Gjest Anonymous Skrevet 17. mai 2003 #1 Del Skrevet 17. mai 2003 Hjelp Jeg har satt en vin av stikkelsbær som var klar til å tappes på flasker da den fikk luft. (Glemte å passe på gjærlåsen) Finnes det noen mulighet til å redde den eller er den best for utslagsvasken? Jeg har ikke veldig mye men ca 5-7 liter. (liten vinballong i glass) Kan den reddes? Hvis den kan reddes, hvordan skal jeg gjøre det? Er det noe jeg skal tilsette? og hvor kjøpes det? Ønsker å så fall en detaljert oppskrift på hvordan jeg skal gjøre hele prosessen. Håper noen har kunnskaper om dette. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå