Gå til innhold

Skravletråd 2009


Mirabella83

Anbefalte innlegg

Skjønner at studentøkonomi ikke lar seg forene med dyr oppfølging, ja. :(

Minnie: Koselig å se deg her. Skal si lillejenta vokser til. Denne tida har gått fort! Koselig å høre at storebror er flink da. Vi regner med at vår gutt også vil bli en flink storebror, men vi forventer litt sjalusi. Han reagerer nemlig om en av oss plukker opp andres barn. Da vil han veldig gjerne være hos den som holder på den, i hans øyne noe "ubudne gjest". :ler:

Håper denne babyen blir av det greie og rolige slaget, som stoebroren var. Han må gjerne være like bedagelig anlagt også. :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hei Minni - koselig å se deg her, tenkte på det en dag her, at det var lenge siden jeg hadde sett no til deg ;)

Skal si jenta har blitt stor allerede ja, artig!

Hehe, akkurat nå kom E ut fra badet med bleien og longsen på knæra - skulle tisse på do - så skal si han er ivrig på dotrening om dagen. :ler:

Vil benytte anledningen til å ønske alle sammen ett godt nytt år i 2012, må alle få sine store eller små ønsker oppfylt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bleieslutt er laangt unna her foreløbig, men lillegutt tisser på potta både morgen og kveld og gjerne midt på dagen også. Men han sier aldri fra at han må på forhånd, så det skjer kun når vi spør om vil på potta ifm bleieskift.

Her er vi klare for det nye året vi også. Får familie på besøk til kalkunmiddag i ettermiddag, og så blir det oppskyting av raketter etterpå.

Aricept og Kvist: Jeg håper ønsket om småsøsken går i oppfyllelse hos dere begge to :hug:

Godt nytt år, alle sammen :biggrin:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har I begynt å si fra om at "det kommer tiss", men innen vi rekker til potta, er det jo tomt. Hun sier også fra om at det er bæsj i bleien, og enkel som jeg er, tar jeg alt som skritt i riktig retning. Hun er så sta, så hun må få bestemme selv, og bestikkelser og overtalelser funker nok like dårlig der som på andre områder.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag har vi en gutt som virkelig er ute etter å teste grenser.... S l i t e n!! Skulle tro ungen hadde møkk i øra, nekter å høre på noe som helst. Og han er i glimrende, superblidt humør. Det blir ikke vi foreldrene... Blitt mange turer i "time-out", herregud at han orker å holde på sånn en hel dag..

Og jeg skal legge han alene i kveld. Som jeg gleder meg...

Jeg har valgt å være hjemme alene med lillegutt i kveld, så får jeg utnyttet kvelden til å lese. (åja, skikkelig partymenneske her..) Mannen skal bort. Første nyttårsaften siden vi ble sammen, vi ikke tilbringer sammen. Haha, dør romantikken?

For å være ærlig, så gleder jeg meg til en kveld i fred og ro. Lese et par timer, se en episode eller to av en tv-serie og så legge selv tidlig. Er jeg gammel, sær og satt? :ler:

Godt nytt år til alle sammen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe, høyrast fornuftig ut, Aricept ;) Sjølv skal eg faktisk feire med nokre vener, men blir nok ikkje altfor sein kveld på meg. Eg har jo ikkje alkohol til å halde meg i gong heller, er vel begrensa kor lenge ein greier å halde seg vaken på ei flaske cola når ein er van med å leggje seg tidleg :ler:

Godt nytt år :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Godt nytt år alle sammen!!!

Her har vi hatt en fin jul, ungene og meg har hatt fri, mannen har jobbet en dag. I dag var det greit å levere i bhg igjen og dra på jobb. Alle tre var veldig klare for bhg og den ene tvillingen ramset opp alle han skulle leke med. Fikk skryt av tvilling B i dag da jeg hentet, en av de ansatte skrøt av at han var så morsom og flink. Koselig å høre, men som tvillingmor tenker man straks på den andre, er ikke han morsom og flink, liksom? Teit av meg....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Neste gang er det gjerne den andre som har utmerket seg, men jeg kan jo forstå deg da. :sjenert:

Her hadde også barnehagelevering gått fint. Han gikk riktignok to korte dager i forrige uke, men i dag hadde han omtrent fysjet pappaen ut døra med et "hadet" i det han ankom avdelingen sin. Ikke ville han hjem heller. :gjeiper:

Nå ligger far og sønn og sover sammen i senga vår. De er så søte atte. Pappaen har ranglet unødvendig mye i romjula, så han trenger nok ekstra søvn nå som jobben krever av han igjen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg tror nok at når tvillingene skal på skolen så skal de i hver sin klasse, for å slippe konkurranse og sammenligning hver dag. Jeg føler ofte at bhg synes B er sjarmerende og lærenem, mens J tøyser mer og ikke er så konsentrert, ref pedleder. Neste måned kan jo selvsagt J være den som alltid får skryt, men jeg ser at det kan være bra for dem å få hver sin plass i egen klasse på sikt. Dette er ikke noe vi har bestemt oss 100% for, men jeg ser at vi skal vurdere det kraftig de neste årene. Mange tvillinger splittes på skolen så det kan jo være skolen selv ønsker det også?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Barnehagen vår hadde planleggingsdag i dag. I romjula var han hos farmor og farfar. Snart to uker uten barnehage. Er det fælt å si jeg gleder meg til i morgen? Både vi og ikke minst han har godt av å være i barnehagen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Planleggingsdag her og, og merker at han gleder seg til i morra ;)

Har snakket masse om bhg de siste dagene.

Idag har det vært mildt og deilig vær, så vi har bygd snømann og snølykt i hagen - det var stor stas det, selv om mamma måtte gjøre hele jobben :ler:

God natt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

G hadde klatret i gardinene i ren frustrasjon om han hadde vært hjemme i to uker i jula! :ler: Det var en grunn til at vi valgte å la han ha to korte dager i forrige uke.

Sommerferie er en annen sak. Da var vi jo på hytta, og der fikk han vært masse med storekusinen, han fikk bade, leke litt med en hyttenabogutt, og det var generelt mye spennende der. Nå var vi bare hjemme, og selv med nye leker, så ar han klar for å være med de små barnehagevennene sine.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

I har vært hjemme fra den 22. desember og fram til i dag, og klatret. om så ikke i gardinene (vi har ingen gardiner), så i hvertfall på meg. "Sitte fanget, mamma...sitte under pleddet, mamma..."

Og i kveld, da jeg skulle legge henne, pekte hun på puta ved siden av sin pute i sengen, og sa: "Plass, mamma!"

Ikke tvil om at vi har hund, nei. :fnise:

Nå er planen å kunne legge henne uten å ligge sammen med henne til hun sovner, ellers kan det bli riktig så spennende når lillebror melder sin ankomst. Av og til jobber jo mannen kveld, og da må jeg kunne legge begge to alene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi trodde det skulle bli lett å først gå over til å sitte i sengen hos henne, og deretter på en stol i rommet, og så utenfor rommet, men hun insisterte, og jeg måtte også holde henne i begge hendene, thænk ju.

Hun er utrolig morsom da, den lille, bestemte kruttønna. Men denne gangen har jeg bestilt en bedagelig sove- og spisebaby.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Hehe, hadde vært deilig med bedagelig sove/spise baby som nr 2 ja - syns vi har styra endel jeg, men Honesty har vel hatt den mest bestemte ungen her tror jeg :ler:

Når har dere termin da jenter?? (dere som venter igjen altså)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, lille frøken I er ganske så bestemt. Ønsker meg en sove- og spisebaby jeg også, så går det forhåpentligvis greit å gå fra en til to.

Termin: 21.april

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har termin 15. mars, men blir ikke overrasket dersom denne også har det litt travelt.

I det siste har vi snakket litt om at store jenter bruker truse/går på potta osv, og at man får "godteri" (jaa, mamma, roooosa godteri!) når man går på potta.

Vel, i dag skulle jeg teste, og hentet en rosa Love Hearts, som jeg sa hun fikk dersom hun satte seg på potta. Hun ble RASENDE, og hoppet, hylte og sparket til potta mange ganger. Men denne gangen lot jeg meg ikke overtale, og da hun etterhvert roet seg, og satte seg på potta, fikk hun belønningen.

Sluttkonklusjonen er igjen at slike ting ikke funker på henne. Heldigvis er barnehagen veldig flink, så jeg tror vi må samkjøre med dem litt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kan nesten ikke annet enn å le! :ler: Hun er nå herlig bestemt da! Selv om jeg kan skjønne at det må være frustrerende også noen ganger. Her fungerer stort sett bestikkelser (minner meg om at jeg må kjøpe nye tranebær) for å få han på potta når han ikke har så lyst.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...