Gå til innhold

Skravletråd 2009


Mirabella83

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Ojda Soon, det kan ikke være en hyggelig opplevelse hverken for deg eller E.

Tre uker i strekk må være en utfordring. God bedring til E!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for enda fler hyggelige hilsner ;)

Nei, det er ikke så lett dette, men han er en utrolig flink og tapper liten gutt :rodmer:

Fikk på et ekstra lodd i dag, og da ble det litt vondere igjen, men alt i alt en allright dag ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Stakkar gutten din, Soon, bare 2 år og må ligge i strekk i tre uker.. Det kan ikke være lett for hverken stor eller liten. Jeg trodde barn hadde så myke bein de nesten aldri brakk jeg. God bedring!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, de er litt forundret på sykehuset også over at han brakk beinet av å dette på flat mark. Han falt jo ikke ned fra noe, eller ingen som falt oppå han eller noe sånt, så han hadde nok bare max uflaks.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Snart 400 sider her. Så utrolig morsomt at dere er så flinke til å holde liv i tråden. Jeg er stadig innom og leser, men ikke den mest aktive på skrivingen.

Håper alt går bra med lillegutten Soon.

Ellers går det bra her, hverdager er tilbake for fullt med to små i barnehage og jeg og mannen i full jobb. Føler litt på at jeg gjerne skulle jobba mindre, ettermiddagene blir litt korte. Men det får vi se etterhvert.

Lillemor har blitt så stor og flink nå, verdens beste storesøster. De går på samme avdeling i barnehagen nå, men til høsten har vi søkt inn snuppa i en uteavdeling, så håper hun får være med der. Kjenner det blir for lite utetid etter barnehagen, og barnehagen tipset oss om å søke henne inn. Så får vi se.

Må vel også nevnes at søsken absolutt ikke trenger og være like. Prinsessa har vært og er verdens enkleste og flinkeste innen alt. Mens lillebror har vært ufattelig slitsom/urolig/rampete/døv, men selvfølgelig verdens nydeligste. Så som søstra mi sier, så har vi endelig fått oppleve hvordan unger ofte er.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan tenke meg hverdagen med to er travel. Vi håper å få plass på søskenpri, til lillebror. Da vil de gå i hver sin avdeling. Kjenner det er litt ok, og heldigvis er barnehagen en naturbarnehage, så både store og små barn er MYE ute. I forrige uke var G ute nesten hele dagen flere av dagene, og halve dagen ellers.

Gjett om vi hadde skittent utetøy med oss hjem i går! :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synes det er veldig koselig at vi klarer å holde liv i denne tråden. For meg er det jo den eneste termintråden jeg hører hjemme i også ;) Jeg kommer sikkert til å vanke her i mange år etter alle andre har gitt seg :ler:

Koselig å høre fra deg Tussi! Ja, det er sikkert at unger er forskjellig.

Vi har igjen hatt en skikkelig grensesetting, vrang, trass osv dag. Han har de siste månedene innimellom hatt noen dager hvor han virkelig tester oss. Har hittil klart å være konsekvente, håper tålmodigheten holder seg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Lillegutt har både bæsja og tissa på do for første gang i sitt liv! :hoppe:

Jeg er så glad og stolt! :danse: Endelig går det fremover på det området her også. Fullstending klar over at det bare har skjedd en gang, men det gjør meg mye mer optimistisk i forhold til bleieslutt til sommeren. Nå vet vi i alle fall at han kan si i fra, og klarer å gjøre fra seg på do.

Bare en mamma kan bli så glad for noe som involverer avføring... :sjenert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gratulerer, Aricept! :tommelsmil:

Vi er tilbake på null igjen når det gjelder snuppa og do/potte/bleieslutt. Nå blånekter hun både å skifte bleie, gå på potte, eller å gå på do. I går fikk hun ha truse på, men stilte seg opp på kjøkkengulvet og tisset, og så tok hun bare trusa av seg og fortsatte med det hun holdt på med. Det er så j.... irriterende når hun stiller seg opp og sier "jeg tisser, mamma!", men nekter å gå på do. :kjefte:

Endret av Honesty
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Hurra, Aricept ;)

Og :roll: , så irriterende, Honesty!

Her blir det jo en stund uten trenging nå, men vi håper å komme sterkere tilbake etterhvert ;)

Her går det heldigvis fremover mtp smertene, ingen nevneverdig gråting og hyling pga vondt, og det er godt.

Desverre får han treg mage av å være så rolig, så igår hadde han skikkelige luftsmerter, men idag var det bedre igjen og laktulose hjelper på.

Vi har idag trillet han med oss på lekerommet og matsalen, utrolig godt for både han og meg å kunne røre seg litt og se litt annet enn de fire veggene på rommet ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hun er litt av et stabeis, jenta di, H. Tror min svigermor ville sagt hun var litt tresk. :fnise:

Soon: Gutten din må jo bare være helt utrolig tapper og tålmodig på sykehuset. Kan tenke meg det var godt for dere begge å få se noe annet enn rommet i dag. Godt at smertene er mindre, og at lactulosen hjelper.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ny milepæl nådd i dag for snuppa. Tisset på kafédo helt uten barnetilpasning og lite dosete. Pappaen måtte holde henne og hun er tydelig litt redd for å dette nedi, men hun fikk gjort den hun skulle og kom fornøyd ut igjen. Hadde også høylytt kommentert at en dame var og tisset i nabobåsen og damen hadde skrytt av henne også. Hehe, litt lettet over at hun turte, veldig tungvindt om man kun kan dra steder med potte/barnedosete.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg blir litt irritert over I noen ganger, ja. Hvorfor kan hun ikke bare svare "ja" på første forsøk? Hun er selvsagt et syn der hun står, med sinnarynke mellom brynene, pekefingeren hevet for å moralisere, mens hun sier "nei, nei, nei!", men det er også slitsomt å alltid måtte spørre på nytt.

Så da hun i dag kledde på seg en god del av ytterklærne uten å tulle og tøyse så mye, fikk jeg nesten hakeslepp.

Men bleieavvenningen får meg snart til å stange hodet i murveggen. For hva gjør man når noen helt klart har endel kontroll, men ikke vil? Hun er ubestikkelig, og både fine truser, appell til det å bli stor jente, Non-stop i pastellfarger osv er forsøkt, men hun gjennomskuer alle forsøk.

Jeg tipper hun slutter på dagen når hun bestemmer seg, men jeg lurer fælt på når det blir.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...