Gå til innhold

Vin


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous

Hjelp

Jeg har satt en vin av stikkelsbær som var klar til å tappes på flasker da den fikk luft. (Glemte å passe på gjærlåsen) Finnes det noen mulighet til å redde den eller er den best for utslagsvasken?

Jeg har ikke veldig mye men ca 5-7 liter. (liten vinballong i glass)

Kan den reddes?

Hvis den kan reddes, hvordan skal jeg gjøre det?

Er det noe jeg skal tilsette? og hvor kjøpes det?

Ønsker å så fall en detaljert oppskrift på hvordan jeg skal gjøre hele prosessen.

Håper noen har kunnskaper om dette.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...