Gå til innhold

Anamelona og Melonbarna!


Anamelona

Anbefalte innlegg

:skratte: Synes de er latterlige på alle andre enn små barn jeg.

:Nikke:

Huff ja.. De er sikkert behagelige å ha på, for all del, men man ser da ut som en gigantisk seigmann i den :overrasket:

Enig. Fikk :hakeslepp: første gangen jeg så en gutt på rundt 25, ganske kjekk sådan, i en grå onepiec på matbutikken. Jeg gikk og humret for meg selv en stund da ja :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Synes de er forferdelige på alle jeg. Barn og voksne. Spesielt på disse foreldrene. De var i midten av 20årene, relativt pene mennesker, men så klarer de altså å løpe rundt i disse teletubby-draktene sine med matchende unge på armen. :dåne:

*grøss* 80tallsmoten var da mye flottere. :roll:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har lenge sagt at min offisielle termin er feil. Man blir ikke gravid 5 dager etter... ;) Så jeg er 40 uker idag. :hoppe:

:hoppe: Har du termin allerede (sånn ca) altså! :hoppe: Då må eg sei lykke-lykke til, for plutselig er det i gang! Bittelitt misunnelig på deg, tenk at du skal få et lite nurk igjen... Allerede!

Magen er så diger at gravid-klærne er for små. Har én eneste topp som er lang nok, og må bruke daffe-bukse. Spesielt lekkert er det jo ikke.. Skulle hatt meg en one-piece. Hadde det ikke vært for at de er beyond latterlig stygge! :ler:

Haha! Ein ting er 'normale' mennesker og småfolk i teletubbydress, men dame med schwær mage i den samme dressen må jo sjå heilt alldeles sprøtt ut! Haha!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, tenk at jeg skal få enda en liten en da. :rødme: Det blir like skummelt som spennende igrunn!

Hehe.. Kan tenke meg at en vannfylt kropp med kulemage og ''sprettrumpe'' ville sett bra latterlig ut i onepiece. :ler: Litt sånn som Babymelona ser ut når hun er kveldsmett og vandrer rundt i pysj. :fnise:

En fin kveld til deg også. Og dere andre som har forvillet dere inn her i dag. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Takk for koser og oppmuntring. ;)

Nei, det er vel ikke altfor langt unna, men dette er Babymelonas siste bhg-dag denne uka.. :sukk: Jaja, om det starter på dagtid så kan hun i verste fall bli med til sykehuset til barnevakt dukker opp. :jepp:

Prøver å gjøre litt husarbeid iallefall. Rydde litt, vaske klær, henge opp litt mens det er sol ute.. Har lyst å finne et lite vann å bade i, men det begynner vel å haste. Når jeg har født tar det nok hele sommeren før jeg skal bade i vann ute. ;) Sukk. Tror det blir dårlig med slikt i år.. Får vel ta det igjen.

Nei, nå skal jeg ut og se hvordan det går med gjerdet flinke Pappamelona snekrer opp ute i hagen. Flinke mannen. :nigo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

:fnise:

Ja, går nå rundt og håper at kynnerne skal ta av her.. Vannleggene har atter doblet størrelsen. :roll: Det prikker og sitrer i dem. Føles som om de sover.. Bra skoene går på fortsatt. Enn så lenge... :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fristet til å si at noe skjer. Kynnerne har begynt å gjøre vondt nede i lyngen bekkenet og strammer skikkelig. 10 ganger på halvannen time nå.. Håper det ikke er enda en ulv-ulv-rapport fra meg..

Skal oppdatere videre iallefall. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Spennende :duskedame:

Håper det ikke er lurerier denne gangen, men at minstemelona faktisk har tenkt å komme ut og hilse på resten av melonene i løpet av dagen :hoppe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:fnise: Smerter i lyngen her ja! ;)

Blir nok ikke baby i løpet av dagen, blir vel heller imorgen isåfall. Men man skal aldri si aldri. ;) Det er ikke så hyppig nå som det var tidligere, men de kommer og går disse smertene. Kanskje sykehuset inatt da? :jepp: Lov å håpe.. :nigo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:hoppe: innom og heier litt på deg! Håper du får mer vondt i løpet av dagen, og at dere snart får møte minsten :duskedame:
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...