salsera Skrevet 21. februar 2009 Forfatter #301 Del Skrevet 21. februar 2009 Det begynner å bli tomt for brød i fryseren, så i helga må jeg bake et nytt lager. I tillegg til vanlig grovbrød, overveier jeg å bake dette. Det er også lenge siden vi har hatt boller. Hvis vi har nok mel, er fastelavn kanskje en fin unnskyldning til å bake noen. Det kommer også litt an på arbeidslysten og plass i fryseren. For noen år siden ønsket jeg med fryseskap. Den gangen hadde jeg bare en bitteliten fryseboks i et bittelite kjøleskap. Nå har jeg kombiskap og ønsker meg fryser. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 21. februar 2009 #302 Del Skrevet 21. februar 2009 Det begynner å bli tomt for brød i fryseren, så i helga må jeg bake et nytt lager. I tillegg til vanlig grovbrød, overveier jeg å bake dette. Det er også lenge siden vi har hatt boller. Hvis vi har nok mel, er fastelavn kanskje en fin unnskyldning til å bake noen. Det kommer også litt an på arbeidslysten og plass i fryseren. For noen år siden ønsket jeg med fryseskap. Den gangen hadde jeg bare en bitteliten fryseboks i et bittelite kjøleskap. Nå har jeg kombiskap og ønsker meg fryser. Det brødet så interessant ut - jeg henfaller ofte til bakst uten gjær pga et gammelt kompleks. Fortell gjerne hvordan det blir om du forsøker! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 21. februar 2009 Forfatter #303 Del Skrevet 21. februar 2009 I dag kom jeg ikke lenger enn til å bake vanlige brød, men jeg håper jeg får testet det snart. Jeg har i alle fall kjøpt inn nok mel. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 26. februar 2009 Forfatter #304 Del Skrevet 26. februar 2009 Nyhetsbrevene fra Good Food lokker meg alltid inn på sidene, og jeg ender opp med å få lyst til å lage det meste jeg leser om. Dagens inspirasjon: butternut-and-rosemary-pizza spiced-chickpea-and-potato-fryup indian-chickpea-and-vegetable-soup tortellini-with-pesto-and-broccoli Dal (stjålet fra Nilma) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nilma Skrevet 26. februar 2009 #305 Del Skrevet 26. februar 2009 spiced-chickpea-and-potato-fryupDenne har jeg også merket meg. Suppen så også veldig god ut. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 26. februar 2009 #306 Del Skrevet 26. februar 2009 Den gresskarpizzaen synes jeg ser interessant ut - fortell gjerne hvordan det går hvis du prøver den, salsera! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 26. februar 2009 Forfatter #307 Del Skrevet 26. februar 2009 Denne har jeg også merket meg. Suppen så også veldig god ut. Jeg tror den kanskje havner på neste ukes meny. Den gresskarpizzaen synes jeg ser interessant ut - fortell gjerne hvordan det går hvis du prøver den, salsera! Jeg har veldig lyst til å teste den. Jeg hadde tenkt å stikke innom en butikk for å se om de hadde gresskar i dag, men jeg rakk det ikke. Samboeren min sier ikke nei til pizza, så selv om vi hadde det denne uka, er det godt mulig det blir en neste uke også. Jeg gleder meg alt til å se hva de har på butikken(e) i morgen. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 28. februar 2009 Forfatter #308 Del Skrevet 28. februar 2009 Nå poster jeg dagens middag for fjerde gang. Vi har hatt maistortillas, bønnestuing (røde bønner, løk, chipotle, paprika, tomat), pico de gallo og guacamole. En venn har også spist sammen med oss, og han skrøyt maten opp i skyene og begynte å drømme om å åpne vegetarrestaurant. Han er en stor kjøttspiser, så det forslaget forbauset meg litt. Til jul tror jeg at jeg må ønske meg en takke. Den kan sikkert brukes til både sveler, lefser, chapati og tortillas. Dagens middag var egentlig rask å lage, men stekingen av tortillaene tok tid. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ludovie Skrevet 28. februar 2009 #309 Del Skrevet 28. februar 2009 Så du fikk tak i chipotle? Jeg elsker det. Jeg er enig i at du burde åpne vegetarrestaurant. Jeg kommer sporenstreks! