Gå til innhold

Fryse sjokoladekake


Lillebi

Anbefalte innlegg

Jeg skal fryse en langpanne-sjokoladekake som skal spises i slutten av denne uken.

Bør jeg fryse den med eller uten glasur?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Gjest vampie

har du nettopp laget den? da ville jeg fryst ned uten glasur. når du tiner den opp igjen blir det ofte sprekker i glasuren :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anonymous

Er det myk kremaktig glaseur på kan du bare fryse kaka med den på - opplever aldri sprekker i myk glasur! Er det derimot en enkel smeltet-kokesjokolade-glasur kan den sprekke... Dette er min erfaring :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hvis du tilsetter et lite egg når du lager glassuren så blir den seigere.

da går det helt fin og fryse den.

tilsett egget helt til slutt når du lager den..

Oppskrift:

125. smør

2ss. sterk kaffe

400g. melis

2ts vaniljesukker

2ss. kakao

1 lite egg til slutt

Ha alt i en kasserolle over svak varme. til den er ferdig.

Ta av kasserollen i ett par minutter før du tilsetter egget!! :vinke:

Lykke til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for gode svar! Jeg gadd ikke å lage glasur da det led litt utpå kvelden, så jeg jeg la kaken uten glasur i fryseren.... Det smaker vel godt uansett.. (Dessuten er den ikke til meg, men en haug med små barn som sjeldent orker å spise hele kakestykket sitt..)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...