Gjest KOKKEN Skrevet 24. juni 2003 #21 Del Skrevet 24. juni 2003 Det er klart det er mye å velge mellom.... men det å våge å velge noe andre ikke tør, blir som regel lagt merke til. Og da snakker jeg ikke om helt ukjente ting, men det å velge fisk er det svært få som tør..... Har servert fisk i noen bryllup, og de snakker fortsatt om menyen. Litt artig igrunn. Hva med krydderstekt kveite filet, men en god bougunder saus og frityrstekt skosonerot?Har selvfølgelig andre grønnsaker til også... Eller breifladd innpakket i bacon, med skogsoppsaus..........??? Eller hva med å sette til f.eks. kamskjell eller scampi til indrefilet? Smaker godt!! Her er mulighetene mange....Bare å kose seg med mange spennende valg. Den som intet våger, intet vinner (litt tøff nå....hrmmm) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå