Gå til innhold

Typisk norsk mat


Pingting

Anbefalte innlegg

Hmh, min norske familie spiser det ogsaa, ihvertfall :) Det var faktisk en veldig god ide, men blir dumt ovenfor hun som bare spiser fisk, desverre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

- Ikke akkurat sesong, men pinnekjøtt med kålrabistappe og annet tilbehør.

- Kokt torsk med potet og purresmør

- Raspeballer med saltkjøtt

- Fiskeboller i hvit/karrisaus

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jeg hadde nok gått for en riktig så god grænis rett og slett! og dessert..hmmm..hva med Lomper! det har de ikke mange andre steder det... lomper med taffelost er supergodt! kan sikkert bruke mye annet inni de også.. som honning og brunost (veeeldig god kombinasjon) eller smør, sukker og kanel...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 8 måneder senere...
Gjest Gjest

Hva med risengrynsgrøt?? Det er jo relativt norsk og enkelt å få tak i ingredienser.

Så kan du jo lage f. eks tilslørte bondepiker til dessert, kan igrunn ikke komme på noen andre norske desserter... eller du kan jo ta resten av risengrynsgrøten og lage riskrem med rød saus... :gjeiper:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stekt makrell med agurkaslat og rømme + rabarbrasuppe med krem til dessert. Litt sesongbetont, men god gammel meny.

Fersk suppe, kjøtt og sursøt saus, eller hva det heter.

Russedessert er en gammel norsk dessert.

stekt makrell og rabarbra suppe, da er det sommer :):)

i UK er de veldig glad i makrell i diverse varianter så det faller sikkert i smak.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...