Lillebi Skrevet 12. mai 2003 #1 Del Skrevet 12. mai 2003 Jeg skal fryse en langpanne-sjokoladekake som skal spises i slutten av denne uken. Bør jeg fryse den med eller uten glasur? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest vampie Skrevet 12. mai 2003 #2 Del Skrevet 12. mai 2003 har du nettopp laget den? da ville jeg fryst ned uten glasur. når du tiner den opp igjen blir det ofte sprekker i glasuren Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 13. mai 2003 #3 Del Skrevet 13. mai 2003 Er det myk kremaktig glaseur på kan du bare fryse kaka med den på - opplever aldri sprekker i myk glasur! Er det derimot en enkel smeltet-kokesjokolade-glasur kan den sprekke... Dette er min erfaring Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kristine 80 Skrevet 13. mai 2003 #4 Del Skrevet 13. mai 2003 hvis du tilsetter et lite egg når du lager glassuren så blir den seigere. da går det helt fin og fryse den. tilsett egget helt til slutt når du lager den.. Oppskrift: 125. smør 2ss. sterk kaffe 400g. melis 2ts vaniljesukker 2ss. kakao 1 lite egg til slutt Ha alt i en kasserolle over svak varme. til den er ferdig. Ta av kasserollen i ett par minutter før du tilsetter egget!! Lykke til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillebi Skrevet 13. mai 2003 Forfatter #5 Del Skrevet 13. mai 2003 Takk for gode svar! Jeg gadd ikke å lage glasur da det led litt utpå kvelden, så jeg jeg la kaken uten glasur i fryseren.... Det smaker vel godt uansett.. (Dessuten er den ikke til meg, men en haug med små barn som sjeldent orker å spise hele kakestykket sitt..) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå