Pingting Skrevet 25. september 2008 Forfatter #21 Del Skrevet 25. september 2008 Hmh, min norske familie spiser det ogsaa, ihvertfall Det var faktisk en veldig god ide, men blir dumt ovenfor hun som bare spiser fisk, desverre. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Supraspinatus Skrevet 25. september 2008 #22 Del Skrevet 25. september 2008 - Ikke akkurat sesong, men pinnekjøtt med kålrabistappe og annet tilbehør. - Kokt torsk med potet og purresmør - Raspeballer med saltkjøtt - Fiskeboller i hvit/karrisaus Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 25. september 2008 #23 Del Skrevet 25. september 2008 jeg hadde nok gått for en riktig så god grænis rett og slett! og dessert..hmmm..hva med Lomper! det har de ikke mange andre steder det... lomper med taffelost er supergodt! kan sikkert bruke mye annet inni de også.. som honning og brunost (veeeldig god kombinasjon) eller smør, sukker og kanel... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest FO556E Skrevet 25. september 2008 #24 Del Skrevet 25. september 2008 det skulle stå grænDis da....altså, grandiosa... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 9. juni 2009 #25 Del Skrevet 9. juni 2009 Hva med risengrynsgrøt?? Det er jo relativt norsk og enkelt å få tak i ingredienser. Så kan du jo lage f. eks tilslørte bondepiker til dessert, kan igrunn ikke komme på noen andre norske desserter... eller du kan jo ta resten av risengrynsgrøten og lage riskrem med rød saus... :gjeiper: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
pulverheksa Skrevet 9. juni 2009 #26 Del Skrevet 9. juni 2009 Stekt makrell med agurkaslat og rømme + rabarbrasuppe med krem til dessert. Litt sesongbetont, men god gammel meny. Fersk suppe, kjøtt og sursøt saus, eller hva det heter. Russedessert er en gammel norsk dessert. stekt makrell og rabarbra suppe, da er det sommer :) i UK er de veldig glad i makrell i diverse varianter så det faller sikkert i smak. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest Skrevet 9. juni 2009 #27 Del Skrevet 9. juni 2009 Tråden er nesten ett år gammel, så vi får håpe gjestene er servert for lenge siden. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå