Gjest gjest1 Skrevet 15. mai 2003 #1 Del Skrevet 15. mai 2003 Noen av dere som bruker nubbe/lubbesild i tillegg til spekemat som tilbehør til rømmegrøten 17 mai? Har hørt fra noen her på jobben at de bruker det til. I lag med flatbrød rømme og løkringer. Det er visst ganske vanlig en del steder på kysten av vestlandet. Tenkte jeg skulle prøve i år hvis jeg får tak i nubbesild. Skal gi tilbakemelding. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest gjest1 Skrevet 16. mai 2003 #2 Del Skrevet 16. mai 2003 Dytter denne litt opp jeg Er det ingen vestleninger her? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå