Gjest BR Skrevet 19. mai 2003 #1 Del Skrevet 19. mai 2003 Skal bake tortillas, men har bare engelsk oppskrift, og der er det et ord jeg ikke forstår: Shortening I Cambridge dictionary står det: shortening noun US butter or other fat which is used in cooking, especially to make pastry soft and crumbly (= easily broken) Noen som vet hva det er?? (har ikke peiling på baking!) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 19. mai 2003 #2 Del Skrevet 19. mai 2003 Matfett. smør/margarin Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ingeborg Skrevet 19. mai 2003 #3 Del Skrevet 19. mai 2003 akkurat, myk margarin (vanligvis) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå