) Her har jeg ikke funnet ut om det fungerer på det viset eller ikke enda.... :sjenert: Er litt i en litt sånn "mellomfase" nå også. Aner ikke helt hvordan dagen vil bli i fht hverken søvn eller mat!

Håper du hadde en fin dag i går, regner med at det ble litt handlig ;)

God helg :klem:

Jepp, det ble absolutt litt handling!!! :nigo: Koste meg masse!

:klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som nevnt over, så driver jeg og går nattevakter nå. Blir fullsteding dagvill, og jeg veit ikke hva som skjedde når eller når ting egentlig var..... :ler: Men, men, sånn er det bare! ;)

En ting jeg veit helt sikkert:

:rødme: I går begynte S å gå alene med "lær og gå"-bilen sin!! :rødme:

Han er så søt der han går rundt, atte... :hjerte:

Ellers har det vært mye att og fram med soving i det siste. Han har hatt et par netter da han har våkna og skreket i 1-2 timer. Jeg tror det er flere tenner på gang, og har også virket som litt magevondt.

I går hadde han barnevakt på dagen, og barnevakten hadde ikke fått han til å sove noe særlig. Så det ble bare en øøørliten dupp... :sjenert: Dette resulterte i et HELVETE for oss når kvelden kom, og han nektet fullstendig å spise. Han skrek og skrek og skrek og skrek..... :sjenert: Det hele endte med at han ble lagt uten mat, og enda da tok det laaaang tid før han sovna. Antakelig rett og slett fordi han var så vanvittig overtrøtt.

Var spent på åssen natta kom til å bli. Jeg skulle på nattavakt, men kjære var jo her hjemme. Vi fant bare ut at hvis han våknet midt på natta og MÅTTE ha mat, så fikk han bare få det. Men overraskende nok sov han helt til kl 5:45, fikk flaske med MME, og sov videre til jeg kom hjem litt over kl 8. Da fikk han pupp, kjære sto opp med han. Og dagen har gått som vanlig, eller egentlig helt supert... ;) Sov i 2,5 time midt på dagen, og var i seng og sovna med en gang kl 19.00.

Ellers har vi fyrt i ovnen et par dager nå, og S erfarer at ovnen er farlig. Han MÅ liksom bortpå, men det virker som han kjenner varmen og skjønner at det er farlig. Men vi passer selvfølgelig veldig på...

I går og i dag har jeg gått bananas på nettshopping.... :fnise: Har bestilit varer på både Ellos, H&M og CDON...... Og enda har jeg ikke åpnet Sparkjøp-katalogen!!!! :gjeiper: :ler:

Nå er det snart klart for nattevakt igjen. Skal hvile litt først, for jeg har sovet så lite på dagen i dag...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:vinke:

Moro når de begynner å gå etter vognene sine. Det er en stor hit her også, vi må stadig hjelpe han med å snu da :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så utrulig flink S. er, som klarar å gå åleine med "gåbilen" sin! :tommel: I. har ikkje begynt å krabba eingang ho... Men så har jo I. fortsatt skinne, og den hemmar henne nok ein god del. Men uansett: S. er utrulig tidleg ute motorisk! Ingen tvil om det iallfall.

Endret av Mirabella76
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

:vinke:

Moro når de begynner å gå etter vognene sine. Det er en stor hit her også, vi må stadig hjelpe han med å snu da :ler:

:ler: Ja, snu må vi også!! :)

Så flink S er :) H har ikke skjønt det der ennå :fnise:

Bra det ikke bare er jeg som shopper vilt på nettet! :tommelopp::biggrin:

:fnise: Jeg har blitt virkelig ivrig på å shoppe på nettet, spesielt etter jeg flytta hit. Her må man kjøre ganske langt for å handle diverse ting og tang, og da er det myyyye lettere å handle fra sofa'n i stua hjemme! :fnise:

Så utrulig flink S. er, som klarar å gå åleine med "gåbilen" sin! :tommel: I. har ikkje begynt å krabba eingang ho... Men så har jo I. fortsatt skinne, og den hemmar henne nok ein god del. Men uansett: S. er utrulig tidleg ute motorisk! Ingen tvil om det iallfall.

Det er jo store forskjeller på disse ungene uansett. Men det er klart skinna til I hindrer henne en del.. :tristbla: Hvor lenge til må hun ha den?

Men S er nok ganske tidlig ute i utviklinga. Arti! Spent på når han slipper seg og begynner å gå selv! ;) Meeeen, han må gjerne vente litt med det, altså.. De blir så forferdelig store da de reiser seg og går selv, - da innser man plutselig at de ikke er bitte små babyer lenger...!!

Så moro at S har begynt å gå med gåbilen sin allerede! Flink han er.

Ja, det er ordentlig moro! :duskedame:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Merker på bæsjen til S at det er "noe i gjære". Han er også tidvis urolig. Så jeg venter på flere tenner..... :sjenert:

Ferdig med tre nattevakter. Har fri i natt, og skal på to nattevakter igjen fra i morgen kveld. På dagen i morgen skal vi på barseltreff igjen, -gleder meg!! Skal være på sætra til noen som hadde dåp i helga, og jeg har hørt rykter om masse mat- og kakerester. :sikle: Can't wait!

Har fått høre rykter i dag om at jeg har fått jobb!!! :hoppe: Jeg var jo på intervju for halvannen uke siden. I dag ringte jeg ei jeg studerer med som også jobber der, og det første hun sa var å gratulere meg med jobb. Hun hadde fått høre i dag at jeg hadde fått, og trodde jeg hadde fått beskjed om det. Jeg har jo foreløpig ikke hørt noen ting fra dem, så jeg må jo bare vente og høre. Men høres jo lovende ut! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gratulerer med jobb :blomst:

Hvis du har fått den da. Rart at de går ut med det når du ikke har hørt noe, men er vel litt som jeg har vært ute for. At den ene tror en annen skal ringe og motsatt...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Høres jo VELDIG lovende ut :)

Gratulerer ;)

Ja, må jo innrømme at det høres ut som det går mot å få jobben! ;)

Takk! :hoppe:

Gratulerer med jobb :blomst:

Hvis du har fått den da. Rart at de går ut med det når du ikke har hørt noe, men er vel litt som jeg har vært ute for. At den ene tror en annen skal ringe og motsatt...

Takk! :hoppe:

Ja, er sant det. Men regner med det bare har vært noe prat innad på jobben som hun jeg kjenner har snappa opp, også gikk hun da utfra at jeg visste noe og HADDE fått jobb. KAN jo hende at det bare har vært noe PRAT også, om/hvis jeg skulle bli tilbudt jobb. Jeg må jo uansett bare vente og se hva jeg får høre fra sjefen der. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer med ny jobb! :tommelopp: Satser på at de ringer deg snart siden allerede venninna di vet det ;)

Håper du hadde det fint på barseltreff!

:klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...