Fun Light Skrevet 27. oktober 2008 #1 Del Skrevet 27. oktober 2008 Har et glass med pesto stående.. Det eneste jeg har brukt det til før er på laksefileter i ovnen. Hva annet kan jeg bruke pesto til? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest hyggelig Skrevet 27. oktober 2008 #2 Del Skrevet 27. oktober 2008 Oppå kyllingfilet er også godt. Spagetti, kjøttdeig og pesto. Pesto på ostesmørbrød (?) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Klematis Skrevet 27. oktober 2008 #3 Del Skrevet 27. oktober 2008 Å, pesto kan brukes til nesten alt! NAM Originalen: Pasta med pesto Veldig enkelt: Kyllingfilet i biter, frosne wokgrønnsaker og pasta blandes med pesto På skiva: - Pesto istedenfor smør + hamburgerrygg e.l. Da går det til og med an å spise brød som ikke er dagsferskt - Blande litt pesto i en naturell smøreost = pestoost - Pesto eller pestoost med røkelaks på brød eller i lefse/lompe På pizza! Har sikkert brukt det til veldig mange andre ting også, men dette er det jeg kommer på i farten. Sulten nå... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FoxyFish Skrevet 27. oktober 2008 #4 Del Skrevet 27. oktober 2008 Jeg liker pesto kjempegodt på brødskiva! Med for eksempel kokt skinke og tomat, eller med brie, salat og paprila. Mmmm Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Miel Skrevet 27. oktober 2008 #5 Del Skrevet 27. oktober 2008 Jeg bruker pesto og fløte som basis for pastasaus. Synes det blir best med rød pesto, men grønn funker også fint. Bare blander sammen i en kjele til jeg synes det smaker passe, så tilsetter jeg grønnsaker, kjøtt og krydder etter hva jeg har lyst på eller har i skapet. Paprika og strimlet kylling eller svinekjøtt er veldig godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Pupsilure Skrevet 27. oktober 2008 #6 Del Skrevet 27. oktober 2008 jeg bruker pesto i alt jeg har tomater i jeg F.eks lasagne, pølsegrateng, pizza.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tomatsuppe Skrevet 27. oktober 2008 #7 Del Skrevet 27. oktober 2008 ALT! Grønn pesto ihvertfall. En ting som ikke er nevnt hittil, er å blande inn pesto i lettrømme, og bruke som dressing/kald saus. Fungerer bra til mange typer mat, eks stekt fisk, skinkebiff, biff av storfe, svinestrimler, kyllingfilét. er i perioder helt hekta på pesto og hamburgerrygg på brødskiva... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fun Light Skrevet 27. oktober 2008 Forfatter #8 Del Skrevet 27. oktober 2008 Oi, så mange gode tips! *noterer* Innser at jeg har en lang vei å gå når det kommer til fantasi og kunnskap på kjøkkenet.. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Asti Skrevet 27. oktober 2008 #9 Del Skrevet 27. oktober 2008 (endret) Endret 14. desember 2009 av Asti Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 27. oktober 2008 #10 Del Skrevet 27. oktober 2008 Pesto er godt på kokte bønner av alle slag. Og på kokte poteter. Eller gjør som i originalversjonen: Bland kokte nypoteter, kokte aspargesbønner og kokt pasta, og ha pesto på. Eksempel på oppskrift. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zia Skrevet 27. oktober 2008 #11 Del Skrevet 27. oktober 2008 Originalen: Pasta med pesto Veldig enkelt: Kyllingfilet i biter, frosne wokgrønnsaker og pasta blandes med pesto Eller gjør som i originalversjonen: Bland kokte nypoteter, kokte aspargesbønner og kokt pasta, og ha pesto på. Eksempel på oppskrift. Nå ble jeg veldig forvirret her. Hva er egentlig originalversjonen? :klø: Uansett er jeg veldig enig i at pesto er utrolig godt. Jeg synes at det ikke er verdt å kjøpe det på glass, idet hjemmelaget (særlig om man får tak i bunter med spisse basilikumblader) bare er helt fantastisk mye bedre enn det man får kjøpt på glass. Derfor er pesto for meg veldig mye en vår- og sommergreie. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glynis Skrevet 27. oktober 2008 #12 Del Skrevet 27. oktober 2008 Innser at jeg har en lang vei å gå når det kommer til fantasi og kunnskap på kjøkkenet.. Hvis det får deg til å føle deg bedre kan jeg si at jeg spiser pesto i snitt annenhver dag, men har aldri funnet på å ha det på laks. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 27. oktober 2008 #13 Del Skrevet 27. oktober 2008 (endret) Nå ble jeg veldig forvirret her. Hva er egentlig originalversjonen? :klø: Blir du forvirret? Jeg uttaler meg jo bare skråsikkert om ting jeg ikke har greie på. Jeg synes bare å huske at jeg har hørt at en blanding av pasta, kokte poteter og kokte grønne bønner er det klassiske pestotilbehøret? Eller i hvertfall en klassisk/opprinnelig måte å bruke pestoen på. Et lite sitat som eksempel: "If there is a single color to describe Liguria it is green, the verdant hills and flowery perfumes in the breeze are as much a part of the local flavor as any single dish or ingredient. Pesto Genovese is the famous basil, garlic, pinenut and cheese pesto we recognize here in the US and is tossed with trenette (a thinner version of linguine), green beans, and bits of potato in the traditional dish". Tatt herfra: http://www.mariobatali.com/exploreItalyDtl.cfm?rid=10 Og denne var jo søt: Endret 27. oktober 2008 av Eurydike Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Markjordbær Skrevet 28. oktober 2008 #14 Del Skrevet 28. oktober 2008 Pasta med squash og pesto Kokte nypoteter (gjerne delt i to om de er store), rull de i pesto og ha på litt parmesan. Godt f.eks. som en del av en buffet. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå