Gå til innhold

Coxys verden


Coxy

Anbefalte innlegg

Får håpe dere får sove litt mer i natt da. Det er slitsomt å våkne tidlig, men desverre vanlig... Høres ut som om dere begynner å få taket på legginga da!

Legginga har vi egentlig nesten hele tida hatt dreisen på. S har vært stort sett veldig fink til å legge seg, både på dagtid og til natta! :) Har lagt han i 19.30-20.00-tida siden han var 2,5 mnd. Har selvfølgelig vært enkelt dager da ting har vært totalt umulig også, men sånn gjevnt over han han vært utrolig snill når det gjelder legging.

Så bra at du endelig er på nett igjen.

god helg :klemmer:

:jepp:

Jeg har hatt en fin helg, håper du har hatt det også! :)

:vinke:

Koselig at du er tilbake :) Hadde du skikkelig abstinenser nå? ;) Jeg husker hvordan det der er ... Blir litt febrilsk om det er noe galt med nettet ... :sjenert:

Så utrolig kjipt at du aldri fikk bæremeisen! :kjefte::frustrert: Håper det ordner seg nå når du har fått politianmeldt han. :jepp:

Barseltreff er kjempekoselig, heldig du som har to grupper! Vi var en gruppe på sju stykker, nå er det bare tre igjen. Kjedelig at så mange falt fra, men de to jeg går sammen med nå er veldig koselige da. :)

:ler: Ja, hadde nok tydelige abstinenser!!! Var helt vill på FB på mobilen den siste tida..... :fnise:

Ja, den DUSTETE bæremeis gubben, altså....Dritt!! Hadde vært ordentlig tøft om anmeldelsen faktisk hadde ført til noe, men jeg har vel ikke helt trua på det. Anmeldelsen skulle han hvert fall få på seg!!!

Jaaa!! :) Jeg elsker barseltreffene, syns det er såååå koselig å møtes og skravle og kose oss med mat og kake!!! :sikle: Her er det vanlig å ha bare ett treff i måneden, så derfor er det veeeldig greit for meg å være med i to grupper.... ;) I tillegg til trillegrupper som vi har annen hver torsdag da... :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Tida flyyr!! :overrasket:

Torsdag var vi på barseltreff igjen, kosa oss masse!! :nigo: S klarte å få tak i en kaffekopp og helle over seg selv og meg..... Heldigvis hadde den stått noen minutter, så den var ikke glo-varm lenger. Gikk bra! :)

Fredag dro S og jeg til en plass 11 mil herfra, for å ha bilen på merke-verksted. Måtte det for å få godkjent rustkontroll osv.. Var borte hele dagen, dro hjemmefra ca kl 9, og var hjemme igjen ca kl 19. Guuuuud så sliten jeg var da....!! :fnise:

Lørdag skikkelig SKRUBBA jeg kjøleskapet, og det var utorlig deilig å få gjort! Nå er det så rent og pent og ryddig inni der. Herlig!

I går var den store vaske-dagen.. :husarbeid: Kjørte 5 klesvaskmaskiner. Var supert tørkevær!! :):sol:

I dag fortsetter :sol: været, og det er herlig. Syns det skal være sommer da det er sommer, på lik linje som at det kan være vinter da det er vinter! Skal på turnusmøte med jobben kl 12, så da skal S være med bestemoren sin.

Har forresten fått tak i bæremeis nå!! :hoppe: Ikke den som jeg i utgangspunktet hadde fått tak i av han som viste seg å være en KJELTRING, men fant en annen en på finn.no i nabokommunen. Så svippa innom der og henta den på fredag da vi var ute på tur til bilservice.

Ellers har det vært slitsomme netter i det siste. Natt til i går NI-SKREK S kontinuerlig fra kl 4.45 til 6.30..Slitsomt!!! Men i NATT....!! :) :) :) Skrikefri natt!! :strix: Han våknet så vidt i 2-tida og i 5-tida, men fikk bare smokken og sov videre. DEILIG!!! :strix:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Håper de gode nettene fortsetter!

Jammen har du vært effektiv i det siste også. Må si jeg misunner deg den energien din altså - det virker som om du rekker så mye bestandig... :sjenert: Synes alt er et ork jeg, så jeg er ganske imponert over deg ja :jepp:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jaa!! :) Det var herlig! :biggrin:

=====

Etter møtet i dag ble jeg bedt på kaffe og varm eplekake med is på verandaen hos ei venninne. Nam nam! :sikle:

Er forresten en ting jeg ikke har tatt meg tida til å skrive om enda, men nå føler jeg bare for å få en liten utladning.... :sukk:

Går fryktelig opp og ned med kjære og meg om dagen. Altså, ikke sånn at jeg seriøst vurderer å gå fra han, bare så DET er avklart! ;) Men det går opp og ned for det... :sjenert:

Jeg syns han gjør altfor lite her hjemme, og hjelper meg minimalt. For å få han til å gjøre noe, så må jeg enten be han tydelig om det, eller mase meg til at han skal gjøre det. Jeg prøver så ofte jeg kan å be på en positiv måte, men når han da ALDRI spretter opp og gjør det med en gang, slik at jeg må "minne han på det" enda en gang, så blir det negativt likevel.... Ikke engang de få gangene som jeg ber han skifte bleie (jada, må BE om det også!!!), gjør han det med det samme. "Skal alltid bare" ditt og datt først. Enda lillegutt har bæsja, og på en positiv og lekende måte f.eks. sier "pappa, kan du ta bort bæsjen min?", - fortsatt tar det kanskje 10-15 min før kjære gjør noe med det.....

Neida, jeg mener ikke at S dør av å sitte med bæsj et kvarter, men det er bare prinsippet. Og et eksempel på hvordan det fungerer her i heimen.... :( Jeg synes det er utroooolig utmattende å ha det slik det er nå. Og jeg føler jeg har prøvd på alle mulige måter å få kjære til å forstå. Uten store hell! Jeg prøvde å ha husmorstreik for et par uker siden, jeg har prøvd å forklare, jeg har grått, jeg har vært sint...ingenting hjelper nevneverdig!

Han kan være flink et par dager etter et "utbrudd" eller en samtale, og så er det bare tilbake til det "gode" gamle sporet. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre for noe mer... :tristbla:

Han har hele tiden sånne perioder som han er ekstra god, flørter og koser. Og hittil har jeg bare smeltet hver gang han har gjort det, også er alt det vonde og slitsomme glemt. Nå funker det ikke lenger sånn... Fælt å si det, men nå syns jeg bare det er kvalmt når han skal bruke "sånne" hjelpemidler for å skape god stemning igjen....

Usj, nå føler jeg at jeg er skikkelig slem med han. Han ER snill også, altså, han gjør NOE, og jeg vet at det er MANGE som er MYE dårligere enn han til å hjelpe til hjemme! Men jeg synes fortsatt at arbeidsfordelingen i her er aaaaltfor skeift fordelt.. Om det ikke er 50/50 som er målet, så bør vi hvert fall kunne oppnå 40(han)/60(meg)....Og at han kunne gjort mer på EGET INITIATIV!!!

Noe som mye kanskje bunner og grunner i, er at han er mye borte. Etter han kommer hjem fra jobb spiser han middag, og etter en times tid er det fryktelig ofte at han skal et eller annet. Alltid HAN som er borte på ettermiddagen. DET er en selvfølge. Hvis JEG skal bort en ettermiddag, uten S, så må det avklares på forhånd.. F. eks i forrige uke, da var han borte 5 av 7 kvelder. Kun mandag og søndag kveld han var hjemme. Og nå er han også borte...

Men om han er mye borte, så får det være HANS problem.....men da får han trå til ekstra når han ER hjemme!! Noe han IKKE gjør..... Da er han sliten og vil slappe av eller sove på sofa'n... :sjenert:

Jaja...nå skal jeg ikke klage mer..Jeg elsker han, og jeg VIL virkelig at vi skal få til en flott framtid sammen og få et godt liv! Men det er slitsomt slik det er nå...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

HVA POKKER ER DEN TEITE "FLOOD CONTROL'EN"?????

Kan man skru den av??!

Håper de gode nettene fortsetter!

Jammen har du vært effektiv i det siste også. Må si jeg misunner deg den energien din altså - det virker som om du rekker så mye bestandig... :sjenert: Synes alt er et ork jeg, så jeg er ganske imponert over deg ja :jepp:

Det håper virkelig jeg også! :)

Haha..Sååå effektiv er jeg vel ikke, tror jeg...men liker at det skjer ting! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg irritere meg også over det flood control'en! :sur:

Liker at det skjer ting jeg også, men jeg stoppes som regel av dørstokkmila :fnise:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg irritere meg også over det flood control'en! :sur:

Liker at det skjer ting jeg også, men jeg stoppes som regel av dørstokkmila :fnise:

Hjelper meg kanskje at jeg har muligheten til å kjøre bil da! ;) Jeg hadde vært funksjonshemmet uten....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff, kjedelig at mannen fin er så lite flink til å hjelpe til.

Har skjønt det er mange som har samme problemet. Har det av og til her også, men heldigvis ikke så ille da!!!

Ikke så mye positivt å komme med, men her får du en stor :hug:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Uff, kjedelig at mannen fin er så lite flink til å hjelpe til.

Har skjønt det er mange som har samme problemet. Har det av og til her også, men heldigvis ikke så ille da!!!

Ikke så mye positivt å komme med, men her får du en stor :hug:

Nei, er nok mange lite flinke menn der ute.... Selv om vi lever i en såkalt likestillingsverden!