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 28. februar 2009 Forfatter #310 Del Skrevet 28. februar 2009 (endret) Det var faktisk han som ville åpne den. Men han ville ha et par oppskrifter og gjerne litt hjelp. Jeg fikk tak i tørket chipotle på Ultra (takk for tipset!), og jeg fant også bokser med chipotle på en innvandrerbutikk på Grønland. Det var en slik boks jeg åpnet i dag. Resten har jeg fryst i passe porsjoner. Endret 28. februar 2009 av salsera Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 1. mars 2009 Forfatter #311 Del Skrevet 1. mars 2009 (endret) I dag hadde vi indisk mat. :rødme: Det var lenge siden sist, men i dag ble det rødbetecurry, tarka dal, ris, agurkaraita og chapati. Enda en gang ønsket jeg meg takke, for stekingen av chapatiene var det mest arbeidskrevende med det hele. Resultatet ble bra, og det ble rikelig med rester i nok til lunsj i morgen. Det passer bra, for det blir sen middag i morgen. Endret 2. mars 2009 av salsera Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 1. mars 2009 #312 Del Skrevet 1. mars 2009 Rødbetecurry er knallgodt - jeg har planer om å lage det neste helg - en skikkelig liten indisk vegetarfest. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 2. mars 2009 Forfatter #313 Del Skrevet 2. mars 2009 (endret) Det høres ut som en god ide. Jeg gleder meg til å lese mer om den festen. I dag laget samboeren min gresskarpizza. Den ble veldig god. Unntaksvis brukte vi en lys pizzadeig, og i tillegg til det som sto i oppskriften brukte han bittelitt revet ost for å forhindre at fyllet falt av pizzaen. Endret 2. mars 2009 av salsera Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Aricia Skrevet 3. mars 2009 #314 Del Skrevet 3. mars 2009 I dag laget samboeren min gresskarpizza. Den ble veldig god. Unntaksvis brukte vi en lys pizzadeig, og i tillegg til det som sto i oppskriften brukte han bittelitt revet ost for å forhindre at fyllet falt av pizzaen. Vi skal ha den i morgen eller torsdag! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 3. mars 2009 Forfatter #315 Del Skrevet 3. mars 2009 Vi skal ha den i morgen eller torsdag! Jeg gleder meg til å få vite hva du syns om den. I dag måtte jeg forandre middagsplanene litt. Tomatsuppe blir det, men natronbrødet med gulrot og yoghurt må jeg vente med til en annen gang. Jeg hadde glemt å sjekke at vi hadde alle ingrediensene før jeg kom hjem. I stedet har jeg satt en deig til burgerbrød, inspirert av Eurydikes oppskrift. Jeg byttet ut melken med kesam og brukte litt mer speltmel. Nå skal vi ført spise suppe, og så blir det bønneburgere om en stund. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ludovie Skrevet 3. mars 2009 #316 Del Skrevet 3. mars 2009 Vi hadde planlagt khicheri, men oppdaget etter at ris og linser var lagt i bløt at vi ikke hadde ingefær allikevel. Vi lager den dermed uten ingefær, selv om jeg synes at ingefær generelt er en veldig viktig ingrediens i slike retter. Det er vel ingen vits i å erstatte det med malt ingefær skulle jeg tro - det er jo så annerledes på smak. Hva tror du? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 3. mars 2009 Forfatter #317 Del Skrevet 3. mars 2009 (endret) :klø: Har du linket til den oppskriften før? Den så kjent ut. Jeg hadde sikkert irritert meg over meg selv og endt opp med å ha i litt malt ingefær og håpet at det ble bedre slik enn uten helt uten ingefær. Hva endte du opp med å gjøre? Endret 3. mars 2009 av salsera Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ludovie Skrevet 3. mars 2009 #318 Del Skrevet 3. mars 2009 Jepp, jeg linket til den for et par dager siden. Hos Nilma, tror jeg. Vi endte opp med å lage den helt uten ingefær. Det ble godt det også, til tross for at det manglet en dimensjon. For øvrig synes jeg at den lukter slik som jeg innbiller meg at folk som klager over utlendinger i oppgangen er oppgitt over. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 3. mars 2009 Forfatter #319 Del Skrevet 3. mars 2009 Bare den beskrivelsen gjør at jeg får lyst til å teste oppskriften. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
salsera Skrevet 13. mars 2009 Forfatter #320 Del Skrevet 13. mars 2009 Om noen timer hadde jeg tenkt å få unna ukehandelen, men jeg er særdeles uinspirert for tiden og har ennå ikke fått skrevet ukemeny og handleliste. Jeg tror det blir en lasagne med squash og ricotta en dag. Vi har også en brokkoli som vi må spise snart. Vi trenger en fristende gryterett som kan lages på forhånd og varmes opp i flere omganger. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå