Gå til innhold

Skravletråd 2009


Mirabella83

Anbefalte innlegg

Her går det også i helten over alle helter; Brannmann Sam, ispedd litt Kaptein Sabeltann, Emil i Lønneberget, Thomastoget og Sauen Shaun. Når introen til Brannmann Sam begynner blir han så ivrig at han bare står og tripper, har såå lyst til å synge med men så kan han ikke alle ordene. Så da blir det til at han brøler det siste ordet i hver strofe '(Kjenner dere) BRANNMANN SAM, (ingen er så kjekk og) STRAM, (Sam han vinker og han) LER' osv osv :ler:

Her er det også tidlig opp hver morgen (oftest mellom halv seks og seks). Vi legger han ca 19, men han har ofte ikke sovnet før nærmere 20. I helgene lar vi han sove en time, så vekker vi han, men jeg lurer på om vi kutte enda mer ned. Det hadde vært godt, både for han og oss, om han hadde sovet lengre på natta. Nå kommer det snart en baby i hus, og da er det jo ikke noe mer søvn å få før til neste år :sprettoy:

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Er nervøøøøs! Første dag i ny jobb i morgen. Etter å ga vært senior der jeg var, den som folk spurte om alt mulig, må jeg være ny og ukjent lenge. Hater det, men da er det sikkert på tide å bytte ut det kjente. Håper virkelig jobben står til forventningene og at det blir bra.

5- åringen lurte på om alle vennene mine på gamle jobben også skulle begynne på den nye jobben, men nei, mamma må nok finne nye venner..... He he.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, søtt da Caramba.

Det går nok så fint skal du se :klem:

E hadde ett par gullkorn i går og idag.

Igår var bestefar her og på vei hjem igjen.

Bestefar: elsker deg, lille rakkafant :rodmer:

E: elsker deg, elefant :skratte:

Og idag kom han opp i senga vår, og la seg mellom meg og pappan.

Pappan skulle bare kose med han, men kom i fare for å komme borti ett følsomt punkt, og E tok det som kiling.

E: din tullball!! :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:ler:

De er nå gode.

G hadde en episode her om dagen. Han har i det siste NEKTET å gå opp den lille bakken til barnehagen, og denne ettermiddagen ville han heller ikke gå NED bakken. Pappaen løfter opp guttungen, og så kommer det fra gutten:

"Brelegutt! (bortskjemt gutt)"

:ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer med vel overståtte eksamener! Kjedelig med dataen da. Det er jo veldig festlig når man er totalt avhengig av den med tanke på studiene. Håper den blir reparert fort.

Jammen ikke verst at du har sydd kostyme. G skal nok ha karneval i barnehagen han og, men det blir nok ikke hjemmelaget kostyme. :sjenert: Vel kan jeg strikke, men sy? Glem det! :gjeiper:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Takk.

Fordelen med troll er jo at det skal se litt shabby ut, så alt som ser mindre pent ut kan jeg jo si var med vilje ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:ler: Saeria

Ja, de sier mye artig.

Hvis vi spør E om noe, så kan han svare (med skikkelig veslevoksen stemme): "Ja, jeg trooor det!" :ler:

Så flott med eksamen da, Aricept - deilig å få det overstått.

Krysser fingrene for at pcèn blir friskmeldt fort.

I barnehagne til E skal de ha karneval med tema dyr, så det kan jo bli spennende.

Men de krever jo ikke stort da, og mener ikke at vi skal styre med klær etc - er snakk om f.eks trøye og strømpebukse i samme ensfarget farge og sy på en hale, litt ansiktsmaling og vips så er han en katt :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så bra med overstått eksamen, Aricept! Og ikkje minst at du har sydd kostyme ;) Trur ikkje eg orkar det... Hadde eg berre hatt ein unge skulle eg kanskje vurdert det... ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Første dag er overstått og alle var snille. Nå føler jeg meg roligere, samt litt mer sikker på at jeg også har noe å bidra med i ny- jobben. Skal til Shanghai med jobben i mars så det blir jo spennende, ellers har jeg fått beskjed om at alle har fri i jul og påske, så det er jo flott. Ikke alltid en selvfølge...

Barna var søte når jeg kom hjem J&B overfalt meg med koooooos og fortalte meg at "mamma har vært på jobben".

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har nå fått tilbud om å låne kostyme fra en av de andre mammaene i barnehagen som har en gutt som er ett år eldre. Et hjemmesydd et. Så om det passer, skal G være drage. :smilbla:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Vi så først på kjøpekostyme, men det billigste som passet eventyrtemaet var 500,- Synes det var dyrt! Nå krever ikke lillegutt mye, så tror han blir fornøyd med hjemmelaget troll. Tror kanskje det er verre med jenter? Og når de blir litt eldre?

Edit: litt blandings av troll og drage...

Endret av Aricept
Lenke til kommentar
Del på andre sider

G tror jeg ikke bryr seg stort i grunn. I fjor var han løve, og ikke helt fornøyd når mammaen tegnet han sort på nesa, og lagde værhår. :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Oi, nå er det lenge siden jeg har vært her inne! Trodde tråden hadde dødd ut, for den har falt ut av mine innlegg. Men så måtte jeg lete den opp bare for å sjekke, og da levde den i aller høyeste grad. Så nå har jeg skumlest ca 30 sider for å få med meg hva som har skjedd med dere. Er så koselig å lese, og moro med så mange som venter nr 2 om ikke så lenge.

Jeg er hjemme med begge guttene i dag, da eldstemann har omgangssjuken. Nå våknet nettop minstemann, så jeg får skrive mer senere. Var hvertfall hyggelig å bli litt oppdatert på dere :goodbye:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...