Tusen takk for :hug:

:klemmer:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vil berre gi deg ein stor klem! :klemmer:

Eg kjenner igjen mykje av det du skriver. Mannen min jobbar i Nordsjøen og er vekke fleire veker i slengen, og då er det jo sjølvsagt eg som må ta meg av alt her heime. Men sjølv når mannen min er heime i vekevis, er det likevel eg som gjer det aller meste. Mannen min er nemlig hekta på dataen, og det skal mykje til å få han vekk frå dataskjermen.

Det er ikkje mange bleier mannen min har skifta. Og som oftast når han skal ha I., så sit han med henne på fanget framfor dataen. Akkurat det synst eg ikkje så veldig mykje om. Mannen min gjer mykje bra også såklart, blant anna lagar han middag ganske ofte. Men han er nok slik som eg har inntrykk av at altfor mange menn er - som sjelden gjer ting i huset, tar seg av ungar o.l. på eige initiativ. :roll:

Endret av Mirabella76
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Annonse

Uff, vil gi deg en :klem: . Det er slitsomt å ha småbarn, og da burde det være en selvfølge at man deler på den jobben det er, både ved at begge er til stede, og at man fordeler oppgaver.

Mannen hadde også en periode hvor han var mye borte, og det var ikke før den ene uke i permisjonen hans hvor jeg plutselig var mye borte som han skjønte hvor tøft det hadde vært for meg. Når ettermiddagen kommer, så ER man sliten, og det å da kunne få litt avlastning er i alle fall for meg avgjørende for både humør og også hvor mye jeg klarer å fi av meg selv til Lillegutt.

Skal samboeren din ha pappaperm alene etterhvert?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

:vinke:

Håper alt er bra med deg :hug:

Pappaperm håper jeg samboeren din skal ha. Ser at både Kjære og lillegutt har hatt veldig godt av de ukene alene. Mest lillegutt egentlig, han er blitt mye mer pappagutt enn han var. Kjære var jo ganske flink, og det er veldig moro for han å se at nå kan lillegutt kose med han også. Selv om jeg er i samme rom...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Revenka

Hos oss skled det helt ut for noen år tilbake, så vi lagde lister over hva som måtte gjøres til hvilken tid og hvem som hadde ansvar. Det fungerte. Kanskje det hadde vært noe hos dere også?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Må innom og gratulera så mykje med overstått 8-månadersdag til S.! :hoppe::smilyblomst:

PS: Eg saknar deg her inne, no når du er her så sjelden. Eg synst det er så kjekt å følgja med på korleis S. veks og utviklar seg, sidan han og I. er akkurat like gamle. Gledar meg til ny oppdatering frå deg, forhåpentligvis om ikkje så altfor lenge! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei igjen alle sammen!! :hallo:

Jada, her har det IGJEN vært datatrøbbel...tror dere jeg har vært passelig IRRITERT på den teite pc'n?!! :sur: Etter vi hadde hatt den igjen et par tre dager eller noe, så fungerte den ikke...Så da var det å sende den inn igjen, for TREDJE gang på EN måned!!! Arrg!!! :frustrert:

..men NÅ, får jeg virkelig håpe det holder for ei stund! :jepp:

Tusen takk for alle klemmer og gode ord!! :klemmer: Samboeren har blitt litt flinkere nå i en periode, så det går nok litt opp og ned. Men nå har han pappapermisjon, så han har nok allerede merka at det er litt jobb med de små! ;)

For jada, JEG har begynt å JOBBE!!! Haff...men det går greit da! ;) Føles bare litt rart å reise fra dem og dra på jobb. Og tror dere ikke veslegutten sover til kl 9.30 nå som det er pappa'n som har han??!!! Makan!! Urettferdig! ;)

Heldigvis skal jeg bare jobbe disse seks ukene da, så skal jeg tilbake i 10 ukers permisjon som jeg har igjen! :)

S har nå passert 8 måneder, og ting skjer i en utrooolig fart! Vanvittig moro! mandag for halvannen uke siden begynte han og REISE SEG, så nå står han opp overalt. Ikke skjønt helt hvordan han skal komme seg smertefritt ned igjen på rumpa, så han blir til slutt ofte stående å skrike av fortvilelse!! Hehe... Søte gutten! :hjerter: Samme dagen begynte han også å KRABBE, så nå følger han oss overalt! :) Morsomt! :jepp:

Ellers var vi i forrige uke fra tirsdag til lørdag på campingtur, - NM i Oppdal. Skyting.. Men var med to familier til med småbarn, bl a med ei jente fra barselgruppa. Så det var koselig! :)

I dag etter jobb har jeg vært og tattovert meg igjen!! :) Min tredje tattovering... Tattoerte S sitt navn, og fødselsdatoen hans, nederst på ene leggen. :nigo::hjerte:

Endret av Coxy
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...