Gå til innhold

Reinsdyrstek eller helstekt indrefilet av okse?


Po Pi

Anbefalte innlegg

Gjest KOKKEN

Det er klart det er mye å velge mellom....

men det å våge å velge noe andre ikke tør, blir som regel lagt merke til. Og da snakker jeg ikke om helt ukjente ting, men det å velge fisk er det svært få som tør.....

Har servert fisk i noen bryllup, og de snakker fortsatt om menyen. Litt artig igrunn.

Hva med krydderstekt kveite filet, men en god bougunder saus og frityrstekt skosonerot?Har selvfølgelig andre grønnsaker til også...

Eller breifladd innpakket i bacon, med skogsoppsaus..........???

Eller hva med å sette til f.eks. kamskjell eller scampi til indrefilet? Smaker godt!!

Her er mulighetene mange....Bare å kose seg med mange spennende valg.

Den som intet våger, intet vinner (litt tøff nå....hrmmm)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...