Gjest Eurydike Skrevet 17. februar 2009 #281 Del Skrevet 17. februar 2009 Hva gjør man ikke for en liten hjemmestekt tortilla! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 17. februar 2009 Forfatter #282 Del Skrevet 17. februar 2009 Det var egentlig veldig lettvint. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 17. februar 2009 #283 Del Skrevet 17. februar 2009 Det var egentlig veldig lettvint. Hysj! Du setter meg i et sjikkeli dårlig lys! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 17. februar 2009 Forfatter #284 Del Skrevet 17. februar 2009 Jeg er bare veldig dårlig til å kjevle. Jeg prøvde å kjevle noen av de første (de hardere), men de ble så mye penere med en gang jeg gikk over til den late versjonen. Denne farinataen ser veldig god ut. Jeg må bare sette meg ned og tolke mengdeangivelsene, temperaturen og størrelsen. Jeg klarer ikke å forestille meg noe av dette ennå. Denne oppskriften som Ludovie linket til, ser også spennende ut. Kanskje jeg kan overtale samboer til å fritere , det er jeg ikke så glad i. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 17. februar 2009 #285 Del Skrevet 17. februar 2009 Jeg har kjempelyst til å prøve meg på pakoras, men jeg er heller ikke noe glad i å fritere, så det har blitt med tanken hittil. Men jeg tror ikke jeg skal sette mannen på oppgaven, jeg er jo glad i leiligheten vår. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 17. februar 2009 Forfatter #286 Del Skrevet 17. februar 2009 (endret) Det var sant. Kanskje jeg bør nøye meg med å gå på indisk restaurant og heller lete etter andre og mindre farlige måter å bruke opp kikertmelet mitt på. Endret 17. februar 2009 av salsera Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 17. februar 2009 #287 Del Skrevet 17. februar 2009 Jeg har kjempelyst til å prøve meg på pakoras, men jeg er heller ikke noe glad i å fritere, så det har blitt med tanken hittil. Men jeg tror ikke jeg skal sette mannen på oppgaven, jeg er jo glad i leiligheten vår. Fritering er nifst. Men flambering er en gyser! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 17. februar 2009 Forfatter #288 Del Skrevet 17. februar 2009 Fritering er nifst. Men flambering er en gyser! Det siste kan kanskje gjøres ute på balkongen? Nå har jeg aldri hatt lyst til å flambere noe, men om jeg leser om det her inne sted, kan det fort forandre seg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Eurydike Skrevet 17. februar 2009 #289 Del Skrevet 17. februar 2009 Det siste kan kanskje gjøres ute på balkongen? Nå har jeg aldri hatt lyst til å flambere noe, men om jeg leser om det her inne sted, kan det fort forandre seg. Man kan ikke være for langt unna varmekilden, for det man flamberer må fortsatt være ganske varmt. Vi gjør det på kjøkkenet, og flammene står himmelhøyt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 17. februar 2009 Forfatter #290 Del Skrevet 17. februar 2009 Det høres for skummelt ut. Sannsynligvis forblir crème brûlée det mest skumle vi lager hos oss. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 17. februar 2009 Forfatter #291 Del Skrevet 17. februar 2009 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 17. februar 2009 Forfatter #292 Del Skrevet 17. februar 2009 I år skal det bli en tur til London på oss, og jeg har begynt å titte litt. Books for cooks har jeg lyst til å besøke. Det er selvsagt mulig å kjøpe alle slags kokebøker på nettt, men det er mye koseligere å bla litt i bøkene før jeg bestemmer meg. Jeg må huske å beregne nok plass (og vekt) i bagasjen til tilbaketuren. Har noen forresten tips om gode restauranter som er åpne på søndager? Jeg har googlet vegetariske restauranter og har funnet endel fristende, men dessverre har de fleste stengt på søndager. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 17. februar 2009 #293 Del Skrevet 17. februar 2009 Books for Cooks har jeg også lyst til å besøke. Jeg vet dessverre ikke av noen rene vegetarrestauranter, men jeg er veldig glad i Fairuz. Vi har spist meze der flere ganger, og da har jo svært mye vært vegetarisk (og veldig godt!), så det er neppe vanskelig å få et rent vegetarmåltid. De har mye å velge mellom, men jeg fant plutselig ikke nettsiden deres, der finnes det en mye mer omfattende meny. De ser også ut til å ha åpent søndager. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 18. februar 2009 Forfatter #294 Del Skrevet 18. februar 2009 (endret) Det er en god ide. Jeg fant en hjemmeside her, men det virker ikke som om den har vært oppdatert på en stund. Både meze og set menu er det mulig å få servert vegetarisk, ser det ut til. Endret 18. februar 2009 av salsera Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
onyx Skrevet 18. februar 2009 #295 Del Skrevet 18. februar 2009 Hei:) Da har jeg fått med meg tortillabakingen! Gøy og lese om, og noen lure tips har jeg da plukket opp. Har nemlig også prøvd meg et par ganger på rene maistortillaer, men har slitt med at deigen ikke blir smidig, kanskje varmt vann hjelper på det. Og den er jo umulig å kjevle... Jeg har derimot hatt stort heller med en blanding av hvetemel og maismel! Mye smidigere deig og lett å kjevle. Nydelig smak ble det også, så her er det den type toritllas som er blitt normalen. I tillegg holder faktisk deigen seg et par dager i kjøleskap, så deigrester har hatt gleden av å bli brukt til italienske piadinas. Og angående kokebokbutikker. Jeg var for et par helger siden i Amsterdam og da kom vi over et bruktbokloppemarked i en hall der hver hadde en lite lagerrom med bøker. Kjempegøy, men mannen ble dypt fortvilet da jeg fant en egen bruktbokstand med kun kokebøker. Fra gulv til tak med kokebøker.. O'jubel.... Desverre ble det ikke kjøpt noe fordi jeg ikke hadde kontanter og jeg klarte heller ikke å bestemme meg for hvilken bok jeg hadde mest lyst på..... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 18. februar 2009 Forfatter #296 Del Skrevet 18. februar 2009 Det høres også interessant ut. Bruker du da halvparten av hver meltype? Kokebøker er skumle saker. Jeg kommer nok til å unne meg et par stykker hvis jeg kommer meg til Books for Cooks, så jeg får forsøke å holde meg unna andre kokebøker fram til da. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
onyx Skrevet 18. februar 2009 #297 Del Skrevet 18. februar 2009 Jeg tror jeg brukte 1/3 maismel til 2/3 hvetemel, men jeg skal bruke halvt om halvt neste gang. Det skal ikke så mye hvetemel til for å få en deig som er lettere å jobbe med. Det er forresten nydelig å tilsette tørkede urter i deigen eller andre krydder. Gir mye smak. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
cilipili Skrevet 19. februar 2009 #298 Del Skrevet 19. februar 2009 Hei! Vi var nettopp en tur i London. Vegetarmathimmelen!! På en vanlig pub serverte de en fantastisk kikertburger. Gjett om jeg var overraska Så om du ikke finner rene vegetarrestauranter som har åpent på søndagen, så er det bra med veggismat på andre restauranter også. Heldigvis! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 19. februar 2009 Forfatter #299 Del Skrevet 19. februar 2009 Jeg gleder alt til å dra! Hvis vi får til å reise når vi håper det, har vi noe å feire den søndagen. Derfor leter jeg etter et hyggelig sted som har åpent på søndager. Ellers kommer vi nok til å spise på forskjellige steder, sikkert også på vanlig pub. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 20. februar 2009 Forfatter #300 Del Skrevet 20. februar 2009 Oppskrifter til senere en gang. camargue-red-rice-salad-with-feta-cheese vegetarian-moussaka-with-ricotta-topping Ertesuppe med pesto Nudler med sesam og peanøtter Potet, søtpotet og halloumi roasted-cauliflower-barley-risotto bulgarian potatoes Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå