gard Skrevet 3. september 2008 #1 Del Skrevet 3. september 2008 Hei Jeg skulle lage en spesiell rett her om dagen og jeg kjørte innom IKEA for å kjøpe en tagine...det er en spesiell "gryte" som brukes i blant annet nord afrikansk kjøkken. På grunn av formen på lokket kan man koke ting lenge på svak varme og væsken som fordamper drupper ned i retten igjen. Uansett, jeg ble litt overrasket når jeg kom hjem og så at man ikke kan ha hele greie i ovnen ettersom lokket ikke var beregnet for dette. Det går selvfølgelig fint å ha det rett på komfyren men jeg så for meg at en tagine vanligvis ble satt inn i stekeovnen...men kanskje jeg tar feil :gjeiper: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 3. september 2008 #2 Del Skrevet 3. september 2008 Den er vel tradisjonelt brukt på bål/glør, så jeg syns det er ganske logisk at den ikke kan i stekeovnen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Tanita Skrevet 10. september 2008 #3 Del Skrevet 10. september 2008 Du skal bruke den på plata ja. Ikke inni ovnen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå