Gjest nextlife Skrevet 27. april 2009 #341 Del Skrevet 27. april 2009 Jeg fikk fryktelig lyst på fransk løksuppe da jeg så linken litt lengre opp. Det er typisk vintermat, men siden jeg har glemt å lage det vinter bør det vel funke på våren også :klø: Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 27. april 2009 Forfatter #342 Del Skrevet 27. april 2009 En natterangler til, så koselig. Dessverre svarte ikke oppskriften på løksuppe til forventningene, men kanskje jeg gjør et nytt forsøk en gang. Har du noen tips å dele? For tiden er jeg litt opphengt av hjemmelaget pasta, og i dag har jeg funnet disse forslagene på tilsetniner i deigen: - 1 toppet ts paprikapulver eller 1 ts tomatpuré per egg - 70 g spinat (bare blader) per egg og 200 g mel - 1 ts ferske urter per egg - 25 g tørket steinsopp på 300 g mel Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 27. april 2009 #343 Del Skrevet 27. april 2009 Jeg lurker litt i kulissene jeg også mens jeg ser på Lynley (som akkurat er ferdig), men nå er det snart leggetid, tror jeg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 27. april 2009 Forfatter #344 Del Skrevet 27. april 2009 Du er fornuftig. Jeg burde også legge meg, men av en eller annen grunn føler jeg meg lysvåken. Jeg kommer helt sikkert til å angre i morgen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nextlife Skrevet 27. april 2009 #345 Del Skrevet 27. april 2009 Jeg har ikke sovet siden natt til søndag, har reist frem og tilbake til UNN i dag, drukket litervis med dårlig kaffe og er sprell våken Når det gjelder løksupper har jeg ingen oppskrift, bruker bare masse løk,hvitvin og oksekraft, og ellers hva som måtte befinne seg i skap og skuffer Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 27. april 2009 Forfatter #346 Del Skrevet 27. april 2009 Oksekraft utgår her, jeg lurer på hva jeg kan putte i en grønnsakskraft for å få den sterk nok? Jeg kan ikke engang skylde på kaffe. Etter frokostkaffen har jeg bare drukket en kopp, og den ble inntatt i tretiden. Jeg håper det ikke er Lillemor som er årsaken til reisingen? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nextlife Skrevet 27. april 2009 #347 Del Skrevet 27. april 2009 Oksekraft utgår her, jeg lurer på hva jeg kan putte i en grønnsakskraft for å få den sterk nok? Jeg kan ikke engang skylde på kaffe. Etter frokostkaffen har jeg bare drukket en kopp, og den ble inntatt i tretiden. Jeg håper det ikke er Lillemor som er årsaken til reisingen? Selleri og pepperrot, (og litt gulrot for sødme) samt grundig redusering av kraften vil kanskje gi en sterk nok smak? Det var nok Lillemor som var årsaken til reisevirksomheten, hun ble syk igjen i natt, men har det nå mye bedre Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fresi Skrevet 27. april 2009 #348 Del Skrevet 27. april 2009 Melder meg som rangler. Lysvåken grunnet en halvtimes sofadupp. Ikke smart. Dessuten sulten og fikk lyst på løksuppe. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 27. april 2009 Forfatter #349 Del Skrevet 27. april 2009 Pepperrot har jeg aldri tenkt på å bruke. Takk for tipset! Kan du gi en liten pekepinn på hvordan mengdeforholdene bør være? Pepperrot har jeg bare brukt en gang, og det ble altfor mye av det gode, så jeg er litt pysete når det gjelder pepperrot-eksperimentering. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nextlife Skrevet 27. april 2009 #350 Del Skrevet 27. april 2009 Melder meg som rangler. Lysvåken grunnet en halvtimes sofadupp. Ikke smart. Dessuten sulten og fikk lyst på løksuppe. Der var du også Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fresi Skrevet 27. april 2009 #351 Del Skrevet 27. april 2009 Der var du også salsera: jeg er heller ikke flink til å bruke pepperrot, enda jeg liker den lille spissen veldig godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 27. april 2009 Forfatter #352 Del Skrevet 27. april 2009 Melder meg som rangler. Lysvåken grunnet en halvtimes sofadupp. Ikke smart. Dessuten sulten og fikk lyst på løksuppe. Den tør jeg ikke invitere noen på ennå. Jeg er helst pastaansvarlig for tiden. Jeg kan ikke skylde på sofadupp heller. Jeg bare er våken. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nextlife Skrevet 27. april 2009 #353 Del Skrevet 27. april 2009 Pepperrot har jeg aldri tenkt på å bruke. Takk for tipset! Kan du gi en liten pekepinn på hvordan mengdeforholdene bør være? Pepperrot har jeg bare brukt en gang, og det ble altfor mye av det gode, så jeg er litt pysete når det gjelder pepperrot-eksperimentering. Ikke mye, den har jo en sterk og karakteristisk smak som blir mer fremtredende ved koking. Prøv deg frem, en ts revet rot pr. l vann eller noe i den duren vil jeg tippe. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fresi Skrevet 27. april 2009 #354 Del Skrevet 27. april 2009 Den tør jeg ikke invitere noen på ennå. Jeg er helst pastaansvarlig for tiden. Jeg kan ikke skylde på sofadupp heller. Jeg bare er våken. Jeg synes det er voldsomt beundringsverdig med hjemmelaget pasta. Det har jeg aldri forsøkt meg på, jeg ser for meg at det kan ende med raserianfall og total katastrofe. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nextlife Skrevet 27. april 2009 #355 Del Skrevet 27. april 2009 Jeg synes det er voldsomt beundringsverdig med hjemmelaget pasta. Det har jeg aldri forsøkt meg på, jeg ser for meg at det kan ende med raserianfall og total katastrofe. Nesjda. Hjemmelaget pasta er gøy, det synes til og med jeg som ikke har pastamaskin, men bare kjevle Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 27. april 2009 Forfatter #356 Del Skrevet 27. april 2009 Ikke mye, den har jo en sterk og karakteristisk smak som blir mer fremtredende ved koking. Prøv deg frem, en ts revet rot pr. l vann eller noe i den duren vil jeg tippe. Det var bra du sa det. Jeg hadde sikkert puttet hele roten i kjelen. Jeg synes det er voldsomt beundringsverdig med hjemmelaget pasta. Det har jeg aldri forsøkt meg på, jeg ser for meg at det kan ende med raserianfall og total katastrofe. Trikset er å ha nok mel ltt tilgjengelig. Og en pastamaskin. Jeg er altfor utålmodig til å kjevle selv. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Fresi Skrevet 27. april 2009 #357 Del Skrevet 27. april 2009 Jeg tror broren min eksperimenterte vilt og uhemmet med pasta for noen år siden. Jeg tror faktisk han har en pastamaskin også. Det kan muligens bli et prosjekt en gang (men jeg tviler litt). Godt er det i alle fall. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 28. april 2009 #358 Del Skrevet 28. april 2009 Godmorgen! Jeg forlot dere i går, og sovnet så snart hodet traff puten engang mellom ett og halv to. Utrolig nok, siden jeg sprettet en nytrukket presskanne espresso kl. 23.30. Jeg er nok såpass intoxicated etterhvert at jeg er blitt immun. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest nextlife Skrevet 28. april 2009 #359 Del Skrevet 28. april 2009 Jeg innvilget meg selv en time ekstra i sengen i morgest, og er nettopp kommet på jobb. Nå skal det drikkes kaffe Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 28. april 2009 Forfatter #360 Del Skrevet 28. april 2009 Jeg benyttet meg også av muligheten til å starte senere i dag. I morgen har jeg ikke den muligheten, så jeg håper jeg er trøttere i kveld enn jeg var i går. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå