Flua Skrevet 14. mai 2003 #1 Del Skrevet 14. mai 2003 Har laga krumkaker i dag, og de ble kjempevelykkede! Sprø, tynne og helt nydelig på smak! MEN, så skulle jeg spandere på gubben no nettopp, og de var helt myke, seige og ligna IKKE på krumkaker i det hele tatt!! :o -Hva har jeg gjort galt? Muligens lagt dem i boxen for tidlig? Jeg har laga dem ørten ganger , aldri skjedd før!! Jaggu bra at det ikke er 17.mai i morra!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 15. mai 2003 #2 Del Skrevet 15. mai 2003 Jeg tror det er et triks å legge en brødskalk i boksen sammen med krumkakene. Tror brødet trekker til seg fuktighet og tørker ut krumkakene. Muligens må skalken vøre tørr på forhånd, så la den ligge fremme på benken en liten stund! Lykke til! Hilsen Lille meg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå